הכי הכי

L0VE T0M

New member
עונה:p

הכי יפה:נופים של מים הכי מכוער:צביעות,שקרים והעולם התחתון.חחח הכי משמח:מילה טובה,שיחת טלפון בלתי צפויה הכי מעציב:מוות הכי מצחיק:בדיחות קרש מפגרות הכי פוגע:צביעות,פחדים וחוסר אמינות הכי צבע:תכלת וורוד-ואנלא פרחה הכי להקה:גיימבויז הכי זמר:עיברי לידר ואביב גפן הכי זמרת:נינט טייב ומירי מסיקה הכי תכנית טלוויזיה:שמיניה הכי סרט:מדגסקר:p הכי פריט לבוש:חצאית הכי אביזר:כובע הכי אתר אינטרנט:יש המווווווון הכי כייפי:בריכה ביום חחחחחחם הכי קשה:לימודים הכי מעצבן:אנשים עצבניים הכי מרגיע:מים,שירים של הביטלס,שקט ושלווה הכי שיר:BECAUSE של הביטלס וI BELIVE IN LOVE של ג'ון אלטון,אבל בעיקרון אני אוהבת המון שירים. הכי ספר:רוץ ילד רוץ,הספר הראשון שממש אהבתי הכי חבר:אין ממש הכי חברה:יש הרבה הכי נוף:ים המלח או אילת בלילה עם כל האורות של המלנונות והים..זה כל כך מרגיע הכי ארץ:ישראל הכי עיר:גבעתיים הכי חיה:דולפין הכי בילוי:תלוי במצב רוח הודגש באמצעות מדגישומטיק

אוקס

"אנלא פרחה" רק בגלל הדיבור הזה הייתי אומרת שאת פרחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם....=) ואני לא חברה תובה שלך??!?!?!?!?!!?!?!?! פגעת בי!!!!:'( חחח סתם אני יודעת שאני כזאת חחח עזבי =)

o r t a l13

New member
עונה ../images/Emo172.gif ../images/Emo172.gif

הכי יפה:הכלב שלי
הכי מכוער:רוע
הכי משמח:שמחה
הכי מעציב:בכי
הכי מצחיק:אח שלי
הכי פוגע:
הכי צבע:ירוק
הכי להקה:גרין דיי
קולדפליי, לינקין פארק
הכי זמר:עברי לידר
הכי זמרת:אוואנס [או איך שלא כותבים את זה
]
הכי תכנית טלוויזיה:האלופה
הכי סרט:חותנת בהפרעה
הכי פריט לבוש:מכנסי גלישה
הכי אביזר:קליפס
הכי אתר אינטרנט:תפוז
אנשים
הכי כייפי:לטוס נו, אין לי כוח

LoveGirl14

New member
../images/Emo39.gifעונה../images/Emo39.gif

הכי יפה: ידידיה. הכי מכוער: צביעות וצומי. הכי משמח: לפגוש את ידידיה! או לקבל ממנו מחמאה, לדבר, בקיצור משהו שקשור אליו. הכי מעציב: שידידיה לא נכנס לפורום שבוע שלם. הכי מצחיק: לראות את ידידיה מתגמש. הכי פוגע: לדעת שאתה כלום בשביל מישהו שהוא הכל בשבילך[משפט של ענבר חח] משפט נכון.. אבל לא רלוונטי בשבילי כרגעXD הכי צבע: בורדו כתום ירוק חום הכי להקה: הבלאק הכי זמר: הראלסקעת הכי זמרת: שירי מימון הכי תכנית טלוויזיה: השמיניה כאילו דאאא ליברמן הכי סרט: כלמיני הכי פריט לבוש: חולצה שהיא לא חולצת בצפר:] [חח עכשיו בסופשנה אנחנו כל הזמן באים בלי תלבושת ולא עושים לנו כלום] הכי אביזר: חגורה הכי אתר אינטרנט: הפורום של יוד הכי כייפי: לקבל תגובה מידידיה או לפגוש אותו וכו' הכי קשה: להתאפק/לקנא הכי מעצבן: צומי הכי מרגיע: ידידיהD: הכי שיר: שובי אל ביתי הכי ספר: השמיניה1-2, מיומנה של ג'ורג'יה ניקולסון הכי חבר: יש מלא! הכי חברה: אהה, סתומרת התכוונתי לזה למעלה:p הכי נוף: ידידיה. סתם, מפולות ודברים עם מים וירוק הכי ארץ: ישראל הכי עיר: רמת גן ותל אביב =] הכי חיה: כלב הכי בילוי: מפגש מעריצים של השמיניה? |שוק|
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אמממ

