הכירו את הזירה 2!

YossihNew

Well-known member
הסדרה הכי טובה שאתם לא קוראים למרות שביקשתם ממני שנים משהו מקורי חוזרת לעונה שנייה, מותחת, מצחיקה, מרתקת ובעיקר- מלאה בהיאבקות!

אז מאז שנטשנו את אודי וטוהר הם עדיין על גג העולם, אלוף IWP והחברה שלו. אבל כשהכול נראה רגוע, ארגון IWC- תאגיד ההיאבקות הישראלי, לפתע מציע שיתוף פעולה איתם. שני הארגונים נסחפים לשיתוף פעולה ולמופעים משותפים, שיטלטלו את כולם, כי מישהו רוצה לנקום...

וכעת נכיר את הדמויות שיש, הדמויות שיהיו, ואפילו... כמה שחקנים!

logo.jpg

YossihNew

Well-known member
אהוד "אודי" נהרי (מכונה בזירה גם התרנגול)

שיר כניסה:
"Rooster" של אליס אין צ'יינס.

מהלך מסיים: קריאת התרנגול.

שחקן פוטנציאלי: אברהם ארנסון. רועי הציע ולא אכפת לי, הוא אחלה. מה גם - אברהם שיתף לפני כמה ימים את האלבום של השיר של אודי, אז אולי יש כאן סימן כדברי?!

מה יהיה? את העונה השנייה אודי מתחיל על גג העולם. הוא הפייס (המתאבק הטוב) הראשי ב-IWP, הוא האלוף, ויש לו את טוהר כחברה. בקיצור, הוא חי את החלום שלו ומאושר מאוד. אבל הארגון שלו מאוים, והוא עומד להבין מה זה אומר להיות אלוף – בכל כובד האחריות.

YossihNew

Well-known member
טוהר רוזן (מכונה בזירה גם "הגברת הראשונה של ההיאבקות")

שיר כניסה:
"Bodies" של דראונינג פול.

מהלך מסיים: אין, היא לא מתאבקת אלא רק מלווה.

שחקנית פוטנציאלית: ניב סולטן. משום מה היא בולטת לי כמישהי שתוכל לשחק את טוהר ותמיד בראש שלי כטוהר. אבל אם יום אחד אני אוכל, אני אלהק את דליה, חברתי הטובה, ואתם תראו מה זה פיקה של ההיאבקות!

מה יהיה? טוהר מנסה להתרגל למצב החדש שלה. בפעם הראשונה הסיפור שלה ידוע, יש לה חבר שהיא שלמה איתו, ואפילו אימא שלה מתחילה להבריא לאט. אבל היא לא רגילה למצב הזה, וסוד אפל מהעבר שלה בא להפריע לה.

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
יואב בקשי

שיר כניסה:
"Breaking The Law" של ג'ודאס פריסט.

מהלך מסיים: בק-שיט.

שחקן פוטנציאלי: עדי אלון. ערס חביב ונחמד, חבר טוב והיחיד שאשכרה שם לב שיש לי אוסף של תמונות עם שחקנים!

מה יהיה? יואב רווק כרגע, ובגלל ההפצרות של טוהר הוא עומד להפוך לפייס (מתאבק טוב), ולשותף של אודי. הוא מנסה להרגיע קצת אחרי שהרבה זמן האחריות הייתה עליו ב-IWP, אבל יש עוד דבר קטן אחד שהוא צריך להתמודד איתו לפני כן...

YossihNew

Well-known member
ויקטוריה אלפסי

שיר כניסה:
Run The World (Girls) של ביונסה.

מהלך מסיים: חניקת ג'ודו.

שחקנית פוטנציאלית: מור סרוסי. תמיד הייתה לי בראש כוויקטוריה- חזקה, ספורטיבית ולא מפחדת לפתוח את הפה.

מה יהיה? ויקטוריה בדיוק סיימה פיוד (יריבות) אלים במיוחד מול בר. היא לקחה חופש קצר מהארגון וחזרה לאחרונה, ונראה שגם היא תוכל להשתלב בעלילות הגדולות. אבל מישהו מסוים ומאוד מיוחד יעשה לה בלגן בלב...

YossihNew

Well-known member
עופר יבין (מכונה בזירה גם "המתנקש")

שיר כניסה:
"Clubbed to Death" של רוב דוגן.

מהלך מסיים: שארפשוטר.

