הכי גאים שיש

icfish77

New member
הכי גאים שיש

ליס פלוס שלום... ראיתי באחת המודעות כאן שאת הפרק של יום שלישי האחרון מי שלא ראה יפספס... אין אפשרות שבשבוע הבא ביום שישי כשיש את השידורים החוזרים של הפרקים ישדרו את הפרק של השבוע גם? אולי אפילו לאחר סיום השידורים על מנת לא לפגוע ברצף השידורים הקבוע? יש לחשוב גם על אותם אנשים שלא רואים את הפרק ביום שלישי ורגילים לראות אותו ביום שישי, והאמת פספסתי את הפרק ואני די מבואס מזה, כי שכחתי לגמרי מיום כיפור ביום שלישי... בבקשה בבקשה תנסו לשקול את שידור הפרק של השבוע בשבוע הבא ביום שישי... תודה מראש

yesplus

New member
אין אפשרות להכניס את הפרק

ללוח השידורים. זה לא שבגלל יום כיפור קיבלנו שעה נוספת בסוף השבוע, שבה אפשר לשדר את הפרק בלי לפגוע בשידור הקבוע...

icfish77

New member
אז מה עושים במצב כזה??

יש אנשים שרגילים בדרך קבע לצפות בסדרה בימי שישי, ובגלל יום כיפור שנפל על יום שישי השבוע, יפספסו כל הצופים את הפרק? תנסו להתחשב... אולי להוריד את אחד השידורים החוזרים שיום שישי של התוכנית הספציפית הזאת, הרי ביום שישי משודרת הסדרה הכי גאים שיש גם פעמיים, אולי לשדר כל אחד מהפרקים פעם אחת על מנת שלא לפגוע בסדר הרציף של הפרקים לאותם צופים שרואים את הסדרה בימי שישי בדרך קבע... זאת לא בקשה מוגזמת מידי... יש לנסות להתחשב בקהל הצופים... בבקשה :)

yesplus

New member
האמת, זו יותר מבקשה מוגזמת

זה בלתי אפשרי. אם נשים בצד לרגע את העובדה שלוחות שידור סגורים ולא משנים אותם יומיים לפני שידור, מה יעזור לשנות את אחד השידורים הנוספים ולהחזיר פרק של שבוע וחצי קודם? מה עם אלה שרגילים לראות את השידור השני של הסדרה? תזכור, אתה רגיל לראות בשעה מסויימת בדיוק כמו צופה אחר, שרגיל לצפות בשעה אחרת. אז נגרור את זה הלאה עד הסוף? כל שבוע מישהו אחר לא מרוצה? אני רק רוצה להדגיש, לא דילגנו על הפרק. הפרק המדובר שודר מספר פעמים ביום שלישי כמתוכנן. אני מבינה ושמחה על ההרגל של צפייה ביום שישי, אבל באמת שאין לי דרך לתקן את העובדה שיום כיפור נפל על יום שישי. תלונות ניתן להפנות לאלוהים.

icfish77

New member
צר לי שאתם רואים זאת כבקשה מוגזמת..

אם כך מתי ניתן יהיה לצפות בשידור שפוספס? רק בסבב הבא של שידור כל העונה? מתי תשודר העונה המלאה בשידור חוזר אם כך?

yesplus

New member
לא להעלב. זה פשוט בלתי אפשרי

שידור נוסף יהיה בעתיד. כרגע עוד אין תאריך יעד.

למעלה