הכי גאים............

הכי גאים............../images/Emo34.gif

היי כולם קוראים לי לאה אני בת 15 ואני חדשה כאן ודה..... אני חולה על הכי גאים שיש ואני אוהבת את כל האנשים שהם כמוני!!!!!!!!! אני חולה כמובן על בריאן השווה!!!!!!!! ועל ג´סטין כמובן והם אכן אכן הזוג הכי חמוד שיש בעולם! חולה עליהם! ועל כל ההומואים בעולם! חוץ מכריס הובס שהוא הומו שפשוט לא רוצה להודות שהוא!!!!!!!!!!!!! (זוכרים זה זהכה את ג´סטין) טוב בכל מקרה רציתי לספר לכם משהו:
לפני איזה חודשיים שלחתי לצוות של הכי גאים שיש מכתב אחד להם ואחד לגייל הרולד! ונחשו מה? היום קבלתי תשובה הם שלחו לי תשובה ותמונה חתומה של כולם !(תקנאו! סתם לא!) אבל זה לא הצוות שלח לי וברור שלא גייל הרולד זה המפיקים דניאל ליפמן ורון כהן! אבל מה אכפת לי יש תמונה חתומה של כולם שאני באמת אבל באמת מקווה שהחתימות שלהם אמיתיות ! התמונה לא רואים שהיא מהמחשב אבל החתימות נראה לי שכן! בכל מקרה הנה הטלפון שלי לכל מי שסתם בא לו לדבר על בריאן השווה!:04-9575294

maayan15

New member
ברוכה הבאה../images/Emo65.gif

כן אנחנו זוכרים את כריס.. אני מעיין בת 15 מטורפת (אובססיבית) בכל הקשור בריאן קיני שונאת את ג´סטין ומתה על "הכי גאים שיש".... לאן שלחת את המכתב?

מוררררר

New member
הייייייי!!!!!!

אני ור ואני חולה על גסטין הכל שבעולם!!!!!! יש סיכוי שאת יכולה לשים את התמונה בבפרום????

סילביא

New member
אני יעל

נעים מאוד, אני בת 24 (עוד שבועיים) מה אני חושבת על הדמויות? זה מאוד קל, כל דבר שמעיין תגיד- אני ההיפך הגמור אני חולההההההה על ג´סטין המדהים, מתעבת את מייקל (שימו לב- לא קיצרתי ולא הוספתי קללה) טוב את בראיין אי אפשר שלא לאהוב (בעיקר כשהוא ערום) אבל את ג´סטין אני אוהבת יותר טוב זהו, עוד שעה וחצי אני יוצאת לשדא תעופה...ברור לכן שעוד לא סיימתי לארוז נכון!?!?!?

maayan15

New member
חחח....ייעלל...

מתי את חוזרת?...את לא תהיה פה ליומולדת שלך נכון?...אם לא אז מזל טוב
..מראש...

סילביא

New member
חוזרת

ב1 לינואר סילבסטר על המטוס (לפחות השתייה שם חינם!!) זהו נכנסתי לבדוק מה המצב בפורום עוד 2 דקות אני בדרך לנתב"ג אני דווקא כן השתדל להשתולל ד"ש חם חם לכולכן ול´גסטין

netaK

New member
שלום!

אני נטע! אני אוהבת הכי גאים שיש בלה בלה... אני שונה פה מכולם כי...אני מתה על אית´ן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חולה עליו והוא הדמות הכי שוווווווווה (אל תכעסוץ....בריאן הכי שווה) ואני מתה על ג´סטין הוא כזה מושלם! שונאת את מייקל כמובן...

ilana b

New member
היי!../images/Emo24.gif

מה המצב? אני אילנה ואני בת 15 וחצי. אני חוווולה על בריאן וג´סטין-הם הזוג הכי מושלם בעולם!!!!!! ובעצם-החתימה שלי די מדברת בשם עצמה:) בכל מקרה-WELCOME!

netaK

New member
אני יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

איפ אפשר לאהוב אותו יותר ממני, ככה החלטתי =] תראי איזה יופי עשיתי...

netaK

New member
והנה שוב...אני לא יודעת

מי יותר שווה... לא יודעת@!!!! זה לא אומר שלקחתי צד!!! פשוט...לא ידועת!!!!!!!!!!!!!1

BUTTERFLY GIRL

New member
אכן שאלה קשה

דבר אחד אני יודעת בוודאות אני יתגעגע למתוק הזה שהוא יעזוב בעונה ה3 למה הוא עוזב זה כזה לא פייר שמייקל יעזוב

הילה ר

New member
ברוכה הבאה!

אני לא מתה על אית´ן בגלל שהוא הפריד בין הזוג של הסדרה! אבל הוא איכשהו בסדר (זה כל מה שתצליחו להוציא ממני)? כמו ששמת לי לחתימה שלי , אני לא מתה עליו. הדמות האהובה עליי היא בריאן קיני!

למעלה