הכלאה..

• פותח הנושא GigaM
  • פורסם בתאריך

GigaM

New member
הכלאה..

שלום! יש לי IBM R50E רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר אליו מחשב נייח ולעשות שימוש בעכבר, מקלדת והמסך של הנייד? תודה!

Thotwo

New member
ממש לא. אגב יש לי שאלה

אתה משתמש בצורב די וי די?? אם לא, בא לך להחליף? אני אשלם לך את ההפרש

GigaM

New member
אני לא גבר....

ולשאלה שלך- מצטערת, אבל טוב לי עם הצורב שלי.... למה אי אפשר לעשות את ההכלאה?

Thotwo

New member
חבל

כי מחשב נייד בנוי בצורה שהוא יוכל רק לקבל אמצעי קלט ולא להוציא אמצעי פלט.

LOVEtheMcMAHONS

New member
דרך עוקפת

להתקין במחשב נייח תכנת השתלטות מרחוק או להשתמש ברימוט דסקטופ קונקשן של XP. לחבר מחשב נייח למחשב נייד ברשת ולהגדיר ביניהם רשת ביתית פשוטה -> ואז מהנייד להשתלט מ"רחוק" על הנייח דרך הרשת.

Jan22

New member
בשביל דבר כזה יש "דוקינג סטיישן"

AKA תחנת עגינה ,המתחברת לנייד ובה מותקנים עכבר ,מקלדת ,יציאות וכד' ; את יכולה לקנות מפצל USB (כ5יציאות) ,לחבר אותו לאחת מיציאות הUSB בנייד ולחבר למתאם מקלדת ,עכבד ושות' .

גם אני מתעניין בזה...

על איזה מחירים מדובר
והאם כשאני קונה נייד לשימוש כזה (כלומר בעיקר לעבודה עם מקלדת ומסך חיצוניים) יש איזושהיא העדפה לסוג של ניידים
והאם יש כרטיסי רשת לא אלחוטיים לניידים

גם אני מתעניין בזה...

על איזה מחירים מדובר
והאם כשאני קונה נייד לשימוש כזה (כלומר בעיקר לעבודה עם מקלדת ומסך חיצוניים) יש איזושהיא העדפה לסוג של ניידים
והאם יש כרטיסי רשת לא אלחוטיים לניידים

GigaM

New member
זה לא מה שהתכוונתי, אלא להפך

אני לא רוצה מסך\עכבר\ מקלדת אחרים, אני רוצה את אלה של הנייד. העניין הוא שיש לי מחשב נייח, וכדי לחסוך במקום חשבתי שאולי אפשר לארגן משהו, כדי שאני לא אצטרך להוסיף מסך, מקלדת, עכבר.

יאיר B

New member
ממה שאני זוכר, אי אפשר להפעיל נייח

בלי מקלדת. (אבל אולי בשנתיים האחרונות זה השתנה...).

GigaM

New member
גם זה לא מה שהתכוונתי

אני רוצה שהמסך, המקלדת, העכבר שישלטו על המחשב הנייח יהיו אלה של המחשב הנייד ולא באמצעות שליטה מרחוק.

Thotwo

New member
אמרתי כבר למעלה

למה את חייבת לחפור כמה פעמים עד שיתנו לך את אותה תשובה???

GigaM

New member
אם אתה רוצה יחס אישי- תבקש יפה

לא חפרתי, פשוט הבהרתי את השאלה כי קיבלתי התייחסות שלא התאימה למה ששאלתי מבחינת התוכן. אתה בהחלט ענית לי שאי אפשר, תקרא שוב ותראה שלא שאלתי שוב. בתגובה לתשובה שלך שאלתי שאלה נוספת, רציתי להבין למה, אולי רצית שאני אפתח על זה שרשור חדש?!?!? בתגובות שלי לאנשים אחרים שענו (ג'אן 22, יאיר) לא שאלתי את אותה שאלה שוב, אלא הבהרתי שזו לא הייתה השאלה שלי. אם יש לך בעיה, אני נורא מצטערת, אבל אין לי איך לעזור לך... אף אחד לא מכריח אותך לקרוא, ואם כבר החלטת לקרוא, תשתדל להבין, כי כנראה שלא בדיוק הצלחת הפעם. שבת שלום!

Thotwo

New member
מה יותר מקצועי מלענות לך בדיוק

"כי מחשב נייד בנוי בצורה שהוא יוכל רק לקבל אמצעי קלט ולא להוציא אמצעי פלט" כנראה שהמילים "אמצעי קלט" ו"אמצעי פלט" קצת כבדים עלייך.. ממליץ לך לבדוק את הנושא..

למעלה