הכי גאים שיש ישראלי

sivanick

New member
אני חושבת שדווקא גל רז

מהבלוג של גל ב-ytv יתאים לתפקיד של מייקי הוא גם מאוד מזכיר אותו וגם מתנהג כמוהו, אביעד יהיה נחמד בתור אמט

לא.. אריק מילמן

אריק מילמן -אמט -תפור עליו.. חצב מסוף הדרך- בריאן... אביעד קיסוס- מייקל גל רז- ג'סטין.. ואין לי מישהו לטד...

Anwanis

New member
המממ... מעניין.

חייבים לעשות הקבלות לדמויות מהסדרה? כי אני לא בטוחה שיש גייל הארולד ישראלי... לא הייתי מתנגדת לראות בסדרה הישראלית את דודי בלסר
, וגם את עמוס תמם מ"השיר שלנו". בתור אמט הייתי מציעה את מושיק (ככה קוראים לו?!) מאקזיט...

E2100

New member
גיל ריבה בתור ג'סטין

הם כבר בראין הישראלי זה צריך לגלם עופר שכטר זה בול -צריך רק לסדר לו תשערות ויתגלח ויופי

DawnR

New member
איייייייייכס!

כל כך לא! צריך מישהו עם סקס אפיל, לא איזה טינאייג'ר שלא יודע מהחיים שלו כמו עופר שכטר.

E2100

New member
לא מה שהם בוחרים אבל

צריכים מישהו באמת חתיך -לא את דודי בלסר יהודה לוי את גייל איך זה

sivanick

New member
גם אני חשבתי על יהודה אבל...

הוא לא מספיק גברי לתפקיד הזה...הוא מתאים לסדרות של ילדות קטנות לא לסדרה כמו הכי גאים.. דווקא דודי בלסר נשמע נחמד אבל לא מספיק טוב:\ אני לא חושבת שיש מישהו שמתאים לתפקיד בריאן..

E2100

New member
עם הוא ידבר אנגלית

הרי אני חושב שיש לו גם מבטע אמריקני יופי וגם יכינו אות טוב דודי בלסר לא הוא יותר מדי מאמי -הרי גייל הישראלי צריך להיות נוקשה וקשוח רוב הזמן ושיש לו שערות ארוכות בראש
אולי דודי יכול להיות רנדי ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אני אוהב אותם קשוחים מאוד בזה אני סיכמתי

sivanick

New member
גיל ריבה או עפר שכטר יכולים

להיות רנדי. ויהודה לוי ממש לא קשוח הוא לא מתאים להיות בריאן (שהוא כן קשוח)

DawnR

New member
../images/Emo58.gif ???

אף אחד לא רואה את הדמיון המדהים בין קודי ודודי בלסר?! כשראיתי את קודי פעם ראשונה הייתי בשוק - הוא ממש דודי אמריקאי... חבל שבסוף יצא שהוא מניאק אמיתי.

DawnR

New member
תשאירו את עופר שכטר בחוץ...

אני אומרת. עופר שכטר דוחה. ארוגנט ודפוק בשכל. גיל ריבה כג'סטין? גם לא...לדעתי. זה קשה - אין הרבה אנשים שיתאימו לתפקידים של "הכי גאים שיש".

Anwanis

New member
רגע! פספסתם את הנקודה שלי!!!!!

לא התכוונתי שדודי בלסר יהיה בריאן, התכוונתי שאני רוצה לראות אותו בסדרה כזאת בלי קשר. כמו שאמרתי, אני לא חושבת שיש גייל הארולד ישראלי, כי גייל יש רק אחד. דודי בלסר יכול מבחינתי להיות אחד מהסטוצים של "בריאן" הישראלי, ואני לא אתלונן, אלא אהיה אפילו מרוצה מאוד.

Anwanis

New member
אני? מכפישה?

חס וחלילה! אמט הוא ה"הכי גאה" החביב עליי! (טוב נו, אחרי בריאן). הצעתי את מה שמו בגלל שבהופעה הוא נראה מתאים, מוחצן כזה, כמו אמט.זה לא שאני באמת עושה איזשהי השוואה. זה הכל. כל מי שנפגע, נעלב, הוכפש או הושמץ מדבריי שהובנו שלא כהלכה - הרי התנצלותי העמוקה.

xander55

New member
no hard feelings ../images/Emo21.gif

העיקר שלא נחזור על אותן טעויות
. אמט הוא הדמות האהובה עליי, אף אחד לא יכול להחליף אותו.

למעלה