הכי משעשע לראות

stardustit

New member
הכי משעשע לראות

איך כל אחד כאן אימץ את קו ההסברה של המדינה בה הוא חי. הפריזיאני בטוח שה"קאובוי מטקסס" מוביל את העולם למלחמת עולם מיותרת; האנגלי סבור כי אמנם בוש אינטרסנטי ובכלל, לא משהו, אך עדיין חשוב להלחם בסאדם; האמריקאים מריעים לבוש על אומץ ליבו להלחם בציר הרשע. המסקנה שלי - גם מי שחושב שהוא free thinker, למעשה אוכל את מה שהתקשורת מוכרת לו. ואני - יודעת בוודאות שלולא ארה"ב העולם היה במצב איום ונורא!! God bless America! ואני חולה היום ונשארת בבית. סתם, שתדעו.

roy269

New member
הביצה והתרנגולת

אנשים אימצו את דעת התקשורת במקום מושבם או בחרו את מקום מושבם בהתאם לחפיפה ותאימות רעיונית להלך מחשבה אישי

stardustit

New member
חשבתי על זה

ואין ספק שיש בזה משהו, אך עדיין נראה לי שהאפשרות השניה יותר סבירה, היות ובדרך כלל אנשים עוברים למדינה אליה קל להם יותר להגר. מעבר לזאת, קשה לצפות תגובות של מדינות. לדוגמה, לא הייתי מצפה שגרמניה תנהג כפי שהיא נוהגת כעת, ועדיין התושבים תומכים בה.

MicMik

New member
ולא סתם אמריקה

אלא במדינתו של הקוובוי אם הבנתי נכון

stardustit

New member
נימה צינית כמובן

אבל ציניות בצד, אני עדיין מסכימה עם מהלכיה של ארה"ב. ואכן אני בטקסס, המדינה הנהדרת ביותר בארה"ב. או כמו שאומר השיר God Blessed Texas,
God Blessed Texas I've seen a lot of places I've been around the world I've seen some pretty faces Been with some beautiful girls But after all I've witnessed one thing still amazes me Just like a miracle you have to see to believe 'Cause God blessed Texas with His own hand Brought down angels from the promised land Gave 'em a place where they could dance If you wanna see heaven brother here's your chance I've been sent to spread the message God blessed Texas First He lit sunshine Then He made the waters deep Then He gave us moonlight For all the world to see Well everybody knows that the Lord works in mysterious ways He took a rest then on the very next day God blessed Texas with His own hand Brought down angels from the promised land Gave 'em a place where they could dance If you wanna see heaven brother here's your chance I've been sent to spread the message God blessed Texas God blessed Texas with His own hand Brought down angels from the promised land Gave 'em a place where they could dance If you wanna see heaven brother here's your chance Well I've been sent to spread the message God blessed Texas Well I've been sent to spread the message God blessed Texas Well I've been sent to spread the message Mmm...God blessed Texas​

ליילה

New member
גם לי זה העלה חיוך באיזה שהוא שלב

באיזו תשוקה והתלהבות כל אחד מגן על הדרך שבחרה הארץ בה הוא גר. בשלב מסויים זה נראה כאילו מנהיגי העולם בזמן מלחמת העולם השניה עושים אצלנו בפורום דיון על המלחמה הבאה עם עירק
זה נחמד שכל אחד תפס צד, וזה קצת מזכיר לי איך שישראלים שחיים בחו"ל, תמיד יגנו על המדינה שלהם בחרוף נפש מול האמריקאים, ואפילו יתפסו דיעה פוליטית מנוגדת לדעתם האישית, רק כדי להגן על המדינה. ולעומת זאת בשיחה עם ישראלים, יגנו בצורה מושלמת על המדינה שבה הם חיים ויטענו שרק שם הכי טוב. כנראה שדיעה בויכוח, כמו פורנוגרפיה, היא גם עניין של גאוגרפיה

למה את חושבת ככה?

אני דווקא ממש לא מאמץ את המדיניות הצרפתית, למרות שאני מתגורר פה. לדעתי המדיניות שלהם נובעת בעיקרה מפוליטיקה מול חוף השנהב (שמה קוראים לזריקת הצרפתים החוצה תוך "הזמנת" בוש לבוא ולהציל את המדינה). לדעתי הענייה חשוב לצרפתים להוכיח כרגע למורדים בחוף השנהב "מי הגבר" בעולם, גם אם ראייה ארוכת טווח יותר מחייבת התייצבות לצידה של ארה"ב. שלא לדבר על הפחד מהמוסלמים המקומיים בצרפת. אנא - בלי הכללות בבקשה.

טעות בהנחת היסוד!

כשאני קוראת את המאמרים בעיתונים אני מפעילה שיקול דעת ולא מאמינה לכל מילה כתובה, ללא כל קשר למיקומי הגאוגרפי! ואשר לשיר שצירפת.. מעניין אם את מזדהה עם המילים,במיוחד תאור הניסים והנפלאות שלGODֻ; . 'Cause God blessed Texas with His own hand Brought down angels from the promised land . Well everybody knows that the Lord works in mysterious ways . רק מילות "התקווה" מזויפות וצורמות. מעניין.

למעלה