הכי מוצלחים

חנוך617

New member
הכי מוצלחים

איזה ת"ת לדעתכם הורידו הופעה הכי מוצלחת, מבחינת התלבושת, סוג הרכב וקישוטו וכו`. אם אינכם יודעים את שם הישיבה, כיתבו מה היתה התלבושת.

ראיתי איזה ישיבה

שהיו עם סוס ועגלה ועל הסוס ישב איזה בחור שמחופש כנראה למרדכי ... תגיד לי חנוך לא נמאס לך לפתוח כל דקה שירשור???

חנוך617

New member
אצלי פורום זה

כמעט כמו דיבור. על כמה נושאים דיברת אחר הצהרים? נו, אז מה את רוצה? מלבד זאת, אני מנסה להעלות דברים יותר מענינים מדברים אחרים..

חנוך617

New member
באמת אני כבר

כמה שנים לא בישיבה ואין לי משגיח, אז קדימה תתחיל להשמיס... הכי חריף שאפשר.

אני חושבת

שפורום זה לא בדיוק כמו דיבור , בשביל זה יש צאט ... ואתה מוזמן בזה הרגע לפתוח שירשור בנושא למה בדיוק מיועד הפורום ? ...

חנוך617

New member
אהבתי.

ליצנית, את עדיין בהשפעת פורים? אגב, אני מעלה נושאים, לא בלע בלע.

פורים

אצלי זה יום רציני אז גם אם אני מושפעת ממנו זה לא משפיע על הרצינות שלי... ולדעתי זה נושא מאוד מעניין ולא בלה בלה כמו הרבה נושאים שאתה מעלה פה בפורום ...

חנוך617

New member
בטח. אחת שלא מבינה

דברים בסיסיים כמו מה הבדל בין בנים לבנות, תרגיש כאן לא טוב. עדיף שתדוגי דגים, זה מצריך המון שכל.

חנוך617

New member
כן. אבל

במילים פשוטות... ותעשי טובה, אל תעני, קראתי השבוע כבר מגילה.

קרןk

New member
חנוך שש מאות ושבע עשרה!! ../images/Emo31.gif

בס"ד אינני רואה כל סיבה מדוע יש לך לגיטימציה לצוות אותי בכללים קונבנציונאלים וסטנדרטיים, שאתה בעצמך לא עומד בהם!! so forget it!!!

הפורום נועד ל.

בנות סמינר שמשעמם להם וכן לבחורי ישיבה שרוצים שלא ישעמם להם. תמיד יש זקנים שנדחפים.

מה זה

בחורי ישיבה שלא ישעמם להם תשבו ותלמדו פרזיטים משתמטים ואני לא הטרול החדש

מני 23

New member
בית שמואל

כל מי שראה את הטרקטור הקטן שלהם מסכים איתי! ומי שלא ראה הפסיד!

מני 23

New member
וכמובן רשי..

על האופנעים שזה לא חדש. אבל חמוד ויפה שרק ישיבת רשי יכולים להרשות לעצמם מטעמים מובנים.

מני 23

New member
ומי שלא התלהב..

מספיק מהטרקטור אז הוא נקרע מצחוק מהפרצוף של הנהג. שמי שלא ראה לא יבין למה אני מתכוון. חחחח

חנוך617

New member
נחלת שלמה

אהבתי את התלבושות של אורנג`. גם הרכבים קושטו יפה.

למעלה