הכלבה שלי
לקח לה דקות ארוכות עד שהיא אמרה: "אני רוצה להיות כלבה שלך" (כאילו שלא ידעתי)
חזרתי על השאלה: "לא שמעתי טוב, מה את רוצה להיות?"
הפעם היא אמרה בקול צלול ובהיר: "אני רוצה להיות הכלבה שלך"
תתפשטי ועימדי על ארבע על השטיח – הוריתי לה.
היא צייתה, כלבה טובה
"הפעם", חשבתי לעצמי, "אנחנו נבדוק את הגבולות"
ליטפתי את גווה הבהיר, תוך שאני מחליק את ידי למטה ו"שוקל" את שדיה התלויים להם תחת הגוף, מתנדנדים קלות. חשתי בפיטמה הזקורה, אחזתי בה וצבטתי אותה, לא ממש בעדינות. היא נעה בחוסר נוחות תוך שהיא פולטת אנחה קלה. עברתי לפיטמה השנייה ואחזתי בה, תוך שאני מוחץ אותה, הפעם בכוח רב יותר, אנני רטטה תחת החץ וגנחה בקול רם יותר.
הנחתי לפיטמות וניגשתי אל האביזרים המונחים פיזור על הריצפה. אחזתי בשרשרת, התחלתי להרימה, לאט לאט, תוך שאני גורר אותה על הריצפה כך שהשיקשוק שלה נשמע היטב בכל החדר. אנני התנשמה בכבדות, רוטטת במקומה, ישבנה עולה ויורד בקצב הנשימות.
הנחתי את השרשרת על גווה, כשאני אוחז בקצה, והתחלתי להניע את השרשרת באיטיות על פני גווה. אנני רעדה. העברתי את השרשרת בתוך חריץ הישבן שלה, באופן שהוא שוקע בחריץ הרטוב והמרטט שלה.
"את תגרמי לשרשרת היפה שלי להחליד" אמרתי בשקט, תוך שאני מעביר את השרשרת לאורך גופה. השיקשוק של השרשרת נחלש, ככל הנראה מכיוון שכעת היא היתה כולה רטובה ממיציה של אנני. הרמתי את השרשרת במהירות תוך שהיא מפרידה את שתי שפתי הפות הרטוב של אנני. אנני פלטה אנחה והתכוצה.
"את כלבה רעה" אמרתי והענקתי לה הצלפה מעודנת על פני הישבן הימני.
אנני רעדה ולא הוציאה הגה.
"ממש רעה" המשכתי תוך שאני מצליף על הצד השמאלי של הישבן.
המשכתי להעניק לאנני הצלפות על הצד הימני והשמאלי של הישבן חליפות. נזהרתי שלא לגרום לנזק, הגברתי לאט את העוצמה. בזהירות. אנני רעדה ולא אמרה מילה. המשכתי תוך שאני מעניק לישבן הלוהט של אנני גם ליטופים בין הצלפה להצלפה. הישבן נהיה אדו יותר ויותר וחם כמו כיריים של שבת. אנני המשיכה לגנוח וניכר בה שהיא ממש אהבה את ההצלפות.
"טוב, אני מקווה שלמדת לקח, כלבה שלי" אמרתי והפסקתי להצליף
הסתובבתי והתיישבתי על הכורסא מולה. אנני ידעה בדיוק מה עליה לעשות. היא המתינה לסימן. סימנתי לה באצבעי שהיא יכולה לגשת. היא ניגשה אלי, היגשתי לה את ידי, היא נישקה וליקקה אותה. ליטפתי את ראשה: "כלבה טובה" אמרתי "את יכולה לקבל את הממתק שלך"
אנני לא ביזבזה זמן, היא התרוממה על בירכיה ושלחה את ידיה אל הרוכסן שלי, כשהיא מביטה בי, כדי לראות שאני מסכים. הינהנתי בראשי לאות הסכמה והיא שלפה בזריזות את הזין הזקור. במהירות היא השחילה אותו בין שפתיה והחלה במציצה עזה שמלווה במשחק לשון פראי בתוך חלל הפה. לא, זה לא לקח יותר מ5 דקות ואני השפרצתי לתוך פיה זרם חמים ודביק של נוזל הזרע שהכלבה כל כך אהבה.