הכי הכי

Rioter

New member
הכי הכי ../images/Emo22.gif

ההכי הכי שלכם:
הכי יפה: הכי מכוער: הכי משמח: הכי מעציב: הכי מצחיק: הכי פוגע: הכי צבע: הכי להקה: הכי זמר: הכי זמרת: הכי תכנית טלוויזיה: הכי סרט: הכי פריט לבוש: הכי אביזר: הכי אתר אינטרנט: הכי כייפי: הכי קשה: הכי מעצבן: הכי מרגיע: הכי שיר: הכי ספר: הכי חבר: הכי חברה: הכי נוף: הכי ארץ: הכי עיר: הכי חיה: הכי בילוי: תודה לפורום סקרים ושאלונים
- מדגישומטיק

Rioter

New member
הכי הכי שלי

ההכי הכי שלכם:
יה.
הכי יפה: מחמאות, אמיתיות
הכי מכוער: שקרים, צביעות, זיוף
הכי משמח: חיבוקים
הכי מעציב: כשרע ליקרים לי
הכי מצחיק: סיון
הכי פוגע: פגיעה מכוונת
הכי צבע: כחול לגווניו
הכי להקה: פינקפלויד, ביטלס
הכי זמר: שלמה ארצי
הכי זמרת: אלאניס מוריסט
הכי תכנית טלוויזיה: קצרים \ השמינייה
הכי סרט: מבצע סבתא
הכי פריט לבוש: גרביים ארוכות
הכי אביזר: תיק (?)
הכי אתר אינטרנט: גיימר \ תפוז \ ישראבלוג
הכי כייפי: לצחוק
הכי קשה: להכאיב
הכי מעצבן: המתנה
הכי מרגיע: מוסיקה קלאסית
הכי שיר: נוף ילדות - שלמה ארמי
הכי ספר: הנעלמים - הרלן קובן, וגם התמימים, שסיימתי אתמול
הכי חבר: גל, אלעד, רון
הכי חברה: שקד, סיון
הכי נוף: מפלים
הכי ארץ: ישראל!
הכי עיר: ראשל"צ, ירושלים
הכי חיה: כלב
הכי בילוי: לא משנה איפה, העיקר שיהיו אנשים שאני אוהבת
, ועכשיו, ברשותכם, אני הולכת לאכול אוכל שאבא הביא מנאפיס. D:

../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifנו,תקראו, בשבילי.מדוזה

הכי יפה: הנוף של אילת הכי מכוער: ילד בכיתה שלי הכי משמח: מוזיקה הכי מעציב: בגידה הכי מצחיק: ארץ נהדרת הכי פוגע: שלא משתפים אותך בדברים שקשורים בך
הכי צבע: שחור הכי להקה: גרין דיי, סיסטם אוף אה דאון, איירון מיידן, רד הוט צ'ילי פפרז, נירוונה, גאנס אנ רוזס הכי זמר: אין הכי זמרת: אין הכי תכנית טלוויזיה: ארץ נהדרת/השמינייה הכי סרט:גבעת חלפון אינה עונה הכי פריט לבוש: ג'ינס הכי אביזר: צמיד [?] הכי אתר אינטרנט: תפוז/וואלה הכי כייפי: ללמוד הכי קשה: ללמוד הכי מעצבן:אח שלי הכי מרגיע: מוזיקה הכי שיר: זה מתחלף כל הזמן, כרגע זה סמלס לייק טין ספיריט של נירוונה הכי ספר: שרה גיבורת נילי הכי חבר: גיא ואוריאל הכי חברה: ליאת ורון הכי נוף: האילתי הכי ארץ: ארה"ב/ישראל הכי עיר: אילת הכי חיה: זברה.
הכי בילוי: קולנוע וקניון

../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifכן גם אני D:

