צ"ל הכוונה הייתה לדודות של אייבורי
ח חיים דנדשים New member 22/10/11 #21 אני רוצה להבין משהו אתה בטוח שדודה אתה מחפש? כי לדעתי פרסמת פה מודעת ג'יי דייט בלי לשלם דמי מנוי
ח חיים דנדשים New member 23/10/11 #25 השמועות מספרות שבפרדס מנהלים בחינם, למעט צ'ופרים שמקבלים בפורומים מסויימים (מעדיפה שלא לחשוב איזה צו'פרים את מקבלת בפורום הזה ), וכתוצאה מכך, דמי מנוי לדעתי הוא לא משלם, אבל אולי דמי חסות ???
השמועות מספרות שבפרדס מנהלים בחינם, למעט צ'ופרים שמקבלים בפורומים מסויימים (מעדיפה שלא לחשוב איזה צו'פרים את מקבלת בפורום הזה ), וכתוצאה מכך, דמי מנוי לדעתי הוא לא משלם, אבל אולי דמי חסות ???
ח חיים דנדשים New member 23/10/11 #30 מסוכן מדי לאכול חסות מהשטחים, אין פיקוח על חומרי הריסוס . מצד שני זה בדיוק היום לחסה, אחרי החגים הגיע ונגמרו התירוצים .
מסוכן מדי לאכול חסות מהשטחים, אין פיקוח על חומרי הריסוס . מצד שני זה בדיוק היום לחסה, אחרי החגים הגיע ונגמרו התירוצים .
N nooma13 New member 23/10/11 #23 הגעתי למסקנה שצריך תרגום לפוסטים שלך. או שזו בדיחה (פרטית?) שאני פשוט לא מבינה. מה קשור דודה?? חשבתי שסגרנו על טיפול שיפתור את כל הבעיות, לא?
הגעתי למסקנה שצריך תרגום לפוסטים שלך. או שזו בדיחה (פרטית?) שאני פשוט לא מבינה. מה קשור דודה?? חשבתי שסגרנו על טיפול שיפתור את כל הבעיות, לא?
I ismeralda100 New member 23/10/11 #27 לי יש 13 אחיינים.... יש מצב שהם יגידו שאני דודה ראויה, למרות שלא בטוח ....בפעם האחרונה דווקא אמרתי שאני נותנת להם דוגמא רעה
לי יש 13 אחיינים.... יש מצב שהם יגידו שאני דודה ראויה, למרות שלא בטוח ....בפעם האחרונה דווקא אמרתי שאני נותנת להם דוגמא רעה