הכי הכי

עונה../images/Emo68.gif

ליובי-נחמדה (לא כל כך אהבתי כריסטינה-יפה חמודה ויש לה עניים מדהימות נאימה-נחמדה ואישיות טובה. בריטה-יפה וחמודה ואני לא מבינה למה העיפו אותה ראשונה... מישל-בהתחלה לא אהבתי אבל היא מאוד יפה עכשיו... בריטני-בסדר... קיילן-מ-ה-מ-מ-ת יפה חמודה פוטוגנית בקיצר מהממת!!!!!! נואל-שיער מתולתל יפה ומצתלמת מהממם ברנדי-אין לי משהוא טוב עלייה סורי.... טיפאני-היא לא כל כך יפה אבל נראת מגניבה קיניה-חמודה ואישיות טובה רבקה-חמודה ומצתלמת מדהים... טטיאנה-חמודה שער יפה ומצתלמת בדרך כלל יפה... שרה-אממ.... היא חמודה (היתה נורמלית לפני השינוי...)

moomita

New member
להשמיץ יותר כיף../images/Emo23.gif

אבל בגלל שאילצו אותי להיות טובה...זה מנוגד לאישיות שלי.. נו טוב אני אנסה.
ליובי - אופי חמוד. יש לה אופי טוב היא רגישה
כריסטינה - עיניים מדהימות! אממ.. לפי מה שראיתי מסתדרת עם אנשים
נאימה - היא לא הכי יפה, ועם זאת הכי תוכל להתחבר עם כל בת שחורה מניו יורק ולבנה מאלבמה . היא לא מוגדרת וזה מה שיפה בה. חמודה (לא יודעת איך האופי שלה. לא מפגינה אותו)
בריטה - במבט ראשון היא וואו. (לא ממשיכה
)
מישל - היא יפה , מביאה משהו מיוחד מבפנים, תמונות טובות.
בריטני - יש לה גוף גבעולי. אני בטי רוקוואי [האהאהא]
קיילן - עצמות לחיים יפות .
נואל - חמודה מאוד. ספייסי באופי
ברנדי - ההצקות שלה הביאו עניין לסדרה . זה מה יש
טיפאני - כ"כ מסכנה. באה משכונת מצוקה וכולי. שזופה היטב (נו איך אני
)
קיניה - פנים מדהימותת.. עור מבריק ומבנה פנים מיוחד.
רבקה - יופי נפוץ , אבל בצורה מאוד יפה! חח איך להסביר.. הבחורה יפייפיה
טטיאנה - פנים מעניינות!
שרה - לפני השינוי היא הייתה איכשהו מיוחדת (?)

moomita

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo210.gif

katie me

New member
wow ננסה../images/Emo22.gif

ליובי- יופי מיוחד, ריסים ארוכות,אופי מתוק ביותר. כריסטינה- גוף יפה, פנים מעניינות,נראית חכמה. נאימה- יפה בצורה מיוחדג'ת,שקטה, נעימה,עושה פוזות טובות,פוטוגנית מאד. בריטה- שער מדהים,פנים יפות. מישל- גוף פצצה,חמודה בצורה מוזרה,אנדרדוג (אני אוהבת את זה בה) בריטני- גוף יפה, בטחון עצמי ענקי! קיילן- יפה, נמדה, חכמה. נואל- אמא לתינוק, חמודה סה"כ ברנדי- עומדת על שלה,אומרת מה שבראש. טיפאני-משתדלת להשתנות,לא וותרה וניסתה שוב בעונה הזאת. קיניה- פוטוגנית בטרוף. רבקה- יפיפיה,גוף מדהים במיוחד הרגליים הארוכות והדקיקות, שער יפה. טטיאנה- כוסית, שער יפה. שרה- חמודה, מצחיקה. היה קשה למצוא משהו טוב על כל אחת.

katie me

New member
../images/Emo6.gifזה אדיוטי ומצחיק

אבל זה ככה,לא? היא פשוט נעימה כזאת (שום מילה אחרת לא מתאימה).

Plaztyk

New member
../images/Emo189.gif

ליובי - יופי מיוחד ושולט. אוהבת תאופי שלה. כריסטינה - גם- מראה מיוחד מאוד. נדיר. נאימה - מדהימה
בריטה - בלונדה חמודה שכזאת ^^ מישל - כוסית בריטני - משעשעת [?] קיילן - ברבי שכזאת P: פריטי גירל.. נואל - מתוקה ! וחמודה מאוד באופי! ברנדי - איי לייק הר נוס P: טיפאני - היא יפה. רזונת! קיניה - פוטוגנית רבקה - יפה באופן טבעי טטיאנה - אני אוהבת תאופי שלה שרה - מממ... נחמדה...

Beautiful SouI

New member
זה קשה להיות טובה../images/Emo7.gif../images/Emo189.gif../images/Emo28.gif

ליובי-מיוחדת מאוד מאוד מאוד,פשוט מעולה,יש לה פונטציאל ענקי להיות דוגמנית העל הבאה של אמריקה
כריסטינה-עיניים מהממות,טובות לאיפור ועדשות
נאימה-פונטציאל מעולה להיות דוגמנית,דופקת הרבה פוזות לצלם,אממ..חמודה
בריטה-יפה
מישל-טובה פנים מול פנים.
בריטני-תמונות טובות,קצת זנותיות,אבל יפות בסה"כ
קיילן-חמודה מאוד
,יש לה פונטציאל טוב
נואל-מהממת,יפה,חזקה פנים מול פנים.
ברנדי-תמונות חזקות,עובדת טוב עם העיניים.
טיפאני
},כל הפרצוץ מעוך
קיניה-אף יפה
,ואמממ..תמונות חזקות
רבקה-נראית חמודה,מתוקה,מתאימה לתפקיד "הנערה של השכן"[לא שזה דבר רע
]
טטיאנה-
שרה-מבנה
ות טוב

Beautiful SouI

New member
זה קשה אנשים../images/Emo190.gif../images/Emo28.gif

אני יכולה לעשות לך רק שרשור שלם,על ירידה ורק על נאימה, שאני חולה עליה

מה, גם אני ../images/Emo192.gif

ליובי: מיוחדת בצורה כ"כ מוזרה ויפה, יש לה סטייל, נראית טוב אפילו בשק תפוחי אדמה (רציני! שהיה להם ת'אתגר הזה
), הליכה
, גוף
כריסטינה: מראה לגמרי high-fashion - נראית כאילו לקחו אותה היישר מהשער של VOGUE, פנים נורא נורא חלקות ועדינות (שזה מדהים!), בתמונות - כשהעיניים שלה לא יוצאות בוהות אז הן ממש ממש יפות
נאימה: מיוחדת, מיוחדת, מיוחדת! הכל בה פשוט כל כך שונה, ובצורה לא מוזרה (לא שמוזר זה רע - ע"ע ליובי
). השיער שלה
, הסטייל שלה ברוב הזמן
, הקול שלה שפשוט עושה לי את זה כל פעם מחדש
, התמונות שלה!!!
פוטוגנית רצח ויודעת לשחק אותה מול מצלמה, יודעת להתנהג עם אנשים ולעשות רושם, אינטיליגנטית (וזה בולט, ועם זאת לא יוצר תחושה של התנשאות)
בריטה: פשוט
. יופי מהפנט, פול קסם אישי, חיוך יפייפה, גוף פצצה כשהוא מכוסה בבגדים
מישל: היא יכולה להראות יפה במצבים מסוימים, יצאו לה כמה תמונות לא רעות בכלל (המזלות
היא אשכרה יצאה שם הכי טוב! נסיכית כזאת
), למרות שהיא התבאסה מהאמפטייגו הזה שהיה לה היא לא עשתה מזה ביג דיל, יודעת לעשות סוויץ' ולמרות שרגע לפני היא בכתה להתנהג כאילו הכל פרפקט (כל הקטע כשהן היו בחנות נעליים..)
בריטני: יש לה סנטר טוסיק
, יודעת לעשות כיף, סקסית בטירוף, היא לא תתן לאפאחד לפספס אותה, סנסציונלית, פרובוקטיבית (ותכונות כאלה יכולות להיות חשובות... תראו איפה ג'אניס דיקינסון), צחקנית, גוף פשוט מושלם! אף פגם! זה יעני גוף החלומות, מושלם פשוט מכל בחינה.
קיילן: יפה, הפוני שלה ממש ממש יפה, קטנטונת כזאת ומתוקה ותמימה, מסוג הבנות שבא לחבק, צבעים יפים (אני אוהבת בהירות
)
נואל: התלתלים שלה היו יפים, פנים די יפות
ברנדי: עומדת על שלה שזה טוב לרוב בחיים
טיפאני: פנים יפות (לא אמרו את זה, אפאחד לא חושב ככה חוץ ממני?
), חברה באמת טובה - הייתה שם בשביל ברנדי וסיכנה את המעמד שלה בתחרות בשבילה
קיניה: יצאה יפה בפנים בתמונה של המזלות, עיניים די מגניבות
רבקה: בחורה יפה, גוף יפה, הליכה יפה, מחויכת ומצחקקת שזה תכונה כיפית לחיים האמיתיים
טטיאנה: בתמונות יוצאת ממש סקסית, צבעים
שרה: למרות שהיא תמיד חשבה על עצמה כברווזון המכוער היא העיזה לבוא לתחרות כזאת שעוסקת רק ביופי וזהו

purple rain2

New member
תכל'ס גם אני תמיד מחפשת תירוץ

לתקוע את האייקונים החדשים, הם כה יפים
אם היה לי כוח הייתי מאמצת אחד, אבל זה נראה לי נורא מעיק לתקוע אותו כל פעם בנושא ההודעה

למעלה