הכי קל זה לצלול...

הכי קל זה לצלול...

לצלול לדכאון (לפעמים אפשר ממש לשמוע אותו קורא לך)- הכי קל זה להשאר במיטה לשים את השמיכה על הראש-ולהשאר שם לנצח.(ככה מרגישים)- המלחמה הזאת...מלחמה יום יומית...התחושות המעורבים. כל בוקר נפתחת חזית מלחמה חדשה: בכח לקום מהמיטה בכח להכנס למקלחת בכח להתאפר להתארגן ולצאת לעבודה. כל ערב להלחם בתחושות: להצליח לאכול משהו להצליח לחייך כאילו אין בך דופי להצליח להרדם בלי כדורים (ממש אבל ממש מזדהה עם האנורקסיות והנרקומנים) זה כ"כ קשה לחיות רגיל! כ"כ קל לוותר על האוכל (במילא אין לו טעם)-וכדורים (או אלכוהול)- בטוח יחלישו את הכאב. עברו חודשיים! הכאב הגעגוע העצב-לא וותרו לי אפילו יום אחד! המר הזה בגרון-כ"כ קשה לבלוע אותו. הכעס התסכול מרחפים לידי. לרוץ לפסיכולוג..נכון?- (מרחמת על אותו אדם שיצטרך לשמוע את סיפור חיי)-הוא גם בטוח נותן לי "פטור" תעודה ומאשר לי לחיות על תקן אי שפיות. אז לא נכון...הרף שלי מעצמי- גבוה יותר! אגב- הוא שולח לי תמונות, היה צנוע הילד שאמר אבא מליונר, הוא חי בפאר אדיר בית (אין מילים לתאר) עושר עצום, הוא לומד נהיגה, המרצדס (כחולה חדשה ספורט)- מחכה לו בחנייה, הוא כבר נוהג בה בחצר הבית (חצר...חחח-השכונה שאני גרה בה יותר קטנה מהחצר) הם רכשו עכשיו את היער שסמוך לבית (יער...חחח-העיר שאני גרה בה יותר קטנה מהיער)-ובבוקר נתי מספר שאפשר לראות צבי או אייל. הוא קנה לו בחודשיים יותר ממה שאני הצלחתי לקנות לו כל חיוו, כבר פעם שלישית שרכש לו ביגוד והנעלה, בפעם הראשונה (קצת נעלבתי)- הילד שלי נסע עם בגדים איכותיים- תמיד הקפדתי לקנות לו דברים טובים ויקרים- בפעם השנייה אמרתי בטח פינוק-השבוע התקשר שוב קנו לו מלתחה חדשה הכל כולל הכל כאילו אין לו כלום. מסך המחשב פלזמה ענקית מעוצב על הקיר סמוך למערכת ליד הדי.וי.די- המיטה הזוגית המתכוננת נימצאת בין המזרקה לג'קוזי (6 אנשים).החדר שלו זה אולם פאר ענק שלא היה מבייש שום לובי של בית מלון 5 כוכבים. הייתי אופטימית- חשבתי שיחזור בייננו- הוא מטומטם אם הוא חוזר! אבל אני מאושרת רק מדבר אחד (בשורה ממש משמחת)- בארה"ב יש 2 כיתות אחת לאמריקאים רגיל ואחת לאנגלית שפה שנייה (לזרים), השבוע הוא עבר בחינות על מנת לדעת לאיזו כיתה לשייך אותו (5 שעות בחינה +בחינה בע"פ)-הוא הצליח! עבר את הבחינה - הוא ניכנס לכיתה רגילה...הוא מצידו שמח כי בעתיד בכיתה רגילה הוא יכול לבחור איזה קולג' שהוא ירצה- לא תיהיה לו הגבלה. תמיד אמרתי רק "הזרע" שלו- הפרח כולו שלי!!! לא יודעת למה כתבתי את כל זה- בסה"כ רציתי להזמין אליי הערב!
הזמנה
לכל מי שהתעורר הבוקר עצבני,עצוב,שמח,מאוהב! לכל מי שבא לשבת יחדיו בסלון לדבר לצחוק לחלוק ובעיקר לקבל חיבוקי אוהב. לכל מי שבא קפה עוגות עוגיות פירות מלון שתיה קרה ובירות(כל תכולת המקרר נכון להערב). לכל מי שבא סתם ...לבוא !(אני ברחובות-פרטים במסרים) העיקר שיהיה לכולם שבוע טוב ומוצלח
+
אוהבת אותכם

