הכיתה 2

niranbd

New member
הכיתה 2

מצאתי את משחק ההמשך למשחק הכיתה שיש פה, הנה קישור אליו: http://www.flashplayer.com/games/theclassroom2_movie.php

niranbd

New member
בערוץ המשחקים בתפוז

פה: http://www.tapuz.co.il/gameon/gameIns.asp?gameId=246

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifמאמר כזה יהיה נחמט..

אני תמיד נתקעת במבחן השני אחרי שהוא מעתיק.. כל הזמן כשהוא חוזר למקום המורה תופסת אותי...

אצא לי

New member
הנה שלוש סיסמאות למסכים שעברתי

שעברתי עד עכשיו : movingchair motfair theexperiment מי שמצליח לעבור את האחרון שיגיד לי. תודה.

הצלחתי../images/Emo85.gif הנה הסיסמא

HENNIGEN ולמי שלא מבין במבחן האחרון במדעים [נראלי] למשהו התפוצץ הניסוי והוא התעוור המורה לשעבר צעקה עליו שישב והוא המשיך לבכות. המורה שצעקה על הילד פוטרה ובמקומה נכנסה MRS HNNIGEN שהיא רעה 4 מבחנים היא נותנת

אצא לי

New member
וואלה??!?!?!?!!?

איך הצלחת? מה צריך לעשות? היא שומרת כל הזמן על הכיסא שלי אני לא יכול לחזור. איך הסחת את דעתה?

f r a n c o

New member
ישר בהתחלה אתה צריך לצאת

ושהעיוור יוצא מהכתה אז אתה צריך לחזור... הסיסמא למבחן השני של המורה החדשה: mrsbackwards מישהו יודע איך עוברים אותה?

CrazyYoYo

New member
אה אמ

בשלב 9 הם מתמסטלים בשירותים, ואז לאלכס יש פלשבאק מהשנה הקודמת, שנכנס לכיתה מישהו עם רובה ואז הוא נדרס.. ביום 10 אלכס ומנהיג החבורה מדברים בשירותים, אלכס אומר שהוא יאלץ לגנוב את המבחנים בעצמו כי הוא יהיה היחיד מהחבורה באותה כיתה.. אבל הוא לא יודע שהמורה שלו מקשיב לו בסתר באחד מחדרי השירותים. כשאלכס יוצא, מנהיג החבורה אומר: "שמעת את זה, המורה?" -"כן". לשלב 10, משימה 2 הסיסמה היא: brokenprojector מה שצריך לעשות זה לגנוב את המבחנים מהשולחן של המורה. הבעיה היחידה היא שאני לא מבין על מה צריך ללחוץ בשביל לגנוב אותם.. אם מישהו הצליח להבין על מה ללחוץ שיגיב בבקשה
ו

CrazyYoYo

New member
אה שכחו מיזה../images/Emo6.gif

בשביל לקחת פשוט צריך לעמוד מאחורי השולחן (מסומן בתחילת השלב).. טוב אני אמשיך ואח"כ אעלה עוד טיפים

CrazyYoYo

New member
../images/Emo6.gif

אני אשתדל להספיק.. אני פשוט טס מחר (יום שני) לחודש
אעשה מאמצים:]

CrazyYoYo

New member
טוב אני לא אספיק לסיים..

עוד לא סיימתי אפילו לארוז
אם אף אחד לא יסיים עד שאחזור (באוגוסט) אז אני אכין כשאחזור.. :]

למעלה