הכי גרוע בכל הדורות!

Sefy

New member
../images/Emo4.gif I Think you are mixing episodes

I Own "The Naked Time" on VHS and if you are reffering to the "thing" that past from person to person in touch and made everyone go heywire with emotions, and Spock hit Kirk and he flow over the table, then it is not that episode. "The Naked Time" is the first episode that has Time Travel after the planet explodes.​

Sefy

New member
../images/Emo9.gif !Nope, Sorry, My Mistake

What I said and what you said are the same episode! i'm bad with names

Sefy

New member
Fact Is, I remembered exact details

Also, I specificaly said "I Think" which means I wasn't sure, and the next few minutes I remembered he was correct, what he said, and what I said belong in the SAME episode, therefor I wasn't wrong. And if you see something around 12 years ago and remember it in 100% perfect detail, then we can talk.​

driftwoodstav

New member
אני אוהבת את הפרק הזה!

זה זה שספוק בכה בגלל אמא שלו? "i'm in control of my emotions..." וכל אלו? סתיו

Bajoran Preist

New member
קשה, קשה, אבל אני אשתדל....

1. מממ....אף אחת מהסדרות היא לא "גרועה", והכל יחסי. אני פשוט מרגיש צורך לומר את זה. אבל הממ... בהתחשב בכל הנסיבות הסדרה שהדחף שלי לצפות בא יהיה הקטן ביותר היא המקורית, ובעיקר בגלל הממ...סגנון הבימוי\משחק המיושן(ולא ממש לטובה, עד כמה שהספקתי לראות מצפייתי המצומצמת). 2.המממ....עוד פעם, גרוע תהיה מילה חזקה מדי, אבל הקפטן שהרשים אותי הכי פחות עד עכשיו, וגם קצת לעצבן(אבל יש לו הזדמנות להשתפר) הוא יוני. 3.אני לא יודע ע"פ מה לשפוט ספינות.... טכנולוגיה? חוויות שעברו עליהן? הצוות המתפעל? חשיבות היסטורית? לא יודע איך לענות על זה... 4.הממממ....שוב, פלוקס נמצא במשבצת הזאת ביינתיים, אבל יכול להיות שזה ככה רק כי ראיתי רק עונה אחת. גם באשיר והדוקטור השתפרו ונעשו *עוד יותר טובים* במהלך הזמן. 5.טופ פריס. 6.הממממ.... קווארק, בפרק שבו הוא עשה ניתוח לשינוי מין. 7.בראשון בהחלט היו יותר מדי סצינות חסרות פואנטה. 8.המממ...המממ....המממ.... פרק דפוק, פרק דפוק.... לעומת אחרים, אני לא חושב שהיו הרבה פרקים "דפוקים", פשוט רוב הפרקים הם פרקים ממוצעים, וישנה קבוצה של פרקים מדהימים, שאחריהם מזדנבת קבוצה נוספת של פרקים הרבה-הרבה פחות טובים. יש פה ושם כמה פרקים שעצבנו אותי בדיאסניין(הכל יחסי, כן חבר'ה?) ודווקא אלו שזכורים לי נמצאים בעונות האחרונות. בהדור הבא אני פשוט לא זוכר כל-כך טוב(אבל הפרק "גמביט" היה גרוע בתור פרק כפול- בזבוז משאבים.) בוויאג'ר- פרקי אינדיאנים עם צ'קוטיי אף פעם לא עשו לי את זה... אבל ביינתיים לוקח את המקום הראשון דווקא פרק של אנטרפרייז, ההוא עם הייצור הלבן הגדול שתפס חברי צוות וניסו לתקשר איתו. 9.ויק פונטיין, כמובן. השמות של המשתנים שמרכיבים את המטריצה ההולוגרפית שלו מתחילים ב"מיותר". 10.דמות גרועה?... הממממ...... אדמירל רוס הוא דמות גרועה מהבחינה שהוא הופיע הרבה אבל אנחנו לא יודעים עליו כלום, והוא למעשה לא ממש דמות. אבל אם נבחר דמות ראשית יותר אז....אוייש, לא יודע. איזה כיף, אני יכול לבחור שוב את ויק פונטיין. 11.חייזר טיפשי?...מאיזו בחינה?...אני אתן את הכבוד שוב ליצור הלבן והסמיך ההוא מאנטרפרייז. 12.הדומיניון. סתם
המממ.... הפרנגים הם באמת האוייבים שכרגע הכי קשה לי לתפוס בתור אוייבים רציניים באותם פרקי הדור הבא שבהם הם נחשבים לכאלה, אבל זה מושפע מהעובדה שאני רגיל לראות אותם בתור קומיק ריליפיים(ופה ושם גזע מעניין מאוד, ואפילו חשוב). הממ... אז אני בוחר באוייב ההוא מסטאר-טרק 5.

Bufreak

New member
אני יכול להליף את תשובותיי בשלך?

