הכיתה 2

CrazyYoYo

New member
קנדה:$

|לינק|http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=407425|סלינק|

איך עוברים את השלב עם הניגן

המבחן הראשון שלה, השלב אחרי הילד העיוור עם הפיצוץ של הניסוי שלו.

CrazyYoYo

New member
../images/Emo27.gif

אוקי אז ככה: מגיעים לסוף השולחנות וממשיכים לכיוון ג'יימס (הדמות הצהובה). אוקי, אני אגיד מראש: אין סיכוי שתצליחו לעבור את זה על הניסיון הראשון!
מה שצריך כאן זה תירגול.. כי צריך למצוא את המקום המדוייק לעמוד בו כשאר מעתיקים את המבחן.. צריך להיות כמה שיותר למטה אבל עדין שיהיה אפשר להעתיק.. ככה המורה לא יכול לתפוס אתכם. כשמסיימים להעתיק צריך ללכת במהירות למעלה, להיכנס בין התור הימני לאמצעי, להיכנס בין השולחן של אלכס (הדמות שאותה אתם משחקים) לשולחן שמלפניו ואז במהרה למקום שלכם. תנסו כמה פעמיים עד שמצאו את הנקודות המדוייקות שצריך לעבור ושצריך להעתיק.. קצת השקעה ותצליחו
כמה טיפים: *אל ץחכו עד שהעמוד יטען לגמרי.. כבר מראש צריך להיות ללחוץ על המקש 'שמאלה' + 'למעלה'. זה יעזור לך בכמה אלפיות (שזה די קריטי בשלב הזה
). *מתחילת השלב תיהיו עם העכבר לחוץ על ג'יימס, מסיבה אחת פשוטה: ההתעקה לא מתבצעת כאשר ממש צמודים לג'יימס, היא מתחילה אפילו שקצת רחוקים ממנו. אבל עד שתגיעו למקום שצריך להעתיק ממנו ההעתקה יכולה לעלות בטיפ-טיפה. אגב, ה'טיפ-טיפה' שיעלה במד ההתעקה יכול לסיים לכם את השלב.. מצ"ב תמונות המחשה שתעזור לכם להבין בערך למה התכוונתי.

CrazyYoYo

New member
סדר התמונות התהפך../images/Emo6.gif

נו זו ההתרגשות של לפני הטיסה... מה אני אעשה
מקווה שתסלחו לי

איך אני עובר את השלב

שנכנסות לתוך הכיתה 2 דמויות אפורות ומחילות לרדוף אחרי אחד התלמידים עד שהוא יוצא החוצה....?

נטלי 100

New member
צ'כה עזרה דחוף!!

הגעתי לשלב שזורקים רימון כזה לכיתה... איך אני מצליחה לעבוד ת'שלב??? נ.ב אם תוכל להסביר לי מזה זה הקודים האלה ואיך לעזאזל משתמשים בהם.. אני אמשח מאודדדדדדד תודה מראש!! ~נטלי~

KeReN 0R

New member
אני צריכה עזרה../images/Emo70.gif

הגעתי לשלב עם הקוד: HENNINGAN נכנסתי בתפריט הראשי לאיפה שכותבים את הקודים אבל איך נכנסים למשחק?

נטלי 100

New member
עזרה

הגעתי לשלב שזורקים רימון כזה לכיתה... איך אני מצליחה לעבוד ת'שלב??? נ.ב אם תוכל להסביר לי מזה זה הקודים האלה ואיך לעזאזל משתמשים בהם.. אני אשמח מאודדדדדדד תודה מראש!! ~נטלי~

נטלי 100

New member
אז ככה

קודם כל זה לא טימטום... ב' את לא יכולה לעבור מקום אלא רק לנוע בכיתה עצמה את לא יכולה לשבת בכיסא של תלמיד אחר.. ג' שימי לב מתי המורה לא מסתכלת ואת צ'כה לזוז ולהתקרב לתלמיד הצהוב עד שיופי עלך לעלה את הסימן של העכבר ואז זה אומר שאת מספיק קרובה אליו בשביל הלעתיק וככה עוברים אל תפחדי לזוז -לומדים מנסיון.. שמי לב למורה ד' בהצלחה שהיה לך ואם יש לך עוד שאלות אז תשאלי ואם אני אוכל לעזור אז בכיף! ~נטלי~

למעלה