maof

New member
גליה ../images/Emo24.gif ../images/Emo141.gif

ככה סתם ללא מילים הפעם
מעוף

לרגע שלא תחשבי שמסך הפלאזמה

והמלתחה ...זה מה שיקנה את הילד.... בהתחלה אולי כן...אבל אחרי שכבר ירכשו לו את כל הצעצועים...הוא ירצה דבר אחד...שאותו לא ניתן לרכוש בכסף... את אמא שלו...את החום הזה שרק אמא מסוגלת להעניק.... מאחלת לו כל טוב שבעולם....אבל תאמיני לי ...שהוא חושב עליייך כל רגע... לא מכירה את הרקע..(בן כמה הילד..כמה זמן הוא שם...) אבל קוראת את שכתבת...וזה באמת היה מרגש... לא לצלול....את שומעת!!!(-: שיהיה לך אחלה שבוע.

naama78

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

נכון, הכי קל לצלול. מכירה את זה ממקומות אחרים. כולנו, בוודאי מכירים. אבל נראה לי שאת לא רוצה בזה. את רוצה לחיות, עם הקושי, הכאב והידיעה שלילד שלך טוב. מקווה שיהיה לך יותר קל בהמשך

shir61

New member
מכירה אותך רק מכאן...

בכל זאת מרגישה צורך...
מאחלת לך ימים טובים והרבה!!!

../images/Emo41.gifהזמנה../images/Emo41.gif

לכל מי שהתעורר הבוקר עצבני,עצוב,שמח,מאוהב! לכל מי שבא לשבת יחדיו בסלון לדבר לצחוק לחלוק ובעיקר לקבל חיבוקי אוהב. לכל מי שבא קפה עוגות עוגיות פירות מלון שתיה קרה ובירות(כל תכולת המקרר נכון להערב). לכל מי שבא סתם ...לבוא !(אני ברחובות-פרטים במסרים) העיקר שיהיה לכולם שבוע טוב ומוצלח+ אוהבת אותכם

קטי30

New member
גליוש היה כייף גדול../images/Emo25.gif

לראות אותך דרדסונה בכחול לחבק באמת חיבוק גדול אוהבת המון
על הכנסת האורחים שלך נהנתי מאוד
מאחלת לך נשמאמי שיהיה לך שבוע מלא אור שבוע נפלא

סי גל

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

אחרי שבת שלמה עם הילדים .... חייבת להחליף קצת אוירה ...

קטי30

New member
גליוש../images/Emo24.gifענק ענק ../images/Emo25.gif

אשתדל להגיע
מתאים לי לברוח מהג'ננע הפרטית שלי לבלבות ת'ותך מאמי

קטי30

New member
גליההההההההההההה../images/Emo124.gif

ישששששששששששששששששששששששש יש לי טרמפ'
נגיע קצת יותר מאוחר

שיר76

New member
מותר לצלול מותר לשקוע

מותר לבכות ואחרי שיוצא כל הצער להתחיל לנסות ולהתרוממם למעלה כי את חייבת זאת לעצמך , ולגבי הילד נכון אפשר לקנות ילדים בכסף ופינוקים אבל הם מספיק חכמים ולאחר זמן הם יודעים שאמא כמו אבא יש רק אחת/אחד והם חוזרים תמיד לשורשים שלהם במוקדם או מאוחר.

מאהבבב

New member
אמנם ישנה שיטה כזו...

אבל לא בכל מקרה-ובמיוחד אצל גליה,שמקרינה את הכאב ומזמינה תמיכה בצורה אלגנטית .אסור לתת לזה להמשיך... היא זועקת וזקוקה לעידוד ולא בסגנון הזה...בהצלחה לגליה...

../images/Emo20.gif

השוואות.. כל עוד תמשיכי לעשות אותם..את רק תכאיבי לעצמך יותר.. אפילו הנער..עם כל ההתלהבות על השפע שיש שם..<ומי לא מתלהב משפע ונוחות> כשזה יהפוך לענין של שגרה ולמצב יומיומי.. הפערים ברגע יצטמצמו..

גליה...

את צריכה להיות מאושרת שלילד יש אבא שיכול ורוצה לתת. את צריכה להיות מאושרת שיש לו מקפצה לחיים. אץ צריכה להיות מאושרת שאיפשרת לו לראות ולחיות אחרת. את צריכה להיות מאושר אבל בעיקר גאה בעצמך שאפשרת לו להיות במקום שהכי נכון לו. אם תסתכלי פנימה תוכלי לראות שעשית עבודה נהדרת כאמא, כי לא החומרי הוא החשוב אלא החינוך ואת הבסיס העיקרי את נתת לו ועם המזוודה מלא בכלים שצידת אותו הוא יוצא לדרך! אז תרמי את הראש ותיהיה גאה בך ובילד שלך יש לך על מה!!!

למעלה