הכלא פה לא משהו

בושה../images/Emo70.gif

להגיד: "זה רק מה שאני רואה מאז שאני ילד, אז מן הסתם אני גם כזה" זה בריחה מאחריות. זה ילדותיות וזה משפט שגם אם אתה חושב אותו אז עדיף לא לומר אותו. גם אני גדלתי בשכונת עוני, אצלנו הלכו מכות, עישנו סמים וכל הזמן היו משטרות. אז זה אומר שאני גם גדלתי להיות כזה ? אני ראיתי את זה כל הזמן ורק המשכתי לשנן לעצמי שאני לא אהיה כזה. וכן, אם אתה מעשן סמים (לא בהולנד) אז אתה פושע. ואם יש עליך 20 שקיות, אז גם מבחינתי יש סיכוי שאתה סוחר. ואם כל אחד יתחיל לבחור איזה חוקים נראים לו, ואיזה לא, אז אפשר להגיש שלום לשלטון החוק, ומה אז ?

sirpad

New member
תה באמת חושב שונרא שכל מה שכתוב

בחוק הוא באמת אסור? תה לא מרמה בחוק א'פעם? לא טועם ענב בסופר? עובר בלי מעבר חצייה גם אם יש מעבר חצייה מרחק של פחות מחימישים מטר ממך?זורק פיסת נייר לרחוב? נוסע מעל המהירות המותרת? נוהג בלי חלילה 2 הידיים על ההגה-כל הזמן? אז תרשו לי לנחש שהפושע/סוחר הנל הוא סהכ "סחי" ומדבר ככזה. ואם בא לו לעשן סמים לא אתה ולא אנקל סם יגידו לו לא. אפשר להוציא את זה מחוץ לחוק,כמובן, אבל עדיין זכותו לבחור לעשות מה שבא לו. גם אם זה לעבור על החוק ולקבל עליו את מרות החוק ולשבת בכלא כמו שעשה. חבל רק שגראס הוא לא חוקי,חבל. והמקור של זה תפלאו הוא לא בסכנה שבסם. כי אם בלחץ של מגדלי הכותנה על הממשל האמריקאי להחרים את הקנביס(שמגודל בדרום אמריקה ושמסיביו מייצרים בדים איכותיים מאוד) כדי לתרום ליצאיה של השוק מהמשבר שיצרו הדרום אמריקאים. מספרים בכלל שאת השם מריחואנה המציאו האמריקאים כדי לסגל לצמח שם "קומוניסטי" ובכך לייצר דה לגיטימציה לצמח. לא אכנס להשפעות שלו,אבל הן זניחות לעומת אלכוהול וטבק שלא לדבר על פרוזאק. אלהוכול למשל הוא חלק בלתי נפרד מחיינו גם או בעיקר בגלל האימפריאליזם הבריטי בזמנו,שהנחיל את תרבות השתייה כדבר מקובל. כל הדברים הנל לא לקוחים מאתר עלה ירוק או מפדחתי,כי אם מתוכנית שהכין ירון לונדון(הגאון) על הלגיליזציה של הסם. פשוט תענוג של תוכנית.

למעלה