הכי הכי

עונה

הכי יפה:מישהו חח
הכי מכוער:אםם לא יודעת... הכי משמח:לדעת שיש שם מישהו בשבילי =) וחיבוקיםםםם
הכי מעציב:שהם לא שם =( הכי מצחיק:אםם ילדים מהשיכבה שליי הכי פוגע:אנשים מגעילים הכי צבע:כחול\ תכלת הכי להקה:סימפל פלאן הכי זמר:... הכי זמרת:... הכי תכנית טלוויזיה:השמינייה =) הכי סרט:הארי פוטר
הכי פריט לבוש:חצאיות וג'ינסים הכי אביזר:אם... הכי אתר אינטרנט:גאיה =) הכי כייפי:להנות הכי קשה:להיפרד מאנשים קרובים הכי מעצבן:שמעצבנים אותי :mad: הכי מרגיע: לדבר עם חברים קרובים הכי שיר:אםם יש הרבה ואת של הראל סקעת סימנים של הראל מויאל ועוד הרבה של סימפל פלאן הכי ספר:הארי פוטר כולם =) הכי חבר:אםםם הכי חברה:מאי שיר אלה ועוד שתיים(חסוי חחח)
הכי נוף:אגמים נהרות והרים ליד חח הכי ארץ:ישראל הכי עיר:גבעתיים הכי חיה:צ'ינצ'ילה הכי בילוי:ללכת לנוער =)

chen010189

New member
למה לידידיה יש כל כך הרבה נשים?

ואני חשבתי שכהן ולוי זה שמות משפחה נפוצים אז מה אני אגיד על ויטל...

nadav1232

New member
לאחר שנגמלתי משאלונים הנה אני עונה

הכי יפה: יפן ^__^ הכי מכוער: לא יודע הכי משמח: מתנות ואנימות^^ הכי מעציב: שאני נזכר מדברים מהעבר הכי מצחיק: גולדן בוי הכי פוגע: אעגחע... הכי צבע: כחול
הכי להקה: Do As Infinity הכי זמר: אין הכי זמרת: BoA
מאוהב|
הכי תכנית טלוויזיה: השמיניה! הכי סרט: מחול הפיגיונות
הכי פריט לבוש: לא יודע הכי אביזר: לא יודע הכי אתר אינטרנט: BoA - האתר הישראלי (שלי) הכי כייפי: כייפי הכי קשה: אבן ענקיתתתתתת הכי מעצבן: אחים XD הכי מרגיע: מוזיקה הכי שיר: Queen of Hip-Pop הכי ספר: השמיניה הכי חבר: נה. הכי חברה: BoA (חח סתם) הכי נוף: נוף שביב חח סתם.. הכי ארץ: יפן!!!! הכי עיר: הרצליה הכי חיה: מוקונה הכי בילוי: קניון

Rioter

New member
להגמל משאלונים זה לא טוב! ../images/Emo2.gif

[איך אפשר בכלל? זה ממכר. בטירוף!]

nadav1232

New member
../images/Emo6.gif אבל באיזשהו שלב זה היה נמאס לי

עכשיו חזרתי חח ^_^

עונה

הכי יפה:הילי
הכי מכוער:שלוש בנות מהכיתה שלי-מבחוץ ומבפנים
הכי משמח:לפגוש את הילי
הכי מעציב:לגלות שבחיים לא יעברו 14 ימים
הכי מצחיק:הדביליות והטמטום של ילדה בכיתה שלי!
הכי פוגע:כשמתעלמים ממך
הכי צבע:סגול
הכי להקה:ביטלס
הכי זמר:---
הכי זמרת:אממ..אני אוהבת את נינט..
הכי תכנית טלוויזיה:השמיניה
הכי סרט:---
הכי פריט לבוש:ג'ינס
הכי אביזר:עגילים
הכי אתר אינטרנט:---
הכי כייפי:שמגיע משהו שמחכים לו הרבה מאוד זמן
הכי קשה:לחכות לו
הכי מעצבן:לחכות בלי לדעת מה ייקרה
הכי מרגיע:לישון
הכי שיר:שיר ויטל(שם משפחה לעתיד)?
הכי ספר:---
הכי חבר:---
הכי חברה:יש כמה..
הכי נוף:הנוף של ונציה
הכי ארץ:ישראל
הכי עיר:גבעתיים ותל אביב
הכי חיה:דולפין
הכי בילוי:--- ליהילי!

ShIr LoVe RoNi

New member
ה-הכי הכי שלי../images/Emo132.gif

הכי יפה:רוני
הכי מכוער:דג[ילדה מהכיתה שלי
] הכי משמח:יומולדת!
הכי מעציב:ששוכחים את היומולדת
הכי מצחיק:אני וחברות
!!! הכי פוגע:קללות שנוגעות לי בדברים אישיים.. הכי צבע:תכלת
הכי להקה:דיימנד'Z
הכי זמר:הראל סקעת
הכי זמרת:רוני
הכי תכנית טלוויזיה:השמינייה
הכי סרט:מדגסקר[
] הכי פריט לבוש:ג'ינס\סרט לשיער הכי אביזר:צמיד[?] הכי אתר אינטרנט:תפוז
הכי כייפי:בריכה הכי קשה:מבחן במתמטיקה:S הכי מעצבן:"חברה" שלי שמספרת בדיחות במטרה להצחיק, צוחקת בעצמה ולא מבינה למה אף אחד לא צוחק
הכי מרגיע:לא עולה ליP: הכי שיר:שירים של רוניP: הכי ספר:העדי של עדי[כן, כן
] הכי חבר:הכלבים שלי![נו, הבובות שעל המיטה
] הכי חברה:יעל&גל הכי נוף:שקיעה הכי ארץ:ישראל הכי עיר:ראשל"צ
הכי חיה:כלב
הכי בילוי:אילת
! שיר

../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif

ההכי הכי שלכם: הכי יפה:עיניים ירוקות וזריחה מהים הכי מכוער:המכנסיים הנמוכים אצל הבנים....(שרואים להם את כל התחתונים והם עוד שמים חגורה
) הכי משמח:חיבוקים הכי מעציב:מוות
הכי מצחיק:גורי אלפי הכי פוגע:שקרים הכי צבע:ירוק, סגול וגווני כחול הכי להקה:Black Eyed Peas הכי זמר:אני ממש אוהבת את הקול של JT והתחלתי לאהוב את Nick Lachay וגם את NE-YO הכי זמרת:ישראלית- שירי לועזית יש המון... הכי תכנית טלוויזיה:משחק מכור הכי סרט:יש המון אבל יש איזה שניים ממש יפים שהם: שחקי אותה מותק ונולדו לרקוד הכי פריט לבוש:נעללייייםםםם
הכי אביזר:הצמידים האלה שעשויים מכל מיני חוטים אני חולה על זה... הכי אתר אינטרנט:תפוז כמובן הכי כייפי: הכי קשה:מתמטיקה
הכי מעצבן:ילדים מציקים הכי מרגיע:מוזיקה הכי שיר:יש לי רשימה..!! הכי ספר:אני ממש אהבתי את הספר "קיץ אחד ביחד" הכי חברות: לירצ'(לינור), שניצ(שני) ושרגצ'ה(עדי) הכי ידיד(שיניתי קצת
):
אורצ' הכי נוף:שקיעה וזריחה הכי ארץ:ישראל ואני מתה להגיע לאוסטרליה הכי עיר:חיפה הכי חיה:כלב הכי בילוי:ים הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה