הכי זול שיש...

eitanft

New member
הכי זול שיש...

מצורפת טבלה (מסמך וורד) שמכילה את המחירים הכי טובים של רוב דגמי הפאלם שנמכרים בארץ, ואיפה אפשר להשיג את המחיר הנדון. מהטבלה ניתן ללמוד שדגמי הנדספרינג נמכרים במחיר מוגזם יחסית לחול, בעוד דגמי פאלם (בהם התחרות גבוהה יותר) נמכרים במחירים סבירים יותר. מודגש לרעה הדגם האחרון מבית ויזור "נאו" שנמכר בחול ב 200$ (199 לייתר דיוק) שמתורגמים בארץ ל1423 שקלים שהם יותר מ7 שקל לכל דולר!!! יתכנו כמובן מקרים בהם אפשר למצוא מחירים אטרקטיביים יותר, מי שיודע על כאלו שיודיע לי ואני יעדכן. אני יפרסם טבלה כזו על בסיס חודשי בערך (אם, כמובן, זה מעניין את אנשי הפורם), ככה שאם איזה יבואן או בעל אתר רוצה להרים את הכפפה ולהכנס לטבלה ,הוא מוזמן בשמחה. איתן

ברור "שהתרגום" לא יעמוד על שער

הדולר, כי הוא בכלל לא תרגום, אתה צריך גם לכלול אחריו + הובלה לארץ + עברית + שירות... הטבלה נשמעת לי יוזמה מבורכת. עומר

eitanft

New member
שער הדולר

כמובן שאתה צודק עומר, אבל אם ניקח לדוגמא את פער המחירים בין ה M500 לאחיו הבכור הM505 נראה שההפרש בארץ היה תמיד יותר גבוהה מההפרש בחו"ל למרות שהעלויות (הובלה ,עיברית) אמורות להיות דומות.

eff7

New member
ה"שער" שצריך לצפות לו

הוא בעצם שער הדולר + מע"מ שיוצא היום קצת יותר מ- 5 ש"ח ואם נכניס גם קצת עלויות נוספות אפשר להגיד ש"שער" של 5.2 בערך הוא סביר. ניתן לראות יפה שדגמים בלתי מבוקשים (m500) נמכרים מתחת למחיר הנומינלי שלהם, והויזורים (ובמיוחד החדשים) נמכרים באמת במחירים מופקעים. הטבלה מעולה
הייתי מוסיף אולי עמודה של מחיר נומינלי = מחיר ב$ * שער הדולר * 1.17 + 100 ש"ח (בשביל העברית)

eitanft

New member
רעיון טוב

אני יוסיף עמודה כזו לגירסה הבאה. אם תיקח בחשבון שאפשר למצוא מחירים בדולרים זולים הרבה יותר מהמחירים הרישמיים שמופעים בטבלה, תבין כמה המחירים מופקעים בחלק מהדגמים. אם למישהו יש אתר שאפשר "לזרוק" אילו את הטבלה זה יהיה נחמד...

avivgr

New member
לפי דעתי

תעלה את זה בינתיים לסתם עמוד ברשת שאדם יוכל לקשר אליו מהפורום. עוד כמה חודשים כשיהיה בעז"ה אתר לקהילה - תעלה לשם. אביב

talpjcohen

New member
יוזמה מבורכת

אגב יוזמה מבורכת ביותר אם אתה צריך עזרה באי אילו דברים, אני נוהג לקנות הרבה באנטרנט לכן אני מכיר אתרים בארץ ובחו"ל, אשמח להגיש לך עזרה.

eitanft

New member
מחירים...

תודה על ההצעה, אם נרצה בעתיד להוסיף אביזרים אני בהחלט יזדקק לכל עזרה, כרגע אני רק מבקש ממך (או מכל אחד אחר) שנתקל במחיר כלשהו שנמוך ממחיר שמצויין בטבלה לעדכן אותי כדי שאני יוכל לעדכן. איתן

Dod13

New member
לא יודע למה בחרת (בהכרה) לתת מחירי

מחירון של המכשירים בחו"ל בקישור המצ"ב אתה יכול בקלות למצוא את מחירי "רחוב" לפני הובלה!, של מכשירי הפאלם (קל למצא את המחירים של כל! המכשירים) את עניין העברית לא חישבנת (וזה עולה 50$ בערך?) אגב, אני מסכים איתך ביחס לכדאיות המסחרת (בלבד) של פאלם IIIxe (מחיר הרחוב שלו 180$ למרות שהוא לא נמכר בכלל) אין לי הערות לגבי המחירים בארץ (שאני התעייניתי בהם) והרעיון מצוין !!!!!

eitanft

New member
מחירי רחוב

טוב מאוד, בגירסה הבאה נשלב מחירי רחוב בדולרים מול מחיר נומינלי בארץ (על פי ההצעה של אפרים), ונקבל השוואה הרבה יותר רלוונטית.

למעלה