הכי גאים שיש

rinti

New member
הכי גאים שיש

מי שיודע משהו, כל דבר שהוא פרט או קישור על השחקן שמגלם את בריאן קיני מוזמן(ביותר!!!)לכתוב לי לאימייל ולעדכן אותי אני יודה לו מאוד מאוד

MARMELAD

New member
אממממ.....

אמנם זה לא כל כך יפה לפרסם פורום בתוך פורום אחר..... אבל אצלי בפורום יש מעריצים היסטריים של הבראין... שאני באופן אישי לא סובל... תשאלי שם או בפורום גאווה ותדעי הכל תוך שנייונת... MARMELAD פורום בנים בלבד

עידו א

New member
אם ככה...

למה מחקת לי את מה שכתבתי על הפורום ניקיטה שעשיתי בפורום שלך? זה לא היה כל כך נורא אתה יודע, ואתה גם הכרת אותי מהפורום כאן, וגם-התנצלתי על העניין, כי לא ידעתי שזה מפריע, ולמרות זאת מחקת. העליתי את זה שוב בגלל שהנה-גם אתה מפרסם פורום שלך בפורום אחר, לא? וזה מרגיז שאתה עושה בדיוק את מה שאתה כביכול אומר שזה לא יפה

*maayan*

New member
כמעריצת "הכי גאים שיש"

וכמישהי שממש אוהבת את בריאן ומייקי (ולא סובלת את ג´סטין) אז אני יכולה להגיד לך שלשחקן שמגלם את בריאן קוראים גייל הרולד ושהשחקן עצמו הוא לא שחקן מוכר במיוחד. אם את רוצה יש לי תמונות וגם כמה אתרים של "הכי גאים שיש". שלך מעיין

MARMELAD

New member
לפני שאתה נעלב על כלום...

את ההודעה שלך מחקתי לפני שגיליתי שאתה משתתף בפורומים של תפוז. פשוט מהסיבה שלא מציבים פרסומים בפורום, אלא אם כן אתה או משתתף פעיל בפורום, או שזה רלבנטי לנושא הפורום, או שקיבלת אישור ממנהל הפורום. וברגע שנכנסתי לכאן וראיתי שאתה משתתף בפורום טלויזיה רשמתי לך שאתה מוזמן לשרשר הודעת פרסום לפורום שלך בשרשור מודעות אצלי בפורום. בסיידר...?

עידו א

New member
את מתכוונת במציאות?...

אני לא רואה את הסדרה, אבל אני זוכר שקראתי איפשהוא ששניים מכוכבי הסדרה הם הומואים במציאות, ובקוויר בעיר אף אחד

*maayan*

New member
שניים חשבו שיש להם איידס.....

גם טד וגם אמט, מי מהם הומו במציאות (אם את לא מבדילה בין השמות אז אמט זה היותר מוחצן וטד זה היותר מבוגר)? ואם כבר מדברים על הסידרה...... מישהו ראה אתמול?, איזה פרק עצוב, אני עדיין מרגישה רע בשביל בראיין הוא כזה מסכן, מייקי הוא החבר בכי טוב שלו, מסכן גם מייקי שלא מבין למה בראיין עשה לו את זה אבל אני עצובה יותר בשביל בראיין...... הפרק הזה נגע בי, אני לא יודעת למה אבל אני ממש באמת מרגישה רע, אני נכנסת לסידרה יותר מדי.......

~*~gaL

New member
ראיתי ת´רוב, או חלקים.

(סיבות, סיבות..) הקטע עם בריאן היה פשוט מזעזע, כלומר לא מבחינת משחק, אלא מבחינת מה שהדמות עשתה. הוא היה כזה ביצ´י בסוף המסיבה, לא יאמן ובכלל, הפרק, ממה שראיתי הוא היה פרק מצויין.. ו..סתם בשביל להגיד.. אני נורא אוהבת את מייקי וטד..

*maayan*

New member
הוא היה ביצ´י אבל מסיבה טובה.......

