הכי עצוב בעולם.

GrowingMadness

New member
הכי עצוב בעולם. ../images/Emo4.gif

http://www.mako.co.il/news-military/security/Article-8c5acdb50031521004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=978777604 כלכך עצוב. הכי עיצבן אותי הדביל הזה עם השם המוזר שאמר שהם סתם מתבכיינים, ושהם סתם רוצים כסף בשביל אלכוהול וכאלה.
מה אתן חושבות?

shiri59

New member
חבר שלי חייל בודד

ואין לי מילים לתאר כמה זה עצוב, עלק רק בשביל וודקה איך אנשים תקועים בתחת של עצמם והרג אותי שאחד החיילים אמר שהם קיבלו עזרה מהנוצרים וזה.. שהנוצרים בעולם עוזרים להם ולא המדינה אשכרה בכיתי מחזור מזדיין חח :(

GrowingMadness

New member
אין זה פשוט שבר לי את הלב ../images/Emo4.gif

איך חבר שלך מסתדר? איפה הוא ישן וכאלה?... (אם מותר לשאול)

shiri59

New member
הוא סבבה

רק ביום חמישי הוא נכנס לדירה עם חבר שלו אבל עד אז אני יודעת שהיו לו מלא מקומות שהוא יכל לישון בהם אצל חברים היו נגיד מוצ"שיים שהוא נשאר כל הלילה בחוץ כי הוא יצא לבלות ובמילא צריך לתפוס את האוטובוס מוקדם אבל אני מניחה שזה מבחירה בעיקר לא יודעת הדירה דיי קטנה אבל הם מאושרים, ורק שניים[ ואני :p] אז זה העיקר שולחים לו כסף וזה אז אני דיי מאמינה שבסדר :) וחוצמזה במקרה הכי גרוע שאני מקווה שלא יקרה, עם כל הכבוד להורים ובאמת יש כבוד אני אשים זין ואביא אותו כשיתצטרך ^^

shiri59

New member
אבא שלו

אמא שלו נפטרה כשהוא היה בגיל 11 ובני הבן בקוניטיקט.. לא יודעת זה מחרפן אותי לחשוב שכשמדברים עליו מרחמים עליו, כ"כ לא.

GrowingMadness

New member
לא דיברתי עליו מרחמים בכלל..

סתם התעניינתי איפה ההורים שלו וכל זה, כי באמת יש לי רק הערכה וכבוד לחיילים כמו חבר שלך. :) אז אבא שלו בארה"ב? לא הבנתי... ומצטערת לשמוע על אמא שלו..

shiri59

New member
לא אמרתי שאת

בכללי זה נשמע לי ככה, וסתם זה מעצבן, אנשים לא מעריכים בגרוש בגלל זה גם כאב לי על הכתבה הזאת בערוץ 2.. אנשים צפונבונים שתקועים בתחת של עצמם עושים טובה ומתגייסים, וגם זה עם פרופיל 97 בקלות מורידים את זה וסתם הולכים להיות ג'ובניקים כשחבר שלי ואחרים שבכלל לא מחוייבים ל3 שנים נכנסים לעזה ולבנון במקומם, וזה אירוני כי תכל'ס הם גרים פה[חבל שלי לא נכנס עדיין לעזה או לבנון תודה לאל חח] עזבי סתם חפרתי חח וכן אבא שלו בארה"ב

GrowingMadness

New member
מסכימה איתך לגמריי!

ותראי גם איך המדינה שלנו, שבשבילה הם מסכנים את עצמם, מתייחסת אליהם!

shiri59

New member
בידיוק, וסליחה אם זה יפגע במישהו-

אבל מפגרים שהם עושים את זה. מילא המדינה הייתה ממנת להם צרכים בסיסיים..אבל גם זה לא גועל נפש

למעלה