חבילה מאמריקה ואורחים מהצפון
לאחר עיכוב של חודש ימים הגיעה אלינו החבילה מבן דוד שלי המתגורר בארצות הברית. הזמנתי ממנו קלפים מיוחדים וביקשתי שיוסיף בובה בראץ למעין. הגיעה חבילה ענקית ובתוכה הקלפים שהזמנתי + ספר ובמקום בובה בראץ אחת - 4 בובות !! השמחה בבית לא היתה ניתנת לתיאור. זה היה כל כך כיפי ומרגש ומשמח. אתמול קיבלנו כל תושבי הישוב הודעת SMS שאוטובוס עם תושבי הצפון בדרך אלינו להתארח. אין מילים בפי לתאר את ההתרגשות שאחזה בי לאור מה שראיתי וחוויתי במועדון הישוב. ערב רב של נשים, גברים, ילדים התארגנו ביחד והכינו את מועדון הישוב ללינה ממושכת. מגשים עמוסים באוכל, מוצרים, שימורים, שתיה, ממתקים הכל זרם לעבר מחסן הישוב. נתרמו 2 מקררים, מכונת כביסה, מיקרו, 2 טלויזיות ועוד על מנת שיהיה להם הכי נוח שרק אפשר. הגיעו 25 אנשים ובתוכם 15 ילדים ותינוקת אחת. אני הייתי אחראית לסדר את ארוחת הערב, שהיתה בשפע שלא יתואר. מעין וילדים רבים נוספים עזרו לי לסדר... זה פשוט היה מרגש ביותר איך כולם עזרו כיד אחת. במהלך השבוע הקרוב אני אהיה תורנית בוקר במועדון הישוב על מנת להיות בשבילהם ולצרכים שלהם, בסך הכל הם אינם מכירים את הישוב והם גם לא ניידים - הגיעו באוטובוס של השומרון. הלב נחמץ ובכל זאת מעט מתרגש שאנו יכולים לעזור ולו במעט. קצת אירוני אגב שהם נמלטו מהצפון לשומרון...