דורי 1981
Well-known member
תוהה במלוא הרצינות, אין גבול לחולניות? האם באמת נכון (כפי שאני סבור בדרך כלל) לתת לאנשים עם מצבור בעיות נפשיות-אישיות כל כך גדול לגלות ערוותם שוב ושוב באופן שברי לכו"ע שפוגע בהם קשות גם אם הם עצמם לא מסוגלים להבין זאת? האם לא נכון יותר למנוע זאת מהם ובכך לעשות את המינימום שבכוחנו לעשות כדי להגן עליהם מפני עצמם?הכלב שוב ברח ?
הפעם אתה צודק.תוהה במלוא הרצינות, אין גבול לחולניות? האם באמת נכון (כפי שאני סבור בדרך כלל) לתת לאנשים עם מצבור בעיות נפשיות-אישיות כל כך גדול לגלות ערוותם שוב ושוב באופן שברי לכו"ע שפוגע בהם קשות גם אם הם עצמם לא מסוגלים להבין זאת? האם לא נכון יותר למנוע זאת מהם ובכך לעשות את המינימום שבכוחנו לעשות כדי להגן עליהם מפני עצמם?
הפעם אתה צודק.
אבל מדוע אינך מסיק את המסקנה המתבקשת ?
מה שכתבתי לא אומר שתפסיק את חירטוטיך, ממש לא !
כי אם תפסיק , אנא אנו באים ?
נ.ב זה לא סותר את ההמלצה שתלך לטיפול....וישא"ק
חחחחחנתניהו מקיים הערכת מצב בבונקר, עם שרים וראשי מערכת הביטחון
ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר הביטחון ישראל כ"ץ נמצאים בבונקר, ושם מקיימים הערכת מצב. בדיון משתתפים גם כמה שרים וראשי מערכת הביטחון.
כבר כתבתי הודעה בענין, והיא אושרה - כנפצי נחת ביוון.![]()
"כנף ציון" המריא מנתב"ג לכיוון אירופה
www.ynet.co.il
אני מאוד בספק. קודם כל ההסתברות לפגוע בכנפצי עם בשגר טילים בליסטיים לא ממש מדויק מאיראן היא די אפסית.עד שלא נדע, מבחינתנו זו החלטה בטחונית - להגן על המטוס שלא יפגע ח"ו.
לא יאמן כמה הוא דואג לתחת שלו,להטיס את המטוס במיוחד כדי שחס וחלילה לא יקרה לו כלום.![]()
"כנף ציון" המריא מנתב"ג לכיוון אירופה
www.ynet.co.il
יש מצב. וגם לא אתפלא אם איכשהו יתברר שהבכירים אותם הטיס הם בני משפחה.![]()
"כנף ציון" המריא מנתב"ג לכיוון אירופה
www.ynet.co.il
אז איך יספיק לחתונה, בהנחה שהמרחב האווירי סגור? או שלא תהיה חתונה?יש מצב. וגם לא אתפלא אם איכשהו יתברר שהבכירים אותם הטיס הם בני משפחה.
גבר,נראה לך שמעניין את אבנר יותר מידי חתונה?אז איך יספיק לחתונה, בהנחה שהמרחב האווירי סגור? או שלא תהיה חתונה?
אם המרחב האווירי יהיה סגור, לא תתקיים חתונה מן הסתם.אז איך יספיק לחתונה, בהנחה שהמרחב האווירי סגור? או שלא תהיה חתונה?
עוד לא השכלת להבין שהחתונה הייתה בדייה בכדי להרדים את חמינאי?אם המרחב האווירי יהיה סגור, לא תתקיים חתונה מן הסתם.
ממש לא. חתונות מתכננים זמן רב מראש כידוע לך. ועד לא מכבר ארה"ב הייתה במגעים מול איראן. ההחלטה הסופית לבצע את המבצע הייתה לאחר שהם נכשלו.עוד לא השכלת להבין שהחתונה הייתה בדייה בכדי להרדים את חמינאי?
שנאתך מעוורת אותך קשותממש לא. חתונות מתכננים זמן רב מראש כידוע לך. ועד לא מכבר ארה"ב הייתה במגעים מול איראן. ההחלטה הסופית לבצע את המבצע הייתה לאחר שהם נכשלו.
במקרה, אני זוכר שנתניהו אירח את שני בניו בסגר הראשון בניגוד להנחיות. בטח יעלו מטוסי צה"ל לאוויר.אם המרחב האווירי יהיה סגור, לא תתקיים חתונה מן הסתם.
זה מה שמעניין אותך ?![]()
"כנף ציון" המריא מנתב"ג לכיוון אירופה
www.ynet.co.il
הייתי שמח לדעת שראש הממשלה שלי (על אף שאינני תומך בו כלל וכלל) עם אצבע על הדופק, ואכפת לו בעיקר (במצב הנוכחי רק) מביטחון המדינה- וכל דבר אחר נזרק לשוליים.זה מה שמעניין אותך ?
אז אתה יכול להיות רגוע שתדע את האמת,חשוב לו הסדר העולמי החדש,הייתי שמח לדעת שראש הממשלה שלי (על אף שאינני תומך בו כלל וכלל) עם אצבע על הדופק, ואכפת לו בעיקר (במצב הנוכחי רק) מביטחון המדינה-
מאיפה אתה יודע שאינו בתפקידהייתי שמח לדעת שראש הממשלה שלי (על אף שאינני תומך בו כלל וכלל) עם אצבע על הדופק, ואכפת לו בעיקר (במצב הנוכחי רק) מביטחון המדינה- וכל דבר אחר נזרק לשוליים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.