הכלב שלי הורעל

אוזניהו

New member
הכלב שלי הורעל

אבל הוא יהיה בסדר הוא מקבל זריקות וכדורים יש אנשים פשוט רעים בעולם הזה... הוא לא מזיק לאף אחד, למה לעשות דבר כזה? אבל אנחנו נצא מזה חזקים כמו שהיינו לפני

../images/Emo88.gifבני זונות!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

על ידי מי ? יודע? עירייה או סתם שכניעם מעפנים?!

גם גולש

New member
../images/Emo10.gif

אתם יודעים איך ועל ידי מי? אולי בטעות בלע רעל לעכברים או רעל נגד חרקים (זו בדיוק העונה לריסוסים)? לפחות הוא יהיה בסדר...

La Li Ho13

New member
צריך להרעיל את המרעילים>>../images/Emo168.gif

אבל הוא יהיה בסדר

white star

New member
../images/Emo54.gif איזה זבלים

תנסה לברר מי עשה את זה כי זה לא חוקי אתה יכול להגיש תלונה

אוזניהו

New member
אין לנו מושג מי עשה את זה

הכלב שלי לעולם לא משוטט לבד ברחובות המרעיל כנראה זרק רעל לעבר החצר, וכלבים מאוד מתפתים לאכול רעל כזה אני מקווה שנתפוס אותו ושהוא ישלם על מה שהוא עשה, למרות שאני בספק שזה יקרה

biiis

New member
חחחחחחחחח

מה?! הוא פינצ'ר במקרה? יש לי ידיד שהרעיל פינצ'ר רק בגלל שפינצ'ים מעצבנים.

biiis

New member
אגב, לא אתמול או משהו. ../images/Emo3.gif

לפני שנה-שנתיים. קצת חולני.

יואווו איזה מזל שהוא בסדר

גם לאבא שלי (אדם נכה ואלמן) הרעילו את הכלב פעמיים שכנים רעים ומגעילים. וגם פעם הצלתי כלבה מכביש מהיר ואחי אימץ אותה אחרי יומיים היא יצאה להם מהגינה ויום אחרי מצאו אותה מתה בחצר של בית מדרש של דוסם מחורבנים אחרי שהיא אכלה רעל ושהלכתי לראות מה קורה שם בדיוק הגיע הכלב של השכנים וליקק משהו משקית מיד לקחתי אותו הבייתה ואמרתי להם שיקחו אותו לוטרינר אבל עד שהם הגיעו איתו הוא כבר מת. קיצר לא חסר חולרות כאלה והלוואי והם יצלו באש הגינום בעודם חיים!!!! אהה והכלב של אבא שלי ניצל מההרעלות האלה הוא עדיין חי השכנים עברו דירה . שירגיש טוב ורפואה שלמה . ואולי עדיף לא להשאיר אותו בגינה....

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אוי ;\

לפני חודש וקצת השכנים שלנו [שאיימו בעבר להרעיל את החתולה שלי] דחפו את החתולה שלנו מהמרפסת.. [קומה 3!!!] לא מצאנו אותה כמה ימים.. כשמצאנו אותה לא היה אפשר לתאר איך היא נראתה.. לקחתי אותה ישר לווטרינר שאמר שהיא שברה את עצם האגם, נקרעו לה כמה שרירים ברגל בנוסף לפצעים פתוחים באף וברגל אחרת היא גם היתה יבשה, הווטרינר אמר שאם לא נעשה לה עירוי והיא תקבל אנטיביוטיקה היא תמות תוך שעתיים.. לא היה לי כסף לשלם לווטרינר אבל הוא היה בסדר ועזר לי עם זה והיום ברוך השם היא בסדר פחות או יותר.. אני מזדהה עם מה שאתה מרגיש והחוסר אונים הזה תהיה חזק בשבילו

wiseman19

New member
פאק... מסכנה החתולה.

ואומרים מיובשת חחח לא יבשה :) סורי... חובש

wiseman19

New member
לא לא...

זה בסדר, באמת אני לא שופט אותך! יש אנשים עם מוגבלויות! גמ עני קץת מףגר ליפאמימ! סתם חח משעמם לי, לא להתייחס :) *עושה סדר במחשב*

למעלה