הכי מצחיק

Hwoarang

New member
אצלי זה

הקטע שפיקורו מפיל את גוהאן מעבר לצוק, ואז הצוציק הקטן הזה עולה ואומר לו: "נמר,פיל,סוס,קרפדה,כלב,חתול,דינוזאור..." זה היה כל כך מטומטם שפשוט נשפכתי מצחוק חחח אני אפילו עכשיו צוחק על זה חחח

Masenko

New member
יש עוד קטע קורע מוג´יטה ה"שנון"

כשיש את הבחינות לטורניר אז כדי להתקבל צריך להביא בוקס למכונה כזו שמודדת את העוצמה שלך (תקנו אותי אם אני טועה
) בקיצור כל הלוחמים משתדלים להביא מכה חלשה ככל האפשר כדי לא לעורר התפאלות גדולה ... אבל כשתורו של נסיך הסייאנים מגיע ...
אני יחפש תמונה של הקטע הזה

Son Gohan

New member
לדעתי התמונה הזאת....

פחות או יותר מסכמת את מה שקרה שם....

Gohan

New member
חחחחחחחח אוי

גם קטע טוב. וגם באותו טנקאיצ´י בודוקאי, כשרצו לעשות למיסטר סטאן מחווה על שהציל את העולם מסל (sure) ועשו לו סרטון כזה, כי המצלמה מאותו קרב הייתה הרוסה. הבובות של כולם קרעו אותי.

Masenko

New member
והנה התמונה המנגה ../images/Emo26.gif

בעזרתו הגדולה של המשתמש "רדיטס" שסיפק את הלינק לכל המנגה של דרגון בול זי

Light woman

New member
למה פיקילה שלי היה שם??????????????

ולמה הוא לא אמר לי? *משתכלת במבט מלוכסן על פיקילה* פיקולו: אל תסתכלי עליי! לא שאלת אז לא אמרתי!! אני: נכון שסיכמנו (סיכמתי..) שאתה מספר לי הכל??? פיקולו: כן.... א..א...אבל.... אני: בלי אבל ובלי חבל!!!! (קאיו, ציטוט דבילי) פיקולו: *מסתתר בפינה* אני: טוב... אני אסלח לך.... אבל רק הפעם.... פיקולו: HELP.... גוהאן.... גוהאן: לא עכשיו "אדון" פיקולו אני אוכל!!!!

REDDITZ

New member
אכן זהו קטע טוב

אני זוכר שכשראיתי ותו בפעם הראשונה עברתי ישר ממצב של שכיבה לישיבה ופשוט נשפכתי בצחוק שהבנתי כמה אני אוהב את וג´יטה(במובן הסטרייטי של המילה)

haunter

New member
אוי הקטע הכי ענק הוא

כשגוקו מדבר בטלפתיה עם רושי כשרושי בשירותים ואז כולם שומעים אותו צועק "סוף סוף אני מרגיש הקלה!"

Brolly

New member
הקטע הכי מצחיק לדעתי הוא...

בסרט 8 כשקרילין שר ומזייף בטירוף וג´יטה מתחיל להתחרפן כל כך צחקתי מהקטע הזה...

למעלה