ללוש הרולד
New member
הכי גאים............../images/Emo34.gif
היי כולם קוראים לי לאה אני בת 15 ואני חדשה כאן ודה..... אני חולה על הכי גאים שיש ואני אוהבת את כל האנשים שהם כמוני!!!!!!!!! אני חולה כמובן על בריאן השווה!!!!!!!! ועל ג´סטין כמובן והם אכן אכן הזוג הכי חמוד שיש בעולם! חולה עליהם! ועל כל ההומואים בעולם! חוץ מכריס הובס שהוא הומו שפשוט לא רוצה להודות שהוא!!!!!!!!!!!!! (זוכרים זה זהכה את ג´סטין) טוב בכל מקרה רציתי לספר לכם משהו:
לפני איזה חודשיים שלחתי לצוות של הכי גאים שיש מכתב אחד להם ואחד לגייל הרולד! ונחשו מה? היום קבלתי תשובה הם שלחו לי תשובה ותמונה חתומה של כולם !(תקנאו! סתם לא!) אבל זה לא הצוות שלח לי וברור שלא גייל הרולד זה המפיקים דניאל ליפמן ורון כהן! אבל מה אכפת לי יש תמונה חתומה של כולם שאני באמת אבל באמת מקווה שהחתימות שלהם אמיתיות ! התמונה לא רואים שהיא מהמחשב אבל החתימות נראה לי שכן! בכל מקרה הנה הטלפון שלי לכל מי שסתם בא לו לדבר על בריאן השווה!:04-9575294
היי כולם קוראים לי לאה אני בת 15 ואני חדשה כאן ודה..... אני חולה על הכי גאים שיש ואני אוהבת את כל האנשים שהם כמוני!!!!!!!!! אני חולה כמובן על בריאן השווה!!!!!!!! ועל ג´סטין כמובן והם אכן אכן הזוג הכי חמוד שיש בעולם! חולה עליהם! ועל כל ההומואים בעולם! חוץ מכריס הובס שהוא הומו שפשוט לא רוצה להודות שהוא!!!!!!!!!!!!! (זוכרים זה זהכה את ג´סטין) טוב בכל מקרה רציתי לספר לכם משהו: