הכי טוב שיש !!

הכי טוב שיש !!

יש לנו פינה יומית כמעט קבועה של יעד... מה אני מצפה/רוצה. בואו נפתח לנו פינה חדשה - מה הדבר הכי נפלא שקרה לי השבוע ?

תאירU4

New member
רעיון נהדר.

השבוע תהחלתי בתפקיד החדש שלי בעבודה. עושה לי טוב להראות לכל "אוהבי" שאני מצליחה להוציא דברים טובים יותר ממה שהם יכולים.

קטיפ

New member
../images/Emo39.gifהדבר הכי נפלא

הדבר הכי נפלא שקרה לי כאם הוא, שבני הצעיר החליט בעצמו, לצאת למסע צופי, ואכן ביצע את זאת, ואני הכי הכי גאה בו. וכעת הדבר הכי טוב שקרה לי כאדם....שיש בידי פנאי לפנק את עצמי ללא תרוצים שבוע מפנק לכולן

הדבר הכי טוב שקרה לי בשבוע שחלף

הוא שנגמר בי"ס סופסוף !!! חודשיים שלמים של שקט מהמעצבנים הללו.

hayapollak

New member
בשבוע שחלף

קרו אצלי כמה דברים טובים, *התפרסם מאמר נוסף שלי באתר Iwomen *האחיינית שלי ובעלה באו לביקור, *אחותי וגיסי באו לביקור, *בבוקר ששי- צעדתי למרות שלא הלכתי לעבודה, *בבוקר שבת - צעדתי מסלול כפול, * נכנסה משכורת בתוספת תשלום דמי הבראה... אז למרות שסבלתי יומיים ממיגרנה וירידת אנרגיות - היו גם דברים טובים. *השבוע אני מתכננת להקדיש זמן איכות לבן זוגי שמרגיש מוזנח קצת לאחרונה... ומתכננת להיפגש גם עם חברה שמזמן לא יצא להפגש. *חרף הלחות,הלאות והשיגרה, אני מקווה ש- בתחילת שבוע הבא אוכל לרשום כאן דברים טובים נוספים.

וואו חיה איזה שבוע נפלא !

למרות ואף על פי המיגרנה עושה רושם של שבוע מוצלח במיוחד ואני שמחה בשבילך. איך את מרגישה ? עדיין לא קראתי את המאמר החדש שלך - אולי תעלי אותו גם לכאן ואז אעלה אותו למאמרי הפורום ?

hayapollak

New member
הילה תודה

המאמר נמצא כאן - בשרשור שפתחה מלאכי בעקבות אדונית התבלינים בהודעה שלי - אנחנו הנשים התקועות בחיים.

קרו לי שני דברים מקסימים השבוע

קודם כל והכי חשוב לא נתפס לי הגב ואחרי החודש שעבר עלי
זה ממש לא בנלי . ועוד דבר נהדר יום שישי נשארתי בבית ועשיתי פרויקט סדר וזריקת חפצים מיותרים מהחדר שלי - כמובן שניצלתי את הפרויקט גם לשינוי החדר אז בכלל רווח כפול ביום שבת עשינו אותו דבר במחסן והחצר שהיו עמוסים בלגן מאז המעבר של החנות זרקנו המון זבל והכי חשוב עכשיו יש לנו חדר עבודה נורמלי וגם חדר אורחים - יום שני מגיעות אלי בנות משפחה יקרות והיה לי חשוב שיהיה להן נוח היום מבצע בחדר הילדים זה כ"כ מרענן
כייף לי אז עכשיו אתן מבינות לאן נעלמתי ?

היעלמות מבורכת :)

גם מעין ואני עשינו סדר של ממש בחדר שלה זה הכי מרענן שרק אפשר !

nataly36

New member
קודם כל עצם זה שהשבוע עבר - זה טוב.

כפי שכבר אמרתי, אני בסוף הריון.... וממש ממש קשה לי. ביחוד שאני מחוייבת לשכב רוב היום.... מוגבלת מאד. פשוט ארוך ומיגע. כך שאני שמחה שהשבוע עבר, שהיה סך הכל בסדר. ביום ראשון עשיתי מבצע ממש מיוחד במינו - (ביחוד במצבי) - רציתי מאד להגיע לכותל לפני הלידה. ואכן עשיתי זאת!!! לא אלאה אותכן בפירוט הלוגיסטיקה, אבל זה היה מתיש - אך נעשה!!! יש יש יש!!!

את לא מלאה נטלי.... ספרי לנו

אני אשמח לקרוא על הלוגיסטיקה אבל גם על הסיטואציה כשלעצמה.

פינה נפלאה ../images/Emo9.gif

הדבר הכי נפלא שקרה השבוע הוא שביליתי יום כיף מדהים ומקסים עם החבר שקירב ביננו מאוד. רק חבל שמרגישה חסרת ביטחון שוב פתאום, לא יודעת... פשוט נשבר לי להרגיש ככה- כאילו יודעת שהוא רוצה אותי ואוהב אותי, אבל הביטחון בזה יורד לי והכל רק בגלל הודעה שקראתי בפורטל אחר באיזה פורום שתואמת פרט מסוים- את הזמן שלנו ביחד: חודשיים וקצת- וישר העליתי בראש שאולי זה הוא... אוףףףףףףףף

מלאכי מתוקה שלי, תשאירי את

הספקולציות במקום אחר, רחוק ונכחד עד כמה שאפשר . אל תתני את זה להטריד אותך ! את כותבת על יום כיף מדהים מקסים ומקרב אבל למה חסרת ביטחון ??

הכי נפלא שהיה לי השבוע

1. בתלוש שכר נכנסה לי הבראה כפולה (גם על השנה הקודמת) 2. בזבזתי (או יותר נכון השקעתי) חלק גדול מהסכום על ביגוד... 3. בסבב של ארוחת יום שישי היינו אצל ההורים שלי- ושם כמובן פינקו אותי עם המאכל האהוב עליי... (אורז פרסי עם ירק) אני כבר יודעת מה יהיה הדבר הנפלא של השבוע הבא.... אני אקבל בחזרה את האדם שפעם היה נחשב כבעלי.... הוא הולך "לנחות" בחזרה למציאות עוד היום לאחר גמר גביע... שיהיה שבוע נפלא!

השקעה מבורכת במיוחד ../images/Emo9.gif

עושה רושם של יופי של שבוע שעבר עליך. נעים לקרוא !

המונשרי

New member
שיחה מעניינת עם בעלי

שהשכיל לתאר לי עניין מסויים מזוית שלא חשבתי עליה - ובכך הפתיע אותי
בלי התלהמות וללא מילים חותכות /נושכות - פשוט פירוק לגורמים של נושא.[כמעט והתאהבתי בו מחדש]

למעלה