הכישלון מכה בפעם ה...

jako1234

New member
הכישלון מכה בפעם ה...

לאחר שהיית באורנג שנכשלתי אחרי זה פלאפון נכשלתי הייתי בטלדור שם עברתי את מרכז ההשמה אבל לאחר בדיקה הבנתי שעדיף להכנס לכלא ולא לעבוד שם זאת עבודה מעצבנת במחלקת הוצאה לפועל של בתי המשפט. היום הגעתי ל199 הייה נחמד בהתחלה ושוב הייה צריך לעבור את הסיוט של דינמיקה קבוצתית. הייה אידיוט בן 40 שרק צעק ועוד אחת מעל גיל 40 שגם רק השתיקה את כולם והשמיעה את עצמה ועוד ילדה שהם עברו תבינו מתוך 12 עברו רק 3. אני כבר לא מבין...אני עושה הכל כמו שצריך משתתף בדינמיקה הזאת..יודע איך למכור כי כבר עברתי את כל ההכשרה שכח אדם מסבירים לי איך לעשות את זה אבל זה לא הולך... מישהו יודע מה קורה עם סלקום בעבר פניתי אליהם ולא ידעתי אם להתחייב לשנה ורצו שאני מיד יכנס לקורס ללא מרכז הערכה ו"חשבתי על זה" היום אני שולח להם מיליון פקסים ודרך האתר שלהם והם לא חוזרים אליי..וקינן שפי (אלו שעושים מרכז הערכה) אומרים שאני לא מתאים.. אבל זה לא יכול להיות חודש אחורה מאוד הייתי מתאים..מה קרה?? איך אני מגיע לגיוס כח אדם בחברה עצמה מישהו יודע? אשמח לעצעות או משהו בתחום של השרות לקוחות באזור ירושלים. תודה.

בוביץ

New member
קודם כל תרגע....

גם אני לא עברתי מרכז ההערכה של פלאפון,יס,קוי זהב,מירס,אופיס דיפו, ועוד. המרכזי ההערכה שטותיים ולא יכולים להעריך אותך בתכלס האם אתה באמת מתאים כי כל בן אדם נוראמלי יכול לעשות את התפקיד. ובסוף מצאתי עבודה עם משכורת טובה בשירות לקוחות וזה היה בלי לעבור שום מרכז ההערכה אלא רק ראיון אישי. אחד אצל הכח אדם והשנייה אצל האחראית בעבודה . לפעמים ההצעת עבודה באה משום מקום(לי היא באה בהתפעה ועבדתי ישר בלי קורס וכל זה) מה שאני מציע תחפש ותשלח את הקורות חיים(כמובן שפתאום קיבלתי המון צילצולים של עבודות אחרי שהתקבלתי) בפורום מחפשי עבודה בתפוז יש אחד שהכין רשימה של אתרים של רוב החברות ושם אתה יכול להיכנס להמון אתרים ולשלוח קורות חיים בלי כ"ח. פשוט תהיה סבלני אין נוסחה לעבור מרכזי ההערכה זה פשוט בתכלס הטעם האישי של הבוחנות...

א ו ר3

New member
אני בטלדור..

אבל בקורס של בימ"ש. (לא הוצל"פ) גם שם זה כמו כלא?

jako1234

New member
מה העבודה?

וזה בירושלים? כי בהוצעה לפועל זה רק צרכות ומשטר גרוע של אי אפשרות ללכת לשרותים.

א ו ר3

New member
זה בירושלים כן...

שירות לקוחות טלפוני...ראיתי שבהוצל"פ יש הרבה עצבים.. הבימ"ש רגוע יחסית.

lmiah

New member
לגבי סלקום

הי, אני עובדת בסלקום ואצלינו מחפשים עובדים לש"ל. אתה רוצה אני אאביר קורות חיים שלך?

jako1234

New member
זה עולה כסף..

ואני לא בסטטוס של "עובד" אבל לא משנה יש לי כמה הצעות עבודה נחמדות..זה לא שאני נואש!

tenen

New member
במתמטיקה אני דווקא בסדר גמור...

אפילו אם היית מוציא גם 2000 שקל על זה היית מתקבל לעבודה כבר לפני חודש לפחות (מניח שכל הראיונות האלו התרחשו בלא פחות מחודש) והכסף היה חוזר אליך עד היום ועוד היה נשאר לך עודף...

jako1234

New member
תראה..

כיום אני חיי על דמי אבטלה וזה מצויין בשבילי. אני לא חושב שאם נכשלתי באורנג ובבזק אז אני צריך לקחת קורס של זה.. בפלאפון עברתי אבל הייה לי איזה בעיה איתם שחשבו שיש לי משהו עם כח אדם שהייה לי כוונות לא בתום לב (סיפור) אבל עובדה שעברתי את זה..וגם בעוד משהו של בתי המשפט עברתי אבל לפני הקורס הבנתי שזה חרא של עבודה. אז ויתרתי. בבזק נכשלתי נו אז?? מתוך 12 עברו 3 שהם היו מעל גיל 40 ואני רק בן 22 בכל מקרה מצאתי עבודה נחמדה היום ואני מתחיל ביום ראשון. שמשתלב לי עם לימודים. העולם לא נפל..

tenen

New member
כאן נכתבה תגובה,

ונמחקה על ידי לפני שנשלחה, מכיוון שהיא סותרת את חוק 2 התגובות שהצבתי לעצמי בדיונים בהם איני מסכים עם דעתו של הצד השני.

Oיון

New member
גא'קו..

בוא אני אספר לך משהו על עצמי.. כשהשתחררתי מהצבא לפני 3.5 שנים, עברתי לגור עם חבר שלי (שהיום הוא בעלי), התחלתי לחפש עבודה, וביום הראשון קבעתי לעצמי פגישות עם כל חברות כוח האדם שאני מכירה. הם שלחו אותי לכמה עשרות מרכזי הערכה, אורנג, פאלפון, יס, טלדור, הפועלים, ישרכארט, לאומי כארד, סלקום, ברק, ממסי ועוד המון שאני בטח שוכחת. בפעם הראשונה שהתקבלתי היה בטלדור, חשבתי שעובדים עליי, אבל אז הקורס היה רחוק וגם נדחה כמה פעמים, ובמקביל המשכתי לחפש, ושוב נדחתי מרוב המקומות הגדולים, ופתאום ברק קיבלו אותי לעבוד, ומיד לאחר מכן ממסי, ופתאום היו לי אופציות לעבוד בהן. הנקודה שלי היא, שרק נסיון מביא הצלחה, אם תשאל אותי היום, מבלי להיות שחצנית,אחרי שעזבתי את ברק, התקבלתי על המקום לסלקום, ומיד לאחר מכן לאורנג, ולבסוף למקום בו אני עובדת היום. עבודה אתה תמצא, אולי לא ישר במקומות הגדולים, אבל בסוף אתה תמצא!!

למעלה