Knock, Knock, Knockin' on heavens door
סורי, הייתי צריכה לשפוך

KiShKooSh

New member
עונה../images/Emo210.gif../images/Emo194.gif

הכי יפה:נחשו
הכי מכוער:מישהו שהכרתי, וזה היה באופי הכי משמח:כן הכי מעציב:לא הכי מצחיק:מאשה
! הכי פוגע:צביעות הכי צבע:טורקיז הכי להקה:מטרופולין הכי זמר:עיברי הכי זמרת::S הכי תכנית טלוויזיה:חברים הכי סרט:אור הכי פריט לבוש:חצאיות למיניהן הכי אביזר:כובע
הכי אתר אינטרנט:תפוז
מוטי הכי כייפי:אילת הכי קשה:לחיות הכי מעצבן:לחיות הכי מרגיע:מדיטציה ורייקי הכי שיר:רכבת לילה לקהיר הכי ספר:חשמלית
הכי נוף:פליטביצה
בקרואטיה הכי ארץ:ישראל הכי עיר:אילת
הכי חיה:נחש
הכי בילוי:מועדון

chen010189

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gifתותים נגמרו=חן נובלת../images/Emo210.gif

הכי יפה:לראות שיח שלם של תותי שדה ותותי בר הכי מכוער:אנורקסיות הכי משמח:לראות שמחפשים בנות בגילי לאודישנים לסרטים שונים הכי מעציב:לגלות שהאודישן בטיזינאבי הכי מצחיק:חיים אלמקיס הכי פוגע:בימים אלו ההורים הכי צבע:סגול הכי להקה:שייגעצ הכי זמר:יובל מנדלסון הכי זמרת:יובל מנדלסון עם פאה של אישה הכי תכנית טלוויזיה:זבנג הכי סרט:ג'יפרס קריפרס הכי פריט לבוש:שמלה הכי אביזר:גומיה לשיער זה נחשב? הכי אתר אינטרנט:האתר של אם.סי מנצור, לא שאני שומעת אותו אבל הוא קורע ורוני ששון יפה
הכי כייפי:יורודיסני הכי קשה:בגרות במתמטיקה, הצילו!!! הכי מעצבן:ההורים הכי מרגיע:אמבטיה עם מים חמים הכי שיר:where'd you go(i miss u so( הכי ספר:גן הדובדבנים הכי חבר:ארז שקורע אותי לאחרונה כל פעם מחדש הכי חברה:שירן(מהשכבה) הכי נוף:לא יודעת הכי ארץ:ישראל הכי עיר:תל אביב הכי חיה:חתול הכי בילוי:קומדי בר!!!

Rioter

New member
אני נקרעת ממך. XD

"הכי זמר:יובל מנדלסון הכי זמרת:יובל מנדלסון עם פאה של אישה" גאד. XDDDDD צחקתי בקול רם.

May Love Beli

New member
הכי שאלון!

מטקההכי יפה: שירי
מטקההכי מכוער: לאו דווקא מבחינת חיצוניות... שקרנים וצבועים. מטקההכי משמח: חיבוקים ומחמאות מטקההכי מעציב: אותי כל דבר רע... אפילו סרט עצוב. מטקההכי מצחיק: "עוד ארון אחדדדדד!!!" מטקההכי פוגע: שקרים, אי אמון ורכלנות. מטקההכי צבע: כל הצבעים
מטקההכי להקה: ביטלס
מטקההכי זמר: עברי לידר מטקההכי זמרת: תחשבו לבד
מטקההכי תכנית טלוויזיה: השמינייה מטקההכי סרט: ילדות רעות מטקההכי פריט לבוש: ג'ינס מטקההכי אביזר: שרשראות
מטקההכי אתר אינטרנט: שירי מימון- האתר הרשמי והאתר שלי
מטקההכי כייפי: לצחוק ולהנות מהחיים מטקההכי קשה: פרידות מטקההכי מעצבן: ישראליםםם עצבנייםםם
מטקההכי מרגיע: הדיסק שלי עם המוזיקה השקטה, הדיסק של שירי והדיסק של בלי
מטקההכי שיר: אהבה קטנה, לאן שלא תלכי... מטקההכי ספר: לא קוראת הרבה מטקההכי חבר: אין לי חבר טוב.. מטקההכי חברה: טל, דניאל ונועה מטקההכי נוף: הנוף של אילת, שנוסעים בכביש הערבה ורואים אתה באופק וגם הנופים של הצפון מדהימים!!!
מטקההכי ארץ:ארה"ב, ברזיל... מטקההכי עיר: ת"א! מטקההכי חיה: חתול מטקההכי בילוי: כל מקום שאליו אני הולכת עם החברים שלי- הוא בילוי בשבילי!

May Love Beli

New member
יופי... נהרס לי!

זה היה אמור להיות
אבל משום מה זה לא עשה לי ת'קווים

למעלה