זה לא כ"כ פייר מה שאתם עושים. לקחת שאלון שמישהו אחר חיבר וכל הזכויות עליו... אפילו שאתם כותבים "תודה", זה לא מספיק.:] לא יודע, לי זה לא נראה פייר כ"כ...

../images/Emo173.gifכן, אבל לענות על השאלונים

בפורום סקרים ושאלונים, ולא כאן.:] אם מישהו יגיד שהוא לא רוצה שיפרסמו את השאלון שלו במקומות אחרים, גם תפרסמו?

Super Chuly

New member
עונה

ההכי הכי שלכם: הכי יפה: זה קיטשי- אבל אהבה. מכל הסוגים. הכי מכוער: קנאה ושנאה הכי משמח: צחוק הכי מעציב: חוסר צדק ובורות הכי מצחיק: סתם צחוק של מישהו לידך הכי פוגע: האשמות שווא הכי צבע: סגול הכי להקה: הביטלס וקווין הכי זמר: אריק איינשטיין הכי זמרת: קרן פלס הכי תכנית טלוויזיה: השמינייה
הכי סרט: כרגע "סיפורי דגים" הכי פריט לבוש: ג'ינס הכי אביזר: משקפי שמש הכי אתר אינטרנט: פורום השמינייה בתפוז, אלא מה? הכי כייפי: לישון עד מאוחר הכי קשה: עזבו... הכי מעצבן: אנשים שמתבכיינים כל הזמן ולא מסוגלים לפרגן הכי מרגיע: מוסיקה טובה הכי שיר: מתחלף כל הזמן הכי ספר: "זכרונותיה של גיישה" היה מעולה הכי חבר: בן דוד שלי, גילי הכי חברה: אמא הכי נוף: ירושלים הכי ארץ: עד עכשיו- גרמניה הכי עיר: כפר סבא וירושלים הכי חיה: חתול? הכי בילוי: סרט טוב בקולנוע ליהי :)

sapir arieli

New member
ההכי הכי שלי

הכי יפה: ידידיה ורן דנקר!!
הכי מכוער:אממ... יש המון אבל שחקן: אלי דנקר(כאילו איך למכוער כזה יצא בן כל כך מהמם?)
הכי משמח: מבחן עם ציון מאה...
הכי מעציב:יום חרא...
הכי מצחיק: חיי האהבה של חברה טובה שלי...
הכי פוגע: קללות
הכי צבע: כחול!!!!
הכי להקה: גיים בויז
הכי זמר:הראל סקעת
הכי זמרת:שירי מימון
הכי תכנית טלוויזיה:שמיניה והשיר שלנו( וכן אני רואה את שניהם)
הכי סרט:הצילצול
הכי פריט לבוש: ג'ינס
הכי אביזר: חגורה
הכי אתר אינטרנט: הפורום הזה
הכי כייפי:טלויזיה..(כן כן,מכורה..)
הכי קשה: לשרוד בשיעור היסטוריה
הכי מעצבן: שאנשים לא מקשיבים לי ועושים טעיות ואחר כך מתלוננים
הכי מרגיע:מוזיקה
הכי שיר:גן נעול
הכי ספר:השמינייה והמסיכה הבורזמית
הכי חבר:אממ... אפשר לא לענות על זה?
הכי חברה: יש שתיים:סיון וגל