אז אם כולם מנתחים את הסדרה
גם מרמלד רוצה : קודם כל את קוויר בעיר עוד לא ראיתי. לכן קחו כל מה שאני אומר בערבון מוגבל. מה שכן, ראיתי ואני עדיין רואה את הכי גאים וכו´. מה הם עשו פה שיפה בעיניי? קודם כל סידרה על הומואים בלי יותר מדי התייפיפויות. כמו שיש הומואים נשיים, וכמו שיש הומואים בארון, אז גם יש הומואים מניאקים, הומואים משעממים, הומואים רגילים. הכל קיים. כלומר - מבחינה סטריאוטיפית כבר הרווחנו. יש עוד הומואים חוץ מאלה שהיו בטלויזיה בינתיים. לעניין עומק הדמויות - אוקיי, הם לא ממש עמוקים. נכון. מה שאולי צופה תמים רואה כעוד רובד באופי של בריאן... אני , כצופה בטלויזיה מזה 23 שנה ואפילו הייתי אומר שזה תחביב ראשי שלי... בכל מקרה אני רואה את זה כסתם טריק למתוח עוד קצת את העלילה, וכאילו לתת לבריאן נפח של דמות שלא חושבת רק על עצמה.... אבל זה לא עובר מסך. הוא תמיד יישאר סתם הומו מנייאק, ותסלחו לי על הביטוי. ג´סטין והציורים שלו - עוד קטע מופרך בעיניי. הילד לא מספיק עמוק כדי לצייר בכזאת רמה. הוא סתם ילד שטחי וטיפש. אם הוא היה קצ תיותר עמוק, מתוסבך, רב שכבתי, הייתי מאמין. מייקל הוא השוס של התוכנית. כזה חמוד, אי אפשר שלא לאהוב אותו. אמנם הוא טיפש ברמות שלא ייאמנו, כבר 15 שנה מאוהב בחבר הזה שלו, בריאן, ומתרגש מאמא שלו כאילו היה שמיניסטית עם חצ´קונים לפני הדייט הראשון שלה... אבל בכל זאת אותי הוא מצליח לעניין והוא בעיניי הדמות האמינה ביותר. אמט. עוד שיחוק. הומו נשי, עם כל התסבוכים ההכרחיים. מדויק ומשעשע בכל פעם מחדש. זהו.. בקיצור. מרמלד