הכלבה לא אוכלת

wolanow

New member
הכלבה לא אוכלת ../images/Emo15.gif

שלום, אולי למשהו יש הצעה לפתור את הבעיה שלי. יש לי כלבה רועה גרמני, בת 11 חודשים. מאז שהבאנו אותה הביתה (בגי 5 חודשים) היא מקבלת פרופלן גורים. מזה כחודש היא כמעת ולא אוכלת מהאוכל שנותנים לה. אני מוסיף לה מים או קצת אוכל אחר וזה קצת עוזר אבל לא הרבה. ניסיתי לא לתת לה כלום ואז היא תהיה רעבה ואז תאוכל את האוכל, אבל מה שקורה זה שמטיילת בחוץ ואוכלת כל מיני דברים כמו קקי של כלבים או פחם!. מה כדאי לעשות? להחליף סוג מזון? תודה אברהם

חודש אתה מחכה ?

חודש היא לא אוכלת? אם היא לא נוגעת בפרופלן גורים יכול להיות שהוא כבר לא טעים לה. גם יכול להיות שהיא פשוט לא מרגישה טוב ולכן אתה צריך לקחת אותה לרופא שישלול בעיות רפואיות. ואם היא אוכלת כל מיני דברים ברחוב שים לה מחסום כדי שלא תוכל לאכול בחוץ. קצת אחריות.

היא מטיילת לבד?

בשעה שהכלבה שלך משוטטת לבד ברחובות היא כבר מוצאת לעצמה מקורות מזון אחרים והיא פשוט לא רעבה כשהיא מגיעה הביתה. שמור על הכלבה שלך , זאת הדרך המהירה ביותר לקבל מחלות. לדעתי , כלב לא צריך להסתובב בחוץ ללא השגחה ובטח לא אם היא גורה- 11 חודשים זה עדיין גור. חלק מהמחוייבות שלך כבעל כלב זה לצאת איתה לטיולים ולהשגיח שלא תאכל שום דבר שהוא לא האוכל שאתה נותן לה. סה"כ אתה משקיע בה את אחד המזונות הטובים שיש לכלבים וחבל שהיא תקבל דברים אחרים בחוץ.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

צריך לקחת לו את הכלב. מי נותן לכלב להסתובב לבד בחוץ? בגיל הזה? איפה הפחד איפה? לאבד אותו? שידרס? שיתעללו בו? לא מבינה, בני אדם? מה זה? צריך קורס מזורז לאחריות - ואחר כך באים לכאן ומקשים קושיות. קישתא הבייתה!

wolanow

New member
עיתי שאלה ברורה, מה את מבלבלת את המ

הלואי שרוב בעלי בעלי הכלבחם היו מטפלים בכלבם כמו שאני מטפל בכלבה שלי. כבר היינו ברופא ולא עזר, המאלף שלנו נתן ראיון וגם לא עזר. משהו כאן הציע לשים לה מחסום, אבל זה קצת אחזרי. נרא לי שאני פשוט אחליף לה אוכל ונרא.

תקשיב חמוד. אתה לא יודע איך

לטפל בכלבה. כלב שאין לו תאבון- צריך להדליק נורה אדומה שמהבהבת! כלב שאוכל צואה - חייב לטוס לוטרינר. וכלב זקוק לתשומת לב כל הזמן. מכל הנאמר נראה שבכלל אינך יודע מה זה כלב ואיך לטפל בו. לא הייתי רוצה להתחלף עם הכלבה ולמצוא בביתך את הטיפול הכי טוב בעולם. ניסית פעם לאכול צואה של בנאדם ולטעון שזו ארוחת הגורמה הכי טובה כי אמא נותנת לך אוכל הכי טוב, כפרה? תן לה לאכול מה שאתה אוכל. סתם היא לא מגלה התנגדות לאוכל מסויים!

שריתוש

את קצת לא צודקת - בעניין אכילת הצואה - יש הרבה כלבים שזה פשוט התחביב שלהם, לאכול צואה של כלבים אחרים. משהו בריח כנראה עושה להם את זה (אולי זה מזכיר להם ריח של עוגות?
). אבל - חוסר תיאבון לאורך זמן מעיד, כנראה, על בעיה רפואית ולכן הכלבה צריכה להילקח לרופא על מנת שיבדוק אותה.

אם צואה הייתה מזכירה../images/Emo6.gif

ריח של עוגות כל יצרני המזון היבש לכלבים היו פושטים את הרגל. אכילת צואה של כלב אחר לא 'קיימת - רק של בני אדם. והיכן שמפוזרת צואה של בני אדם זה מסכן את כולנו. כלב לעולם לא יאכל צואה של כלב. בצואה שלנו ישנם חיידקים מסוכנים ומסכנים אפילו כלבים שתכונה זו מביאה למחשבה שלכלב ישנם חסרים גדולים והוא אוכל צואה לטשטש ריחות אחרים או צרכים מנטלים... כלב אפילו מתפלש בפגרי חיות על מנת לטשטש עקבות - ראי ערך זכרון מנטלי הקיים בחיות מחמד ששודרגו מחיות טרף לפני מאות שנים... אכילת צואה הינה כל כך נדירה אצל חיות מחמד שיש להם בעלים שזה מחייבת התערבות וטרינר. בייחוד כאשר נכנס ויוצא מהבית. רק המחשבה מחרידה.

be_roo

New member
לפי אלו נתונים? אכילת צואה היא דבר

שכיח למדי. אם אני כאדם פרטי נתקלתי בלא מעט כלבים שעשו זאת, הטענה לנדירות די מופרכת.

