הכלב הראשון שלי

kerendruker

New member
הכלב הראשון שלי

טוב בנות רציתי להעלות אותו אחרי לקה אבל אני רואה שלוקח לי הרבה זמן להגיע לצביע הכלב וכיבסה מוכנים כבר מלמעלה משבוע . אז החלטתי להעלות אותו על מנת לקבל קצת הערות והתרשמות . אני חושבת שאני רוצה להוסיף לו קצת תוספות כמו טוליף שחור מסביב לכתמים אבל עדין לא סגורה . טוב אז עכשיו תורכן (תגובות)

רונאסטל

New member
כמו שאמרתי, הוא משגע!

אבל כדי שלא ילכו לאיבוד כל התמונות שלך, כתבי הודעה ראשונה חדשה ותחתיה תוסיפי לעצמך תגובה עם התמונות הנוספות.

LeeKo

New member
מגניבים ביותר...

בייחוד הכלב,יצא ממש יפה... (רק ללמוד לשרשר)....

kerendruker ../images/Emo140.gif

מתוקה, שירשרתי לך את שלושת ההודעות !!! כל מה שאת צריכה לעשות כדי לרכז את כל ההודעות שלך בשירשור אחד הוא להיכנס להודעה שלך וללחוץ על הוספת תגובה !!! כך לא תלכנה הודעות שלך לאיבוד וגם תוכלי לראות את כל התגובות לעבודות במרוכז !!! והכלב ? מקסים !!!
לילה טוב, ממני ענת

בנבית

New member
יצא לך יופי של כלב../images/Emo107.gif......

הצביעה מקסימה ובעיני אפשר לוותר על צבעי טוליפ!

רונאסטל

New member
אוי הוא כזה מתוק!!!!!!

אל תוסיפי! הוא פשוט מושלם ככה והטוליפ יוצר הבלטה שממש לא צריך אותה כאן (בעיני כמובן) הוא מושלם ככה!!!!

זואני2

New member
../images/Emo107.gif קרן

יצא לך כלב מהמם, עשוי טוב וצבוע יפה-יפה! בעיני אין צורך להוסיף טוליפ, הניגודיות בולטת לגמרי גם ככה, וזה נראה יותר טבעי ומקצועי בלי הוספת טוליפ.

kerendruker

New member
תודה רבה לכולן על התגובות

ממש כף לעבוד איתכן . כולכן יצירתיות ומעודדות מאוד . כף כף כף כף זה נראה לי הפורום הכי כפי בכל האינטרנט

fifi01

New member
קרן, הכלב מקסים, מלא הבעה....

אני לא בטוחה שיש צורך בתוספות, הוא מאוד טבעי. אבל אם כבר, הייתי מוסיפה טוליפ בצבע חום כהה (לא שחור).

למעלה