הכלב ישן במיטה ?

shir92

New member
אההממ אהמממ מישהו קרא לנו??? ../images/Emo11.gif

ישן במיטות. אין בעיות התנהגות מלבד... נובח הרבה כשזר בא (זה קשור???) ולא מסתדר עם כל הכלבים (כן, הוא מסורס!).

מיקי שלנו לא ישן במיטה אבל עולה עליה איך

שאני לא בחדר. אצל הילדים הוא עולה חופשי אבל לא ישן . בערב אומרים לו למקום והוא ישן במיטה שלו ליד המיטה שלנו. בעיות התנהגות יש אבל לא קריטיות בעיקר אופייניות לפינצר. קפיצה עלינו כשמגיעים הביתה, קצת התנפלות על בעלי רק בערב ומשיכה בטיולים. הוא אומנם מסורס אבל פוחד מכלבים גדולים ומסוגל ממש להתנפל עליהם. כלבות קטנות הוא מסתדר יותר טוב. הוא מאד דומיננטי וכשהיה לנו כלב באומנה זכר ניסה כל הזמן להעלות עליו

noasn

New member
הן נשארות בבית לבד

כל פעם זה משתנה לא קבוע יכול להיות11שעות 5 שות או בכלל לא כל היום

shir92

New member
אההה ובקשר לכמה שעות הוא לבד בבית...

זה משתנה...! תלוי עד איזה שעה אני לומדת בימי לימודים. הכי הרבה שנה הבאה זה יגיע בטח ל-8 שעות (כיתה י', עד מתי בדרך כלל לומדים???) בכיתה ט' זה הגיע גג ל-7 שעות. וגם הולכים לחברות וכאלה-אבל בדרך כלל מהצהריים תמיד יש מישהו בבית אלא אם יש אירועים ודברים כאלה.

ג'רי למד

שמותר לו לישון ולעלות על המיטה שלי לאחר אישור ממני. אם אני לא רוצה אז אני אומרת לו לרדת והוא יורד. לגבי שאר המיטות והספות בבית, הוא יודע שאסור לו לעלות בשום פנים ואופן!! (אמא שלי לא מרשה) בעיות התנהגות? המממ..הוא דיי נושך תוך כדי משחק...אנחנו עובדים איתו על זה..(למרות שהוא עדיין גור..בן 8 חודשים) תמונה- התמונה היא לא של ג'רי, כי עדיין אין לי אבל זה ממש דומה לו! גם ג'רי "קורץ" ככה בעיניים כשהוא שמח!

night mistress

New member
כשבא לו הוא על המיטה

כשלא בא לו הוא על השטיחון.. יש לו בעיה של נביחות היסטריות על עצמים ואנשים בחוץ,אבל חוץ מזה הוא מקסים. ריטה שלי ז"ל הייתה ישנה על המיטה 16 שנה,בתנוחת כפית..והיא הייתה הכלבה הכי מדהימה שרק יכולתי לבקש
לא היו לה בעיות ששמתי לב אליהן.

שלום לכולם

אני עדיין מעוניין בעוד תגובות ורוצה לסדר את תוצאות הסקר לגבי חלק מהתגובות אני רוצה לציין כי התגובה המוקרת לשינה במיטה עם הבעליים היא נזקים בבית לגבי חרדת נטישה : חרדתיות זוהיא תוכנה מולדת אשר ניתנת לטיפול .השינה המשוטפת יכולה ליהיות אחד הטריגרים המעודדים היתנהגות חרדתית ראוי לציין כילא כל נזק בבית מעיד על חרדה וגם חרדתיתיות היא תכונה נירכשת מחקה לעוד תגובות ואם אפשר גם לציין את גיל הכלב תודה לכולם אייל קליין

shir92

New member
האם חרדות יכולות להופיע גם אחרי

מספר שנים באותו הבית??? כלומר, אם הכלב שלי בקרוב יהיה בן 4 אבל אצלנו בקרוב 3 שנים ועד כה לא הייתה לו חרדת נטישה (או יותר נכון לא הרגשתי שהיה לו...) זה יכול לבוא גם עכשיו פתאום??? וכמו שאמרתי מילקי יהיה בקרוב בן 4

בלי לחץ

כן במיקרים כגון מעבר דירה .זות למשל היא חוויה טראומתית לכלב לפעמים אצל כלבים רגישים חוויות קיצוניות יכלות להוות טריגר מסויים אבל אל תידאג אם לכלב שלך היתה חרת נטישה לא היתה מפסס

katam

New member
לא ישנים במיטה

לא עולים על המיטה שלנו ההורים כי לבעלי זה מפרע למיטות של הילדים הם עולים חופשי. כתם ישן על ידינו יש לו מיטה צמודה למיטה שלנו בלילה מושו אוהב לישון או על הספה בסלון ליד הדלת החיצונית או על יד כתם.

טוםבת

New member
אצלי חמש מתוך השש ישנות במיטה...

השישית ישנה במיטה של הכלבות שאחת מהן נמצאת בחדר השינה וזאת מתוך בחירה שלה. אין לי שום בעיות התנהגות עם הכלבות שלי חוץ מזה שהן הצל שלי. אחריי לכל מקום בבית. אם אני לא מספיקה לסגור את דלת השירותים כשאני נכנסת, כמה מהן מצליחות להתגנב אפילו לשם.... יש להן גם מיטות משלהן בסלון, אבל הן מעדיפות את הסלון... ורק בחדר המחשב שלי הן ישנות במיטות שלהן. (יש לי מלא מיטות מפוזרות בכל הבית..) אבל מה שמעניין אצלי זה שבכל מקום שאני נמצאת בו, לכל כלבה יש את המקום שלה. אפילו במיטה. אחת על הכרית, אחת על הרגליים, אחת על השמיכה, אחת... צמודה ל...מתביישת לומר, לציצים שלי...בקיצור... לא מתלוננת על בעיות התנהגות. אגב למה את שואלת???

year of the cat

New member
הכלבות שלנו לא ישנות איתנו

ורק למילה הקטנה מותר להכנס לחדר השינה שלנו יש לה שם מיטה משלה לכל הכלבות מותר להכנס לכל החדרים האחרים ומותר גם לעלות על הספות אין בעיות התנהגות
שלושתן מקסימות

TheWorker

New member
לפעמים במיטה לפעמים בריצפה

שירלי ישנה איתי במיטה לפעמים אבל בלילה כשהיא עייפה היא מעדיפה לישון על הריצפה (יכול להיות שבגלל החום היא חדשה אז אני לא באמת יודעת).... לפעמים שהיא מנסה לישון במיטה החתולים לא נותנים לה לעלות :) נראה לי שכשהיא עולה למיטה זה בעיקר בשביל לנשוך אותי וכשהיא באמת רוצה לישון היא נשארת על הריצפה. למרות שלפעמים בצהריים היא מנמנת במיטה איתי!

למעלה