הכלא פה לא משהו

noise maker

New member
הכלא פה לא משהו

אנשים שתדעו שהכלא ב ניו יורק לא מומלץ לצערי נעלצתי לבקר שם ולא נהנתי במיוחד אז תשמרו על עצמכם

MicMik

New member
ספר גם מה עשית שלא נחזור על כך

זה לא בגלל שחתכת תור נכון?

noise maker

New member
../images/Emo8.gif

סתם לא משהו רציני, תפסו אותי ואת חברים שלי מעשנים some weed אז מדורניקים תפסו אותנו

MicMik

New member
למי אכפת אם אתה מעשן פטרוזיליה?

אלא אם עשית את זה במוזיאון או באחד הבארים- ותפסו אותך בגלל העישון ולא בגלל התוכן - אסור לעשן יותר בבארים פה.

stardustit

New member
אבל את הכי חשוב שכחת:

אז על איזה כלא אתה *כן* ממליץ??? תהיה חיובי, לא רק נגטיבי. בינתיים רק פסלת. מה לגבי מקומות מומלצים??

noise maker

New member
אין לי כל כך הרבה ניסיון

מכיוון שאני נמצא פה רק שנה אחת לא יצא לי לבקר בהרבה בתי סוהר אבל אני בטוח שבעתיד כן יצא לי, אני מבטיח לעדכן אותכם ולתת חוות דעת מקצועית על המתרחש במבחר בתי המעצר ברחבי ניו יורק, חשבתי אפילו לכתוב תור שבועי אל הנושא כשירות לקהילה באהבה NOISE MAKER נ.ב תבאו לבקר אותי מדי פעם, ואם אתם יכולים לארגן מלבורו לייט יהיה נחמד מצידכם

depechemode

New member
חחחח לא ידעתי שיש אינטרנט בכלא

ועוד בעברית!
לי אסור להיכנס לכלא בשום אופן... או שאין אזרחות

greeneyes3

New member
noise maker יקר!אולי תספר לנו על...

ילדותך.....יהיה יותר מעניין לשמוע את הסיפור האישי שלך מגיל אפס (מה שאתה זוכר כמובן)....בבית! בשכונה! מאשר את השטויות שיש לך לספר על בתי כלא בארצות הברית . כל הודעה (כמו זאת שבראש השרשור כאן) של אדם כמוך שמציג עצמו לראשונה לקהל של זרים.....כאן באינטרנט....עם כל הכנות..צריכה לבוא עם דיסקליימר מסויים כדי שיהיה לנו מעניין לשמוע עליך! וכדי שיהיה מעניין.... ספר לנו את סיפור חייך... כולנו אוזן....

noise maker

New member
גם זה חשוב

אתם צריכים להעריך את השירות היקר שאני נותן לכם מי עוד היה מוכן להקריב כך מעצמו בשביל לספר לקהילה איך זה לשבת בפנים. ועכשיו ברצינות: ,לפחות אני מוסיף משהו מענין ואפילו אמור להיות קצת מצחיק לעומת כל הסיפורים המשעממים שרשומים פה, כל אחד עם אותם חיים משעממים שחוזרים על עצמם , אז תעשו טובה ותפסיקו לשחק אותה אמריקאים מתורבתים ותזכרו מאיפה באתם ואם אתם רוצים לשמוע על החיים והשכונה שלי אז הנה לכם : שיכון המזרח ראשון לציוו, מי שלא שמע שידע שאם אתה בא ממקום כזה כל מה שיש מסביבך זה פשע, ואנשים לא משתנים בקלות כי אני יודע מאיפה אני בא

MicMik

New member
וואלה מה קורה פה?

פינקי קוראת לנו מקסימים, אתה קורא לנו מתורבתים... כמו שאומרים – אורח לרגע רואה כל פגע כולם בחופש עכשיו אז פספסת את כל הבלאגן, רק נראה שקט ומשעמם ומה העניין עם השיכון- אם מסביב יש פשע אז בהכרח כולם פושעים? עם עשנת גראס- ועדיין לא הבנתי למה הגעת בגלל זה לכלא- אז אתה פושע? אלא אם לא מסרת איזה פרט חשוב... התחלת לספר משהו מעניין אז תמשיך, למה משפט אחד כל פעם?

pinky21

New member
למה???../images/Emo35.gif

יש לי שאלה כללית לכל אותם אנשים שחייבים ,אבל חייבים לבקר כל דבר כל הזמן! למה ?? לא אהבתם , לכו ! אהבתם,תשארו ! האנשים שנמצאים פה אוהבים להיות פה , וזה נורא לא נעים שכל שני וחמישי מישהו אחר חייב להעביר ביקורת.. גם אם לא מוצא חן בעינייכם -לא חייבים להגיב ! יחסוך מכם מירמור מיותר..

depechemode

New member
אנחנו?? מתורבתים??

לעזאזל לא קיבלתי את ה- MEMO.. ממתי זה נכנס לתוקף? אנחנו עייפים מדי בגלל כל האוכל הזה שתקוע לנו בוושט.. עוד מעט השד יצא מהבקבוק.. ואני לא מתכוון לעדתי

depechemode

New member
אם אין לחם נאכל מצות! ../images/Emo7.gif

לפחות אני.. אני לא יכול בלי לחם\פאסטה וכו .. לחם עוני

noise maker

New member
לידיעתך גראס לא חוקי פה

כשמעשנים גראס ברחוב ורואה אותך מדורניק הוא עוצר אותך, וכשיש עליך 20 שקיות אז גם שמים אותך בכלא וזה לא אומר שאני איזה פושע, זה רק מה שאני רואה מאז שאני ילד, אז מן הסתם אני גם כזה

למעלה