הכי רומנטי בחיים....

Night firefly

New member
הכי רומנטי בחיים....

זה היה היום אהבה הכי רומנטי שהיה לי אי פעם. נתחיל בזה שהחבר שלי כל היום שלח לי הודעות על כמה שהוא אוהב אותי אח"כ הוא ביקש שיביאו לי לעבודה בלון ענק בצורת לך שרשום עליו I LOVE YOU ובקבוק זכוכית מלא בסוכריות לב. בלילה כשהוא אסף אותי לבית שלו הוא בא עם זר ענק של ציבעוניים (שזה הפרח האהוב עלי) ואז כשהגענו לבית שלו והוא פתח את הדלת וראיתי שביל של נרות ועלי ורדים, השביל הוביל לחדר שהיה מלא מלא נרות ועלי ורדים בכל מקום., זה היה פשוט מקסים. כמובן שחכתה לי עוד מתנה קופסת לב עם המון דברים שקשורים ללב, סבונים, נרות, כרית תחתות מדליק, ולקינוח היה לנו איך לא...תותים עם קצפת....כל היום הזה היה כ"כ מדהים.... אז נכון שלא צריך יום מיוחד בשביל לעשות את כל זה אבל עדיין זה כיף שיש יום שמדרבן אותך....

avi1224

New member
לא קיבלת אף פעם פרחים..מחדל

אין כמו רומנטיקה......

../images/Emo10.gifלא

הייתי רוצה לפחות פרח אחד יפה לקבל.. זוהי כל בקשתי..לא רוצה מתנות וכל זה..רק פרח יגרום לי לחייך. איזה כיף לכותבת.

avi1224

New member
פרח

השאלה היא עם איזה גברים היית בקשר...?....אני חושב שכל קשר נורמלי חייב ת להיות רומנטיקה ( פרחים ועוד הרבה דברים אחרים..)..היית במערכת יחסים רצינית?

התכוונתי ביום האהבה!

פשוט לכל החברות היה אחלה יום..קיבלו מבני הזוג דברים מתוקים כאלה וחלקן נסעו למקומות רומנטיים.. וזהו,התכוונתי שלי היה מספיק לקבל פרח אחד.

avi1224

New member
אופס..

סורי, יום האהבה השנה אצלי גם לא משהו,קיבלתי רק עצבים על האקסית.......

מצויין!

מצויין שהיא כבר אקסית.. להתעצבן מהאקסית עדיף על להתעצבן מהחברה... כי אז לפחות אתה שלם עם הפרידה, לא ככה?!

avi1224

New member
אמת ויציב!

הייתי צריך להיות שלם מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןן...

Night firefly

New member
ההתחלה לא הייתה כזאת נפלאה

האמת שאני עדיין די המומה מזה שאנחנו ביחד, אחרי שהוא רדף אחרי חודש ולא הסתקלתי עליו בכלל, ואחרי שכן היינו ביחד הוא ירק דם חודשיים כי לא שמתי עליו וסתם היה לי כיף שהוא היה שם. אבל יום אחד אחרי שנפרדנו פשוט הבנתי שאני אוהבת אותו...אפילו לא תיארתי לעצמי שזה יקרה אבל כנראה שלחיים היו תוכנית אחרות והינה אנחנו חגגנו לפני יומיים ארבע חודשים ביחד ואני לא מפסיקה לחייך..... אהבה זה הדבר הכי לא צפוי שיכול לקרות לנו....

אולי..

לומדים להעריך דברים אחרי שמאבדים אותם.. בכל מיקרה,כיף לך שהוא הפתיע אותך ככה..זו ממש הפתעה קסומה ויפה.

למעלה