הכי לא קשור

הכי לא קשור

הכי לא קשור אההה???? ככה הגעתי לפורום הזה.... עם לב שבור+ גילוי מחלה, ותמיד בתקופות הקשות אני מוצאת נחמה בלהיכנס כמו חסרת חיים כל שנייה לפורום כאילו אני אגלה פה אוצר.... הרבה זמן עובר עד שלב מתרפא, שזה ממש מתסכל כאילו למה לאהוב בגיל צעיר אם גם ככה נפרדים ואז ככ כואב, צרייך לאסור אהבה ואז להרשות לך להתאהב בבן אדם אחד ואז אתם חייבים להתחתן! ואז לא כואב... כי לא נפרדים, ואם כואב כי לא אוהבים- אז נדפקתם.... אבל זה כבר סוג אחר של כאב.. אני יודעת שעוברים את זה שמתגברים בסופו של דבר אבל זה יקח ככ הרבה זמן, למצוא עוד בן זוג, עוד אהבה, והכי כואב זה כשהשני מתגבר, טוב אני ממש לא קשורה אז זהו קראתם, התבאסתם, לילה טוב.

../images/Emo201.gifקשור.

אנחנו מחליטים מה קשור לכאן כשאנחנו בוחרים להביא גם את הצדדים 'האחרים' שלנו,נראה לי שכמעט כל הכותבים כאן חוו פרידות בשלב זה או אחר של חייהם ויוכלו לכתוב מילה טובה או עיצה נבונה. לתחושתי את דאגת מאוד שמא תבאסי אותנו ולא ממש ביקשת משהו,רק רצית לשתף שזה לכשעצמו אחלה מבחינתי. אני חוסכת ממך את העיצות ואת הסיפורים על הפרידות ההיסטוריות
תהיי חזקה, חיבוק,דינה.

מבין אותך בכל מילה

החלק הכי כואב זה כשהשני התגבר... כשהוא פוגש אותך ואין לו עם זה שום בעיה.. ואתה מתנהג כאילו גם אצלך אותו הדבר, והכל עבר והכל יותר טוב למרות שבפנים אתה יודע שלא.. אבל אולי הכל לטובה..אולי

למעלה