הכי מבאס בטירונות

Eden1818

New member
הכי מבאס בטירונות

אם יש דבר אחד הכי מבאס בטירונות המסריחה הזאת זה הקטע שהשעת ט"ש (שאם בכלל יש) משתנה כל הזמן. אה כן, ושאצל החייל שלי זה 8 חודשים שזה הולך להיות ככה. שזה באסה שחבל על הזמן :S החוסר ודאות הזה של מתי הוא יתקשר ואם בכלל .. זה משגע אותי :\\\\

החייל שלי גם בטירונות

הרגע קיבלתי שיחה מימנו בזמן השעת ט"ש ... לצערי דיברנו ממש 10 דק' וגם הם בצעקות ורעשים , כל שניה שומעת אלף חיילים צועקים וחושבת שהוא מדבר איתי או הפוך חושבת שהוא מדבר עם חיילים וזה בכלל איתי .. לא מצליחה להבדיל בין הקולות.
החוסר וודאות של מתי התקשר עדיין לא קרה אצלי , תמיד הוא שולח הודעה לפני שנכנס להתקלח 'חיים שלי אני בשעת ט"ש תיכף אתקשר , אוהב אותך!' ואחרי הכל יש לנו ממש 10 דק' או לפעמים 5 דק' עם הרעש והבלגן לדבר.

מכירה אתה ההרגשה...

ותחשבי שמרוב שאני כל כך זקוקה לשיחות האלה , באמצע המקלחת עם כל השמפו על השיער והכל... פשוט שמעתי ת'טלפון יצאתי עם המגבת ישבתי ודיברתי איתו .... לא הייתי מוכנה לפספס את השיחה הזו ! הכי מאכזב
שהוא יוצא בשישי , ואם העצבים של אבא שלי אין מצב בחיים שניסע למרכז למשפחה שלי והוא יוריד אותי אצל חבר שלי לשעה-שעתיים... ולא ראיתי אותו כבר שבועיים -אני ימות

Eden1818

New member
ברוררר שתצאי ככה

אני הייתי יוצאת מהמקלחת גם כולי מטפטפת לא משנה מה השיחות הקצרות האלה לפעמים נותנות כוח יותר מהכל .. ואל תדאגי אני בטוחה שתראי אותו והכל יסתדר ! גם אם לא זה רק יחשל אתכם ואז הוא יגיד לך אני בבסיס שבועיים ותגידי "אה שבועיים? קטן עליינו כבר הייתי שם "

כן השיחות האלה זה הכוח שלי ....

זה בדיוק מה שאמרתי לו , השיחות האלה הן נותנת לי כוח להכל ואז הוא אמר לי 'מספיק לי לראות אותך 5 שניות והכוחות שנופלות מימני בשבועיים האלה יחזרו ויהיו מדהימות!' עיצבנת קצת את אבא , לא יודעת עד כמה הוא יהיה עם ראש פתוח לקחת אותי לרמלה .... מקווה שהכל יסתדר אחרת אני אתפרק פה ממש
זה עד החג לא לראות אותו ... ובלחץ אם אני אוכל לנסוע להשבעה שלו או איזה שבת אחת אם יסכימו בכלל..

Eden1818

New member
תגידי תודה :\

אצלי המשפחה שלו דתיים דתיים אז לא ידעת אם בכלל אני אלך להשבעה :(

:/

הכי חשוב שנהיה חזקות..... אני משתדלת לא לקרוס כאן מרגישה זוועה
והיחס של אבא שלי כלפי נהיה מגעיל ... , כי דואגת לחייל שלי!

Eden1818

New member
:(

תהיי חזקה.. גם אצלי ההורים אומרים לי שאני מגזימה ראו שאני בוכה כשהוא בא להפתיע אותי והכל.. אמרו לי מה יש לך כולה שבוע לא ראית אותו ושאני צריכה להרגע :\ סעמק העולם הזה

מווווווווווווווכר ררררצח

רק אצלי אבא מעצבבבן! אם אמא לא הייתה צריכה ת'אישור של אבא , חבר שלי היה ישן אצלי ממזמן , וממזמן הייתי אצלו בבית .....
אמא מבינה , אבא חושב שהקשר הזה סתם ובכלל לא יחזיק ... מדבר שטויות!

למעלה