הכי הכי שלכם..!?

הכי הכי שלכם..!?

הכי שם: הכי להקה: הכי זמרת בארץ: הכי זמר: הכי חג: הכי צבע: הכי מאכל: הכי יום בשנה: הכי באסה: הכי סבבה: הכי עיתון: הכי קיצי: הכי חורפי: הכי אופנתי: הכי ממתק: הכי שתייה: הכי הכי הכי: הכי חולצה אהובה: הכי מכנס אהוב: הכי מקצוע: חיחיחיח זה משעמוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם... אבל זה כיפי.. עדנושש

עונה

הכי שם: קורין חח סתאם נוריאל מתה עם השם הזה הכי להקה:גיים בויז הכי זמרת בארץ: נינט טייב הכי זמר: הראל מויאל הכי חג:סוכות.. בונים סוכה עם החברה.. [= הכי צבע:ורוד הכי מאכל: קוסקוס הכי יום בשנה: יומולדת שלי הכי באסה: בצפר הכי סבבה: חופש הכי עיתון: ראש אחד הכי קיצי: ממ בגד ים הכי חורפי: =\ הכי אופנתי: מגף מקובץ.. חח הכי ממתק: במבה הכי שתייה: קולה הכי הכי הכי: הכי חולצה אהובה: ממ לא'דעת יש הרבה.. הכי מכנס אהוב: ג'ינס הכי מקצוע: ספורט.. לא משתתפת רק יושבת בצד והולכת לקיפטריה [=

עונה

הכי שם:ספיר הכי להקה:גיים בויז הכי זמרת בארץ:שירי מימון הכי זמר:הראל מויאל הכי חג:פסח הכי צבע:תכלת הכי מאכל:פיצה הכי יום בשנה:2.12(יומולדת) הכי באסה:בצפרר בעעעעעע הכי סבבה:חופש הכי עיתון:ראש אחד הכי קיצי:בגד ים וחצית מיני הכי חורפי:קפוצון הכי אופנתי:אממ אממ.. הכי ממתק:במבה הכי שתייה:קולה ונס טי הכי הכי הכי:אדם כפרה עליו הכי חולצה אהובה:החולצה החומה שלי מגריפ חולה נדירה! הכי מכנס אהוב:אני חולה על החצית שלי! הכי מקצוע:אנגלית

אדרררר

New member
עונה חחח שאלון נחמד

הכי שם: לבן-גיא לבת-נועה הכי להקה: גיים בוייייייייייייייזזזזזזזזזזז@!#!~#!! הכי זמרת בארץ: מירי מסיקה הכי זמר: הראל מויאל הכי חג: פורים הכי צבע: כחול הכי מאכל: פיצה הכי יום בשנה: 9.3 :) הכי באסה: שמשהו מתבטל הכי סבבה: לצאתתת הכי עיתון: ראש 1 הכי קיצי: ללכת לים חחחחח הכי חורפי: אמממ שוקו חם ושמיכי הכי אופנתי: משקפי ריי באןן.. הכי ממתק: ל סוגי השוקולדים הכי שתייה: נסטי הכי הכי הכי: אהבה הכי חולצה אהובה: הכי מכנס אהוב: לא יודעת ג'ינס הכי מקצוע: אנגלית

הכי הכי שלי...

הכי שם:אורנג'דה הכי להקה:גיים בויז- כאילו הלו?!(חזה עוף..חח=>אמא מחליפה) הכי זמרת בארץ:נינה טייב הכי זמר:אדם יוסף... הכי חג:החופש הגדול..חחח הכי צבע:שחור! הכי מאכל:ג'חנון! הכי יום בשנה:9.9 הכי באסה:שנטלי רוצה המשך... הכי סבבה:שנטלי רוצה המשך...חחח הכי עיתון:ראש1 הכי קיצי:חצאית מיני הכי חורפי:צעיף הכי אופנתי:בויז! הכי ממתק:אמ...דובונים! הכי שתייה:דיאט קולה הכי הכי הכי:אני!חחח הכי חולצה אהובה:סטרפלז שחור הכי מכנס אהוב:אממ...ג'ינס עם תפרים צהובים...מהמם! הכי מקצוע:דרמה

עונההה

הכי שם:מור הכי להקה:גיים בויז הכי זמרת בארץ:שירי מימון הכי זמר:אושרי חמי הכי חג:פורים הכי צבע:כחול הכי מאכל:פיצה הכי יום בשנה:25.1 ו17.10 מומלדת לאושרי ולי הכי באסה:שמקאנים הכי סבבה:לראות את הבויז הכי עיתון:ראש 1 הכי קיצי:אמ... הכי חורפי:מיטריה הכי אופנתי:גינס הכי ממתק:במבה הכי שתייה:קולה הכי הכי הכי:אושרי
הכי חולצה אהובה:אמ..יש הרבה הכי מכנס אהוב:אמ..יש הרבה הכי מקצוע:דרמה

למעלה