הכלב ישן במיטה ?

הכלב ישן במיטה ?

אני רוצה ליבדוק לכמה אנשים שנותנים לכלב לישון במיטה יש בעיות היתנהגות אצל הכלב מוזמנים להגיב ולהרחיב

noasn

New member
ישנים אתי במיטה

שת כלבות אני מרשה לשתיהן להיות במיטה והן לא עושות לי בעיות בהיתנהגות טוב יש לי שתי בונבוהיירות

Bakura

New member
הכלבה שלי ישנה איתי במיטה,

ואף פעם לא הבנתי את הטענה שזה גורם לבעיות התנהגות. היא כלבה נהדרת, לא נושכת, ויודעת טוב מאוד את מקומה במשפחה. אם יגידו לה לרדת היא תרד. (אבל תעלה שוב אחרי שהאדם יירדם XD)

dogli3

New member
בהחלט במיטה

לא רק זה, אלא גם על הכרית שלי. בעיות? לא, תודה.

bilba

New member
אצלינו זה ככה:

בילי אצלי מגיל אפס והוא ישן במיטה (אלא אם כן חם ואז הוא יורד). אין אצלו שום בעיות התנהגות. הוא מתנהג טוב מאוד. ניקה אומצה בגיל שנה וחצי ועשתה לנו נזק מטורף בבית. הומלץ ע"י המאלף לא לתת לה לעלות למיטה ועל ספות על מנת שתבין את ההיררכיה בבית. כיום התנהגות שלה השתפרה והיא לא עולה למיטה ולספות.

../images/Emo9.gifגם אצלי...

טושה ישנה איתי במיטה ואין לה שום בעית התנהגותית אחת להיפך היא מחכה שאני יכנס ואז היא פשוט נהדרת

jokeror

New member
במיטה-בחורף מחממת אותי,בקיץ מתחלקות במאוורר:)

יש לי אמסטפית ובהתחלה המאלף המטומטם שלקחתי (אגב אני לא מבינה עד היום מה כולם מתלהבים מהשם שלו כי הוא ממש לא מצדיק את זה) אמר לי לא לתת לה לעלות על המיטה בשום פנים ואופן כי היא תרגיש שהיא מעליי כי היא בתוך הטריטורה שלי וכשיהייה לי תינוק ואני אשים אותו על המיטה אז היא עלולה להתעצבן ועוד כל מיני שטוית... בקיצור- ז**** שכל אחד גדול אני מרשה לבובילה לעלות על המיטה והיא נורא כייפית, המגבלה היחידה- אצלי בבית מותר לה לעלות על כל הספות וכו בחופשיות, אבל אסור לה לעלות על המיטה בלי לבקש (שרידים מהאילוף), אז כל בוקר היא מעירה אותי כדי שאני ארשה לה לעלות. היא לא ישנה איתי כל הלילה, אלא מתפננת לה במיטה שלה/על הפוף/שטיח/ספה, ולפנות בוקר היא מתעוררת ומשעמם לה אז היא יושבת ליד המיטה ומשמיעה קול חמוד כזה (מעין יבבה מתפנקת) כדי להעיר אותי, או שהיא מלקקת אותי כדי להעיר אותי, ואז מבקשת לעלות על המיטה ואני תמיד מרשה. ולא, אין לה (טפו טפו טפו) שום בעיות התנהגות, היא אפילו לא מגיבה לחתולי הענק פה שחושפים שיניים, פשוט בובילה!!

קים 26

New member
יש לך אמסטפית ולא שמת תמונה? תתביישי לך ותקני

מיד את המצב. אני מחכה לתמונה!

jokeror

New member
חח אני מתקופת האבן

אין לי מצלמה דיגיטלית וגם לא מצלמה בפלאפון אבל קבלי
ענק מכל ה
ממני ומ
!!!

קים 26

New member
לפחות ספרי לי עליה קצת אני מתה על אמסטפים

ופיטבולים וכל ה"מסוכנים" למיניהם......איך הצבעים שלה? והאופי? היא מקסימה כמו כל המקסימים האלה נכון?

בהתחלה לא הרשיתי לה

אבל לפני שנה לקחתי שתי חתולות שעושות בבית כרצונן. אז החלטתי לאפשר גם לה לעלות למיטה זה לא גרם לשום בעיות, היא עדיין מקבלת את הסמכות שלי. אני גם לא לוקחת לה את האוכל אם היא לא גומרת אותו.

ושכחתי לציין

שהסיבה היחידה שלא הרשיתי לה זה שבעקבות העיקור יש לה בעיה של דליפת שתן. אז עכשיו שמתי לה שמיכה "שלה" בקצה של המיטה ואם בורח לה אז זה רק על השמיכה הזו

קים 26

New member
אצלנו שלושתם ישנים במיטות

לי אין בעיה עם זה -להיפך, אני מעודדת אותם לכך.

הרחבה לשאלה

לבעליי הכלביים שחולקים מיטה עם כלבם כמה שעות נישאר הכלב לבד כאשר אתם יוצאים לעבודה ?

avia4pets

New member
הן לא הרבה לבד

כשנעדרים מהבית ליותר מכמה שעות מעבירים אותן לסבאסבתא שמתים עליהן (דירה ליד)

זה משתנה

יש ימים שרק 6 שעות, אבל יש ימים ש12 שעות כשבאמצע בא ילד חמוד להוציא אותה לטייל

שלי ישנה במיטה

והיא עולה עליה חופשי. על אחת הספות היא עולה חופשי, על השניה (שהיא זו שאני וחבר שלי עליה 98% מהזמן) היא עולה חופשי רק אם אנחנו לא שם. אם אחד מאיתנו על הספה, היא תשב למרגלות הספה ותחכה לאישור לעלות. לגבי זמן לבד - זה מאוד משתנה. יש ימים שזה כמעט יום שלם, ויש ימים שכמעט ולא יוצא לה להיות לבד. תלוי אם אני בזמן לימודים או בחופשת סמסטר, ואם חבר שלי עובד בפגישות ועבודה מחוץ לבית או עובד מהבית (הוא עצמאי). בכל מקרה אין איתה שום בעיות התנהגות, בכלל. (מלבד אכילת תחתונים שלי אחת לחודש בערך).

למעלה