הכלבה שלי

sindyisser

New member
הכלבה שלי

לכל הרופאים שלום, הכלבה שלי כבר 3 ימים, אינה אוכלת או שותה, שוכבת באותה פוזיציה על הרצפה, כאשר מדי פעם אנו מגלים כשהיא שוכבת בתוך הצרכים של עצמה מכיוון שהיא לא מסוגלת לזוז, כלבתי כבר כמעט בת 14, ואני מודה לכך(בעצב רב) שאלו הם ימיה האחרונים. אנחנו דוחפים לה מים בכח בכדי שלא תתייבש. האם אלו סימנים של גסיסה(לא עלינו) או שמה החום בחוץ גורם לה לחוסר התנועה? היא שוכבת מול מאוורר הרצפה ששמנו עבורה וככה זה במשך 3 ימים. מה עוד ניתן לעשות? תודה מראש

ella100

New member
שלום

וטרינר ראה אותה? היא היתה חולה קודם? מי החליט שהיא גוססת(אולי עכשיו כבר כן). אולי היא היתה צריכה טיפול רפואי? אם היא גוססת אז בשביל מה לדחוף לה מים בכוח? אם היא גוססת,מדוע לא לשקול למנוע ממנה סבל ועוגמת נפש ולהרדים (גם אם זה נורא קשה). הענין,שכשאני מצאתי את הסניור שלי במצב כזה- הוא נוקה,יובש והגיע לוט והתברר שבצקת שלחצה על עצב היא הסיבה וטיפול העמיד אותו על הרגליים תוך 3 שבועות (הוא היה בן 16). תחשבו אם לא הכי נכון לעשות זה להרים עכשיו טלפון לוטרינר שלכם(מקווה שיש). אלא אם אתם יודעים בודאות מה הבעיה(הגיל אינו אינדיקציה). תעדכנו?

sindyisser

New member
שלום

מחר ניקח אותה לוטרינר, מכיוון שזה סופ"ש לא לקחנו אותה לשום מקום. נותנים לה מים דבר ראשון בשביל שלא תתייבש מהחום הנוראי. יש לנו וטרינר שלא ראה אותנו כמה שנים טובות, מכיוון שהיא הייתה בריאה תמיד. נקווה לטוב.

למעלה