הכי גאים שיש תתחיל ב4.5 כל יום שלישי בשעה 22:00 עונה 3 מקור מוסמך ?(כלומר, המוקדנית של יס )
N netaK New member 14/4/04 #1 הכי גאים שיש תתחיל ב4.5 כל יום שלישי בשעה 22:00 עונה 3 מקור מוסמך ?(כלומר, המוקדנית של יס )
E EXZIZ New member 14/4/04 #4 רגע אז זה יתחיל מעונה שלישית ולא כמו שחשבנו מהעונה 1 2 ואחרי 3 -אבל יופי נקווה שישדרו את הרביעית גם -אחרי שתיגמר בארצ"הב ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ החל מיום שלישי הבא בערוץ10 הרכש החדש המופע של ,עלי -G ב22.17
רגע אז זה יתחיל מעונה שלישית ולא כמו שחשבנו מהעונה 1 2 ואחרי 3 -אבל יופי נקווה שישדרו את הרביעית גם -אחרי שתיגמר בארצ"הב ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ החל מיום שלישי הבא בערוץ10 הרכש החדש המופע של ,עלי -G ב22.17
P pika17 New member 14/4/04 #5 זה מוזר שהם שמו את הסידרה בשעה דיי מוקדמת [ביגלל התוכן] מבטיחה לכם שיהיו אנשים שלא יאהבו את זה.[אבל למי אכפת זה סוף סוף מתחיל ].
זה מוזר שהם שמו את הסידרה בשעה דיי מוקדמת [ביגלל התוכן] מבטיחה לכם שיהיו אנשים שלא יאהבו את זה.[אבל למי אכפת זה סוף סוף מתחיל ].
ס ספירוש16 New member 14/4/04 #9 מממ... ראית פעם יס פלוס? הם משדרים דברים הרבה יותר גרועים בשעות כאלה.
י יואי42 New member 15/4/04 #19 לא נראה לי שלתוכנית הזו גם יש הגבלת גיל! אני מאמין שליד הג"ש יהיה כתוב "14 עם X כזה" אפילו שצריך להיות 18!
לא נראה לי שלתוכנית הזו גם יש הגבלת גיל! אני מאמין שליד הג"ש יהיה כתוב "14 עם X כזה" אפילו שצריך להיות 18!
W wicked witch New member 14/4/04 #8 נטע, שאלה שאלת אולי אם העונה ה4 תתחיל ישר אחרי העונה ה3 או שתהיה הפסקה בינהן?
N netaK New member 14/4/04 #10 לא, *עדיין* לא שאלתי טלי, איפה התזכורת שהזמנתי אתמול? אני אשאל אותם אבל אני לא מתקשרת בשעות כאלה אני מתקשרת בלילות, אחרי 12 לפחות
לא, *עדיין* לא שאלתי טלי, איפה התזכורת שהזמנתי אתמול? אני אשאל אותם אבל אני לא מתקשרת בשעות כאלה אני מתקשרת בלילות, אחרי 12 לפחות
T tulchi New member 15/4/04 #17 לא חבל על הטרחה? היאוש ימשך הרבה הרבה הרבה זמן *טלי מתחילה לצאת מכלל שליטה*
E EXZIZ New member 15/4/04 #16 יום שלישי ;צריך לחשוב איך להתהו להתעורר -למחרת לבית'ס כל ימי שלישי הה בYES+ יש שידורים חוזרים למחרת בצהריים נטע תבררי מי יש שידורים חוזרים ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
יום שלישי ;צריך לחשוב איך להתהו להתעורר -למחרת לבית'ס כל ימי שלישי הה בYES+ יש שידורים חוזרים למחרת בצהריים נטע תבררי מי יש שידורים חוזרים ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
G g o o d g i r l1 New member 19/4/04 #22 או שלא.. זה יהיה לפי מה שמעתי ב10 ב בלילה וזה ממש לא מאוחר...