הכלה ובית הקפה

עיניים

New member
לא צריך

להגזים!. לקח לי זמן להתעדכן בתכתובת של הבוקר, ולדעתי אתה מגזים. מותר לך להעיר כפי שמותר לכל אחד אחר - לכתוב, אך בין זה ובין להיכנס להתנצחויות המרחק גדול. לא במקום להיכנס עתה למלחמות מילוליות. הא?

אטיוד5, חביבי, הכי קל להעביר...

...כמו שנאמר במקורותינו ומחוזותינו: "מי שלא עושה, לא טועה..." מה שניקרא בתעשיה, ביטוי יותר פשוט "
חתול יועץ"...
שבת שלום ומבורך לכולנו...

אפשרויות של בוקר שבת

האחת- שכל ספורון שאני כותבת אעביר אליך לתיקוני שפה, עברית, לשון, תחביר,"יודים" וקוצם .תחזיר לי מתוקן, אני אעביר אותו לעורך לשוני, להגהה, ואח"F יפורסם אולי. אפשרות שניה - שאני אמשיך לכתוב כמו שאני כותבת, ויהיו בספור מליון טעויות של עברית,שפה. תחביר ,דקדוק,דימויים, משפטים עילגים, משפטים מסורבלים וכן הלאה.כי אחרי שנתיים שאתה קורא את דבריי,אתה יודע שזו חלק מהכתיבה שלי, רשלנית, לא שמה לב לפרטים, ועילגת.טוב שלא קיבלתי גם ציון "נכשל" וצורך לעשות מבחן חוזר בקיץ. האפשרות השלישית - שלא לפרסם במקומות שאתה נמצא בהם לעיתים, בגלל רגישותך לשפה ,זו גם אופציה,רק שאבקש לקבל רשימת פורומים ואתרים,שבהם אתה מסתובב לעיתים, כדי שאוכל להימנע מלהכאיב לעינייך. מותק, יש לך בעיה! לא תמיד השלם הוא סכום חלקיו. ולא כל החיים צירופי מילים ומטבעות לשון לכדי ספור.

שקדי

New member
תלילה לך אחותו של...............

המשיכי......למעננו בכתיבתך היפהפיה והנוגעת ותני למחפשי התאויוט להנות במציאת הפגמים שאני בגמליותי בכלל לא שמתי ליבי אליהם תבורכי...........

שקדי

New member
תפסת גם אותי בטעות............

הכוונה היתה בגמלוניותי......... אבל מרוב גמלוניות נפלט לי......קורה לא??????

גלי10

New member
גם פיקסו ועוד רבים וטובים שכמותו

לא ממש הקפידו על הפרטים בבואם לצייר את חיינו. ואולי גדולתו של אמן היא ב"שיבושים הקטנים" שהוא ממציא עבורנו? ממתי פורום זה הוא במה לניתוח כתיבה יוצרת? או לניתוח כתיבה בכלל? יש מקומות אחרים ברשת שזהו ייעודם. זה פורום לסיפורי החיים והעברת רעיונות , כפי שאני רואה את זה. וללא דרישה לשלמות מילולית ותחבירית מכותב. זו לא ביקורת ,מה שכתבת , זו פנקסנות ולא יעזרו הלטיפות מנגד, אם אתה בא ומוציא הערות והארות כאלו בפומבי ,כנגד סיפור שסופר שאין להן שום הקשר למה שאמור לקרות כאן בפורום. אני חייבת לציין שהייתי ממש בהלם מהתגובה שלך ולכן מצאתי לנכון להגיב כאן. ואם כבר אתה נגרר לתחום הביקורת , תרשה לי לציין שכתיבתה של אחותו עולה פי אלף מונים על כל מה שראיתי יוצא מפרי מיקלדתך ולו רק בגלל העובדה שאצלה זה חי , נושם ומריח חיים (בקיצור , תענוג צרוף , עם או בלי כל השגיאות כביכול וככה אני אוהבת את זה ) ....ואני לא אמשיך את המשפט הזה. ותראה , אתה למשל , לא זכית לקיטונות שכאלו , ולשום תגובה על ההודעה שלך משתי שורות למעלה , למרות שלדעתי לפחות , היה מגיע לך מאוד לקבל "ביקורת" עליה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=233&msgid=1805032 בה החלקת מאוד מאוד לזלזול כלפי הנכתב ע"י בנות הפורום , למרות שטרחת להבהיר לא פעם שאתה ההיפך מן השוביניסט המצוי , אך אבוי , שוב זה קורה לך. (מעניין למה מדי פעם אתה צריך שוב ושוב להתנצל על שאתה לא שוביניסט , למרות שתגובותיך מעידות על כך שאתה כן ! ). ואתה יודע מה ? לולא היית כותב בלשון נקבה , אולי לא הייתי מקבלת את ההרגשה הזו , של הזילזול. אני מקווה ששגיאותי התחביריות לא יעלו לך את הסעיף , כי ממש לא השתדלתי במיוחד.

magy

New member
ואת גלי? מה את בכלל חושבת לך?

מבטיחה לבוא........למפגש שלנו.......לחשו לי באוזן.......שאולי את באה...... ושמחתי.......אבל לא הגעת....... למה?????????????????????????????????????? אפילו לא זוכרת מי אמר....אול חונה.......אולי פנטוש...... נכון בנות??????? המילה גלי הוזכרה כמישהי שאמורה לפגוש אותנו?????????? לא דימיינתי?????????. מתיי את חושבת שאני אגיע שוב למרכז הרעש??????????? המפגש הבא.....בצפון..........ביי הוק וביי קרוק...............(האסיר)

גלי10

New member
יש לי כנראה ../images/Emo13.gif

ג´וניור שמרגיש שאני עומדת לעזוב אותו לכמה שעות בזמנים שלא מתאימים לו ומייד מפתח צננת עם חום. (זה , ביחד עם כל שאר התירוצים
) נהניתי לקרוא כאן על האירוע המכובד. ו....צפון דפקא נשמע לא רע.

magy

New member
מספרים שכולם בימים אלו

זבי ומושכי חוטם.....בגלל "המזג אוויר"..... למה לא היה וידאו................למההההההההההההההההההההה נאלץ לעשות שידור חוזר............... ואיזה זהבוש ????????????????????????????????

למעלה