הכי מצליח בעיני!!!

scarlet moon

New member
הכי מצליח בעיני!!!../images/Emo6.gif

באתר הרשמי של "עלובי החיים" כתוב שזה המחזמר השני הכי מצליח. מה הראשון?

scarlet moon

New member
../images/Emo4.gif

CATS? זה מוזר... כי עלובי החיים פי אלף יותר טוב....בטוח?..

trilliane

Well-known member
מנהל
ממתי הצלחה היא מדד לאיכות?

עלובי החיים הוא נפלא, אבל בניגוד לרוב מחזות הזמר, הוא מדכדך במיוחד (בעוד הרוב עליזים ועולצים), הוא ארוך מאד, הוא כבד... זה לא מתאים לכולם, ובעיקר לא מתאים למשפחה עם ילדים. אותי לא הסכימו לקחת להפקה של הקאמרי (הייתי בערך בגיל של הילדים ששיחקו בה... אולי אפילו טיפה יותר צעירה) בטיעון ש"זה לא מחזמר לילדים". בדיעבד - דיי צדקו. אני יודעת שהילדים של היום מתבגרים מהר יותר, אבל זה מחזמר עם נושאים כבדים - מלחמה, מוות (בכמויות נכבדות), זנות ולא מעט מילים גסות... לא חושבת שהייתי רוצה לחשוף את הילדים (העתידיים
) שלי לנושאים האלה בגיל צעיר מדי. פרט לכך האורך והכובד שלו פשוט לא מתאימים לילדים שסף הסבלנות שלהם נמוך יותר, ובאופן כללי - אין ספק שגם אם הם "ישרדו" את המחזמר, לא יודעת כמה הם באמת יבינו. אני זוכרת אותי, עם הקלטות של המחזמר... בלי לראות אותו זה יותר קשה, ואני הייתי מאבדת ריכוז אחרי זמן מה. הייתי שומעת בעיקר שירים ש"תפסו לי את האוזן" כמו "בעל הפונדק", שיר הסיום ועוד כמה בעיקר מההתחלה... כך קרה שכשהגעתי לראות אותו בפעם הראשונה על במה, בלונדון (לפני 3 שנים) לא זכרתי/הכרתי הרבה, והתרגשתי בפעם הראשונה, כמו שצריך... אני זוכרת שהתחלתי לבכות כשהבישוף (אגב, בספר הוא הגמון - למה טרחו להוריד לו את ה"דרגה" במחזמר? לא ברור לי...) דחף לו את הפמוטים על התיק (זה היה מאד מרגש) והמשכתי לצרוך טישו´ז בכמויות לאורך כל המחזמר (בעיקר כשאנשים מתו, כלומר - רוב הזמן). כשחזרתי לארץ התחלתי לטחון אותן מחדש, ונהייתי אובססיבית למדי
אם נחזור לנושא הראשוני - כל הסיבות הנ"ל מקשות עליו להגיע למקום הראשון, ולמרות זאת חייבים להודות שהמקום השני הוא מאד מכובד, לאור כל ה"מכשולים" שניצבים בפניו. נ.ב. "בטוח?" - לא, כתבתי "הימור"! (אני עד כדי כך לא ברורה?)

למעלה