הכלב ישן במיטה ?

טוםבת

New member
אצלי אין כלב אחד...

אצלי זה שש כלבות והן נשארות לפעמים שש, שבע שעות. יותר מזה אני לא מוכנה. עושה הכל שזה לא יעבור את ה 7 שעות.

avia4pets

New member
ישנות איתי במיטה ואין בעיות התנהגות

סקר מעניין תודה

כרגע לא

שטיח ישנה איתי במיטה עד גיל 6 (שלה, כיום היא בת 12) - אין שום בעיות התנהגות קליאו ישנה עד לפני שלוש שנים עם אמא שלי במיטה, כשעברה אלינו הורדה למיטה משלה. אין לה בעיות התנהגות מעבר לקולניות-יתר שאני מייחסת להיותה פינצ'רית. לשתיהן המעבר למיטה משלהן לא היה קשה במיוחד, למרות שאני חודשת שאחת מהן (או שתיהן) עולות עליה כשאנחנו לא בבית. נזק - ישן במיטה משלו מאז היותו גור, ואפילו לא יודע שיש דבר כזה לישון במיטה שלנו, כנ"ל כאפה, פעם אחת קפץ על המיטה מתוך משחק, ננזף חמורות ומאז לא עלה שוב.

zooom360

New member
שתיהן ישנות איתי במיטה

לפעמים בילי הצעירה לא נותנת לאמלי לעלות לבילי אין בעיות יוצאות מן הכלל היא קצת לועסת דברים פה ושם כמו גורה רגילה. לאמלי יש בעיות התנהגות חמורות, אבל זה לא קשור כ``כ למיטה

moran nonick

New member
בטח!

צ'רלי ושולץ ישנים איתנו במיטה, ודורי כלבלבת השיקום ישנה על הריצפה, צמוד לכרית שלי. פעם, מאיזושהי סיבה שאני לא מצליחה לזכור, ניסינו ללמד אותם לישון על כריות ליד המיטה, הם למדו מאד מהר, אחרי יומיים בערך, אבל אנחנו לא עמדנו בגעגועים למגע שלהם, אז לקח עוד איזה שבוע ללמד אותם לחזור למיטה. אין להם בעיות התנהגות (טוב, יש קצת, אבל לא קשורות) התמונה אותנטית.

יסמין 86

New member
הכלבים שלי ישנים איתי במיטה וכן יש להם בעיות

התנהגות! הכלבה לפעמים מכסחת דברים בבית...עכשיו בקושי אבל לפעמים יש לה איזה קריז לכסאח משהו כשאין אף אחד <במיוחד את הספה שהיא כבר הרסה כשהיתה גורה> והכלב לפעמים משתין בבית <מה אני אעשה,הכל התחיל בכלל שהכנסנו את החתולה> ודי נמאס מזה!! אבל מאז שסירסתי אותו התופעה התמגרה אבל עדיין לפעמים הוא עושה

runing

New member
גם שלי ישנה איתנו במיטה-

אני קוראת לה לעלות לישון איתנו. באמצע הלילה היא יורדת למקום שלה. אין לה בעיות התנהגות והיא עולה אך ורק עם הזמנה.

רֵעוּת

New member
צביקה../images/Emo107.gif ישן איתנו במיטה *כי* אין לו בעיות

התנהגות. הוא כלב מאוזן, בעל ביטחון עצמי שמבין טוב מאוד את מקומו בהיררכיה המשפחתית לכן אנחנו מרשים לעצמנו לעודד אותו לישון איתנו במיטה. ליאה
הגיעה אלינו עם בעיות של חרדות ותוקפנות וכחלק מתהליך שיקומי שלם גם אסור לה לעלות על רהיטים, לא ספות ובטח ובטח שלא על המיטה שלנו.

hila941

New member
גם הכלב וגם החתול! כולם על מיטה אחת! :p ../images/Emo13.gif..

אצל ציגי שלי אין בעיות התנהגות.. רק כשהיה גור היה גוזם לנו את העציצים שבבית :p . בחורף אני ממש מתחננת שיעלה לי על המיטה!(כמובן שהוא מסכים..) מה יותר כיף להיות מתחת לפוך ועם כלב פרוותי?!.. לפעמים הוא מתיישב ליד המיטה ומסתכל עליי בעיניים המדהימות שלו ורק אם אני אומרת " אפ" הוא עולה.. ואם מבקשים ממנו לרדת הוא יורד.. סליחה על כל סיפורי הסבתא.... המשך שבוע נעים (עד כמה שאפשר במזג אוויר הזה..) לכולם!

dani666

New member
3 כלבים ישנו אצלנו במיטה -

או במיטת ההורים, או אצל אחת הבנות. הגדיל לעשות ההאסקי המעורב שהיה אצלנו כשנה (נפטר מסרטן) שאיך שהיה רואה את הבת הצעירההולכת למקלחת - היה ממהר לתפוס מקום על המיטה שלה. הכלב הנוכחי (לצערה של הבת הצעירה) התנחל על הספה בסלון ובגדול מדיר רגילו מחדרי המגורים (פרט כמובן לעליה על מיטות כדי לצפות דרך החלון). לא היו כל בעיות התנהגות אם אף כלב

NoKi2sh

New member
אכן. שניהם.

ביילי ישן במיטות מאז היה בן 3שבועות בערך. הוא מכור לחלק של הרגליים במיטה אצל ההורים שלי. בחורף ישן כמו עוגיה אצלי במיטה(כשהוא פוחד מרעמים.). סאי אינדיווידאוליסטית, לפעמים כן ולפעמים אין לה את הספייס שלה אז היא בוחרת מקומות אחרים, אבל הכי אוהבת את המיטה שלה.

veredtered

New member
פנקה ישנה איתי במיטה והיא בהחלט דומיננטית

לא יודעת את מקומה בהיררכיה, נובחת על כל כלב אחר שמתקרב לאיזור המיטה, נדחפת לי ולארז באמצע כשאנחנו מתחבקים, וכו' וכו'. אני חרדה מהיום שאביא מאלף הביתה והוא יגיד לי לא להרשות לה לישון איתנו במיטה... עם זאת כנראה שזה יקרה (שיבוא מאלף) כי זה כבר לא רק ענין של אם זה מפריע לי או לא, אלא שפנקה עצמה הופכת יותר ויותר חרדתית ויותר ויותר סובלת בפעמים הממש מועטות שהיא צריכה להיות בלעדי, אם זה בבית ואם זה מחוץ לחנות כשהיא מחכה לי וכולה בלחץ שמא לא אחזור (למרות שאני תמיד חוזרת). ורד (הוטרינרית שהולכת יחפה
)

למעלה