הכי קשה זה הילדים....

fufit

New member
הכי קשה זה הילדים....

הוא נשוי..אני לא יש לו שניים........ לא אכפת לי שהוא בוגד כי אני יודעת שלא טוב לו שם ומה שהוא עושה זו בעיה שלו. אבל הילדים....לשמוע עליהם...לשמוע אותם....זה הכי קשה לי, כי אני לא בן אדם רע. מצד אחד אני חושבת שהם לא נפגעים כי הוא איתם ולא מחסיר מהם שום דבר, ומצד שני......... אני מרגישה די אשמה, ואז אני שוב חושבת שזו אחריותו.

פאריי

New member
אחריותו הבלעדית

ותורידי חששות ונקיפות מצפון ואשם מלבך. אבל למה נשוי??, לא מגיעה לך כל העוגה?? הכוונה שלי אם את נשואה ויש לך רומן, אני מסוגלת להבין. אבל את רווקה לא רוצה אותו איתך בלילה , בסוף שבוע....???

ס22ית

New member
תראי...

אני לא אהיה הטובה... בעיניי בגידות זה דבר פסול! גם מבחינת הצד שגורם לבגידה. אם לא טוב לו שקודם יסיים את היחסים שהוא נמצא בהם, זה יהיה פייר כלפיי כולם. מאיפה את יודעת שאת לא רק ריגוש בשבילו? (אז למה לך לסבול את נקיפות המצפון?) למה לא למצוא בחור רווק שיאהב ויהיה כולו רק שלך?

fufit

New member
תודה על התגובות....

אני לא רוצה קשר רציני כרגע וזה פשוט קרה... אז זה נוח לי לעת עתה. ואני חושבת שמה שיש לו שם זו בעיה שלו בלבד. אבל אכפת לי ממנו, ולו אכפת מהם. בכל אופן אני מנסה לנקוט בשיטת "אם אתה מתעלם זה לא קיים" אבל בזמן האחרון ככל שהקשר מתהדק זה בלתי אפשרי. ואז זה נהייה קשה

למעלה