גרמת לי לשנות את דעתי בנוגע לכמה קריטריונים. כנראה שהדחקתי יותר מידי את הקיום של ויקי... וגם אני צחקתי בקולקטיביות

טים ג

New member
ללא קריאת תגובות אחרות :

1. DS9 2. SISQO 3. הלוואי והיתה לי הכי מפגרת של עולם בסטאר טראק 4. טרואי 5. המפגר מאינטרפרייז שהופיע בוויאג'ר אחר כך 6. קס 7. STMOVIES 1-4 8. כל פרק בכל סדרה בו עושים חזרה על פרקי העונה 9. ניליקס 10. ווסלי 11. זה שעוזר לווסלי 12. אלה עם המחלה

Bufreak

New member
../images/Emo12.gif מישהו עצבני על יקום סטארטרק ../images/Emo13.gif

Lu Tze

New member
תשובות (סליחה לכל אוהדי וואג'ר)

1. וויאג'ר. 2. ג'ינווי. 3. הוויג'ר הכי עיצבנה אותי. במיוחד בגלל שהמנועים שלה זזים כשהיא נכנסת לוורפ. למי לעזאזל אכפת? זה נראה כמו משהו שהוסיפו לחללית צעצוע. 4. (לא כולל מקוי) פלוקס. 5. טורס. 6. טרוי. 7. 1, היה אפשר לתמצת את כל העלילה לשעה אחת. 8. לא קופץ לי לראש פרק ספציפי. 9. קים. 10. ווסלי. 11. ניליקס. 12. הקזון.

Bajoran Preist

New member
יש...

אני כנראה לא נחשב לאחד מהם, כי אני לא נכנס לאמוק עצבני כשיורדים עליה, בניגוד לסדרה מסויימת אחרת(טוב, הגזמה, אבל הרעיון ברור), אבל היא הסדרה האהובה עליי מספר שתיים, לפחות בעולם הטרק, אחרי דיאסניין. ויש פה כמה שהיא האהובה עליהם מכל, כן.

Bufreak

New member
משה,הסבר את המשפט הבא,פליז:

"אבל היא הסדרה האהובה עליי מספר שתיים, לפחות בעולם הטרק, אחרי דיאסניין". אני צריך להיות מאוד שמח עכשיו?
וגם אני אוהב מאוד את וויאג'ר.

Bajoran Preist

New member
המממ...:)

lats not get ahead of our selves.... אבל יכול להיות, בערך, כאילו, לא יודע. לא ממש עשיתי רשימת דירוג כללית כולל סדרות שאינן טרק.

space ninja

New member
הבחירה שלי

1. הסדרה הכי גרוע: המקורית, כמובן. אני זוכר שפעם בחינוכית שידרו בטעות פרק של מקורית במקום הדור הבא, זה היה נוראי. זה כמו לקבוע פגישה עם קלאודיה שיפר ולקבל את דנה מודן. 2. ארצ'ר וקירק קרב צמוד. 3. הספינה הכי טרנטע, nx-01 4. הרופא הכי גרוע - באשיר 5. הטכנאי הכי גרוע - טריפ, לא הייתי נותן לרדנק הזה לתקן לי את השנאי של מגאסון 6. אוהרה וכל דמות קלינגונית חוץ מההיא מוויאג'ר. 7. הסרט הכי משעמם - התשיעי, נורא, פשוט נורא 8. הפרק הכי דפוק - הפרק של הבייסבול בדיאסניין. כל פרק שעוסק בקלינגונים ובמלחמות שלהם עם עצמם (באהההה, זה כמו לראות אל ג'זירה) 9. הדמות הכי מיותרת - ווסלי, וורף, הסינית מאנטרפרייז 10. מייוותר באנטרפרייז, בזבוז של דפי תסריט 11. סיליק, קלינגונים, כל גזע שנראה בדיוק כמו בני אדם אבל שמו לו איזה שטות על הפנים כדי שהוא יראה שונה (desert incident באנטרפרייז) 12. סוליבנים

driftwoodstav

New member
אז ככה...

1. לא יודעת... 2. פיקארד!! כי הוא מעצבן אותי!! 3. בטח לא האנטרפרייז של קירק! כי היא שווה בטירוף! אבל היה איזה סרט, לא זוכרת איזה, שקירק היה באנטרפרייז והיא היתה מתפרקת לגמרי...לא זוכרת איזה. 4. לא יודעת. 5. לא יודעת. 6. צ'אפל הזאת...כי היא נראת כמו גבר, אבל יש לה טעם טוב בגברים
. 7. לא יודעתץ...לא ראיתי את כולם. 8. לא יודעת. כל הפרקים של הסדרה המקורית שווים! ואת החדשים אני לא רואה. 9. גם לא יודעת. 10. לא יודעת! 11. היה פרק אחד בסדרה המקורית שזרקו את קירק על איזה כוכב מקרטון והוא היה צריך להלחם במן תנין מטופש כזה שראו שזה פשוט מישהו עם תחפושת, כמעט ראו את הריץ' רץ' מאחורה! 12. כנ"ל. סתיו

למעלה