משום שאנחנו חיים במדינה מתקדמת

ואנשים לא עושים צרכיהם מחוץ לבית... כלב שבע לא יאכל צואה. אולי במחוזותיך, או תתי תרבות אחרים.

את טועה (שוב) שריתוש.

יש כלבים שמתעלפים על לאכול צואה של כלבים אחרים. לא רק של בני אדם. זה לא נדיר אלא שכיח בהחלט. כן צריך למנוע מהם לעשות את זה כי זו גם אחת הרעות החולות שיכולה לגרום לתולעת הפארקים, למשל. בקיצור - לא בריא להם ולא מומלץ לתת להם לעשות את זה.

מצטערת אם כן, בגילי הקשיש - 50

המלווה תמיד בכמה כלבים - מעודי לא ראיתי כלב אוכל צואה של כלב. ועדיין אני מטילה ספק בזה... אבל יש כאן סטיה רצינית מהנושא שהועלה למעלה והפך לפולמוס שגוי - שכן הנ"ל אינו דואג לכלבתו... ועדיין מעודדים את בעלי כלבים לקבל כשכיח לאכול צואת כלב על ידי כלב. כל ידיעותי נובעות מהבטה וחיים משותפים עם כלבים ולא עפ"י סטטיסטיקות יבשות של תחקירנים ווטרינרים. עדיין טוענת שלכלב אין כל אינטרס רטוב לאכול צואה של כלב אחר... כאילו, מה מעניין שם בכלל? הנ"ל ניזון מאותו אוכל...

enbalush

New member
שריתוש...../images/Emo107.gif

כל וטרינר ידע לומר שאכילת צואה היא תופעה מוכרת מאוד אצל גורים, במיוחד של עצמם. עם זאת כמובן שאכילת היא צואה לא בריאה. לדעתי אפשר לעבור למזון אחר (נוטרה-נאגטס), נתנו לך פה טיפים טובים, את הטיולים בחוץ כדאי לעשות 10 דק' אחרי הארוחה! אם אלו לא יעזרו, אנא פנה לוטרינר!

wolanow

New member
הכלבה נמצאת בביב רוב הזמן

אנו גרים בקיבוץ. רוב הזמן הכלבה נמצאת בתוך הבית, אבל כמה פעמים ביום אנחנו נותנים לה לצאת, בדך כלל לא לבד, אלה איתנו, אבל לא קשורה.

אוריקס

New member
אל תתני לה להתפנק

כי אז היא תחליף מזון בכל פעם שתרצה. שימי לה אבקת מרק עוף על האוכל והיא תאכל אז זה. בכל מקרה קחי אותה לווטרינר.

lilithmm

New member
../images/Emo107.gifכמה דברים

הזדעזעתי לקרוא את ההודעה שלך. ברור לי שהמצב נוצר עקב חוסר מודעות מצידך ושאתה כן רוצה בשלום הכלבה שלך. כפי שכבר ענו לך כאן אסור לך לתת לכלבה שלך לשוטט. יכולים לגנוב אותה ולקחת אותה ולעשות ממנה מפעל גורים או לקרבות כלבים. אני מקווה שהכלבה שלך כבר מעוקרת. אם לא, חוש לעקרה
כלב שאוכל קקי של כלבים אחרים יכול בקלות לקבל תולעת הפרק ולמות בלי הזהרה. כלב זה כמו ילד בן 3. היית נותן לילד כ"כ קטן להסתובב לבד בשכונה? בקשר לבעייה שהכלבה לא אוכלת. חוסר תיאבון מצביע על ליקוי. אפילו יכול להיות שהכלבה שלך חולה בקדחת קרציות! בקיצור, לך לוטרינר, ספר לו על הבעייה שנוצרה, אח"כ, אם אתה אוהב אותה ורוצה שהיא תמשיך לחיות, אל תתן לה לשוטט לבד

gwiths

New member
../images/Emo184.gifתשמעי מה אני עשיתי!

כשהכלבה שלי הייתה קטנה גם היא לא ממש אכלה את האוכל של הגורים פשוט אמא שלי בישלה לה אורז עם בשר או בלי בשר איך שנוח לך ושמה לה בקערה באורז יש את כל הדברים שהכלבה צריכה עכשיו את יכולה להתחיל להשים לה עם האורז מהאוכל שלה ! והיא תתחיל לאכול את זה עם האורז זה אחלה רעיון תנסי!

למעלה