הוא היה כזה ב´יצי בשביל מייקי, בשביל שמייקי יוכל לחיות את החיים שלו אם דיויד, במה שהוא עשה הוא הסתכן בלאבד את החבר הכי טוב שלו וכל זה רק בשביל שלחבר שלו יהיה טוב...... כמובן, הוא היה תמיד חבר טוב אבל קצת ניצל את העובדה שמייקל מאוהב בו, אבל הוא שילם על מה שהוא עשה למייקי, הוא כזה מסכן, אני בטוחה שהוא ומייקי ישלימו בסופו של דבר אבל בסוף הפרק שדבי באה והם דיברו, הוא הרג אותי...... מה את חושבת שטרייסי תעשה, היא תגלה לאלה בעבודה או לא?, אני לא חושבת שהיא תגלה..... היא תהיה קצת עצבנית על מייקי אבל היא לא תספר. אני הכי אוהבת את בריאן ומייקי ואז את אמט, דפני (היא כזאת קרועה!) ומלאני (חולה על הויכוחים שלה עם בריאן) ואז את טד לינדסי וג´סטין (ג´סטין פשוט עולה לי על העצבים!!!), אני לא יודעת איפה בדיוק דבי וויק אבל אני גם אוהבת את שניהם.

עוד צופה של הסדרה מתייצבת למשימה

בריאן הוא דמות מעניינת ומורכבת. לא היה לו קל לעשות מה שהוא עשה. כל כך כיף שיש מישהו שמאוהב בך ככה, שאתה יכול להתייחס אליו כמו זבל והוא תמיד יהיה שם. אפילו אם אתה לא בן-זונה אגואיסטי קשה לותר על זה, על אחת כמה וכמה אם אתה כן. הצטערתי שלא הראו את לינדזי ומלאני יותר, א. כי אני מטורפת עליהן, ב. כי לדילמה שניצבה במרכז היחסים שלהן בפרק, ולהתנהגות של מלאני בפרט, היה מגיע יותר זמן מסך. אני רוצה לדעת לאן זה התגלגל. בהתחלה, דרך אגב, לא כל כך אהבתי את מלאני (בעיקר בגלל היחס שלה לבריאן), אבל היא הפכה מהר מאד לאחת הדמויות החביבות עלי ביותר. אני מתה מתה מתה על אמא של מייקי. נתחיל מזה שמגלמת אותה שרון גלס, שגילמה את גיבורת נעוריי - קאגני מ"קאגני ולייסי" ונמשיך באמירות הססגוניות שלה כמו "תאכל משהו. אתה צריך לקבל לפחות חלק מהפרוטאין שלך מצלחת." היא גדולה. דפני גם קרועה. היא גם מצחיקה וחמודה וגם חברה ממש טובה. אני גם אוהבת את אמא של ג´סטין. הסדרה הצליחה ליצור דמויות מורכבות ומעניינות. מעניין שמלאני וטד חברים. הם עובדים יחד? והייתי רוצה לדעת מאיפה בריאן ולינדזי חברים כל כך טובים. ואיך כולם באמת מכירים את כולם, מי הציר המחבר.

*maayan*

New member
אז ככה.......

המריבות של מלאני עם בריאן הם שגרמו לי לאהוב אותה כ"כ, לינדסי יותר מדי מתוקה אבל יש לה קטעים יפים כמו בפרק הראשון של הסידרה שהיא ובראיין התנשקו. מה הקטע שלה?, זה נראה כאילו היא ממש מאוהבת בבריאן אבל היא לסבית, אז היא דו מינית, או מה?. אני גם חולה על אמא של מייקי אבל מצד שני, מי לא? אני גם אוהבת את דוד ויק, יש לו קטעים. ג´סטין ממש מעצבן אותי, אני לא יכולה להגדיר בדיוק למה אבל נתחיל מהעובדה שהוא נראה כמו בת והעובדה שהוא גר בחדר של מייקי (חולה עליו!) ועובד במסעדה והכי חשוב, שוכב עם בריאן ומייקי מאוהב בבריאן אז, טוב כפי שאמרתי, אני לא סובלת אותו. אמא של ג´סטין בסדר אבל יש לה קטעים ממש מעצבנים. מלאני היא העורכת דין של טד וטד הוא הרואה חשבון של מלאני. אני לא יודעת איך כולם מכירים אחד את השני, אני רק יודעת שמייקי הכיר את בריאן בבי"ס שבו הוא למד ואז בריאן הגיע גם לבי"ס הזה.

גוד, זו סדרה כזאת ../images/Emo64.gif

אני מצטער לשחק שוב על הקטע הסנובי של ראיתי-את-המקור-הבריטי-בערוץ-יס-פלוס-בלווין אבל התוצר האמריקאי לא רק שנחות בהשוואה לבריטי, הוא נחות בכלל. העובדה שיוצרי "אחיות" עומדים מאחורי הזוועתון הזה, לא מפתיעה אותי. מדובר במלודרמה נמתחת ומתמשכת, שהתמזל מזלם של מר ליפמן וכהן שגם הפעם הם מצאו 2-3 שחקנים טובים (אם באחיות היה להם את סילה וורד ואשלי ג´אד הרי שכאן יש להם את אמט וטד שהם שחקים לא רעים בכלל), קאסט באופן כללי על הפנים (בראיין שעדיף שיחזור לדגמן, מייקל שאת מגלמו האל ספארקס לא סבלתי עוד מימיו כמנחה TALK SOUP בערוץ E!, וג´סטין שהוא בכלל שחקן על הפנים), הקאסט הנשי לא ממש רע (בסדרה הבריטית, כיאה לסדרה לא פוליטקלי קורקטית בכלל הן כונו "הלסביות ההן" ותפקידן התמצה לאולי 4 דקות בכל הסדרה) ולגבי שרון גלאס עוד לא החלטתי אם היא פשוט מביישת את אחרית ימיה אחרי ההצלחה שהייתה לה כלייסי ב"קגני ולייסי" או שהיא פשוט משחקת טוב את האמא הוויטטראשית של מייקל. איך איך אפשר להשוות את החבר של מייקל? ב"קוויר" הבריטית ליהקו את מי שגילם את שיין, האח של ג´ייסון דונובן ב"שכנים" ופה הביאו לנו איזה אחד מ"מיטות נשיקה". פיכס.

MARMELAD

New member
אז אם כולם מנתחים את הסדרה

גם מרמלד רוצה : קודם כל את קוויר בעיר עוד לא ראיתי. לכן קחו כל מה שאני אומר בערבון מוגבל. מה שכן, ראיתי ואני עדיין רואה את הכי גאים וכו´. מה הם עשו פה שיפה בעיניי? קודם כל סידרה על הומואים בלי יותר מדי התייפיפויות. כמו שיש הומואים נשיים, וכמו שיש הומואים בארון, אז גם יש הומואים מניאקים, הומואים משעממים, הומואים רגילים. הכל קיים. כלומר - מבחינה סטריאוטיפית כבר הרווחנו. יש עוד הומואים חוץ מאלה שהיו בטלויזיה בינתיים. לעניין עומק הדמויות - אוקיי, הם לא ממש עמוקים. נכון. מה שאולי צופה תמים רואה כעוד רובד באופי של בריאן... אני , כצופה בטלויזיה מזה 23 שנה ואפילו הייתי אומר שזה תחביב ראשי שלי... בכל מקרה אני רואה את זה כסתם טריק למתוח עוד קצת את העלילה, וכאילו לתת לבריאן נפח של דמות שלא חושבת רק על עצמה.... אבל זה לא עובר מסך. הוא תמיד יישאר סתם הומו מנייאק, ותסלחו לי על הביטוי. ג´סטין והציורים שלו - עוד קטע מופרך בעיניי. הילד לא מספיק עמוק כדי לצייר בכזאת רמה. הוא סתם ילד שטחי וטיפש. אם הוא היה קצ תיותר עמוק, מתוסבך, רב שכבתי, הייתי מאמין. מייקל הוא השוס של התוכנית. כזה חמוד, אי אפשר שלא לאהוב אותו. אמנם הוא טיפש ברמות שלא ייאמנו, כבר 15 שנה מאוהב בחבר הזה שלו, בריאן, ומתרגש מאמא שלו כאילו היה שמיניסטית עם חצ´קונים לפני הדייט הראשון שלה... אבל בכל זאת אותי הוא מצליח לעניין והוא בעיניי הדמות האמינה ביותר. אמט. עוד שיחוק. הומו נשי, עם כל התסבוכים ההכרחיים. מדויק ומשעשע בכל פעם מחדש. זהו.. בקיצור. מרמלד

Yaniv-DC

New member
ורק שתדע שהאמריקאים

אומרים שהגירסא הבריטית הרבה יותר טובה.

~*~gaL

New member
היא לא תגלה!

לפחות ככה נראה לי.. וכן, בריאן עשה את זה בשבילו.. אבל עדיין.. ככה לפני כולם..

עוגייה

New member
אה, אני לא רואה ת´סידרה אבל,

יש אחד חתיך נוראאאא(אוי כמה שיטחי) בלונדיני כזה, זה שמצייר(צייר?) גברים ערומים ואז אמא שלו ראתה את זה אמט?

למעלה