שחקן פוטנציאלי: יוני גרין. עוד חבר טוב שמצטלם כשמבקשים ממנו למרות שהמון מבקשים. קצת חנון, אבל אמיץ.

מה יהיה? עופר סופסוף מצא את הנוסחה: כשהוא צריך לדבר, הוא מתנשא על הקהל עם מילים ארוכות. ה"מתנקש" הפך לרוצח השכיר של קונצרן פוזנר, ובדרך ליריבות ארוכה מול אודי. אבל משהו משתבש, ועופר בדרך להראות אש שהוא לא הפגין מעולם.

YossihNew

Well-known member
בר פוזנר

שיר כניסה:
"Seven Rings" של אריאנה גראנדה.

שחקנית פוטנציאלית: שירה "אושיית האהיבות ואצולת השיער" לוי. בלונדינית, עם שיער נפלא, שחצנית ויודעת בדיוק מתי לרגש.

מה יהיה? קונצרן פוזנר בע"מ מעולם לא שגשג כל כך. לבר יש שני מתאבקים באמתחתה: עופר ויותם, ושומר ראש- תמיר. ההורים שלה מבקרים בכל מופע והפכו למעריצים נלהבים, היא "הפכה לבעלים" של IWP, ונהנית מאוד. אבל כמו תמיד, אותו בחור חוזר לרדוף אותה...

YossihNew

Well-known member
ניסים סיידא

שיר כניסה:
"ניסים" של עברי לידר (אבל אל תדאגו, יש את השיר הנוסף שלו...)

מהלך מסיים: רומן מהסיידא.

שחקן פוטנציאלי: עומר חזן! חתיך מאוד ומושך את כולן, וגם קצת שטותניק. ואני רוצה עומר ושירה ואני אקבל עומר ושירה!

מה יהיה? איך נפלו גיבורים. אם רק לפני שנה ניסים היה אלוף עתידי בטוח, הדבר הכי חם ב-IWP, ובטוח בעצמו מאוד, השנה הוא פשוט נעלם. אבל כמו תמיד עם ניסים, הוא מתכנן לחזור אל החיים של כולנו בגדול.

YossihNew

Well-known member
יותם הרן (לפעמים ידוע בזירה כ"ציקלון")

שיר כניסה:
"י"א 2" של טונה.

מהלך מסיים: מונסולט.

שחקן פוטנציאלי: עמית הכטר! קצת לחוץ, קצת מטומטם, מצחיק מאוד, עם המון אומץ.

מה יהיה? יותם השתנה לחלוטין מאז שפגשנו אותו בפעם האחרונה. הוא הפך להיל (רע), הצטרף לקונצרן פוזנר בע"מ, והתחיל לעשות כל דבר (והכוונה היא לכל דבר) שאפשרי כדי שהקהל ישנא אותו. זה מצליח, אבל גם קצת מסוכן.

YossihNew

Well-known member
ספיר קונפינו (ידועה בזירה כ"ספייר סטאר")

שיר כניסה:
"I Need a Hero" של בוני טיילור.

מהלך מסיים: דראגונראנה.

שחקנית פוטנציאלית: ריף נאמן. יפה, מהממת, אינטליגנטית ונראית מעולה בלבוש של גיבורת על. בדקתי.

מה יהיה? ספייר סטאר ממשיכה לרחף לה עם טייפון ולהציל אנשים מהרעים. אבל לספיר קצת מפריע שהחבר שלה החליט לא רק לזנוח את חיי הלוחמה בפשע, אלא גם לבגוד בה ולהצטרף לצד האפל. האם גיבורת העל תצליח עם הרומן המסוכן?

YossihNew

Well-known member
גפן אלאלוף

שיר כניסה:
"Let me entertain you" של רובין ויליאמס.

מהלך מסיים: אין, היא לא מתאבקת אלא רק כרוזה.

שחקנית פוטנציאלית: אביב פנקס. או לפחות זה מה שאני מנסה לשכנע את עצמי, אחת מהדמויות שהכי קשה לי למצוא לה שחקנית בראש.

מה יהיה? גפן ודני נהנים מאוד מהעובדה שהם סופסוף חבר וחברה. אבל מסתבר שגם לגפן, הנחמדה והטובה, יש סוד מאוד גדול שהיא מסתירה ממנו. הסוד הזה קשור לאיומים על הארגון, והוא קשה מאוד.

YossihNew

Well-known member
דני כגן (ידוע בזירה גם כ"טייפון")

שיר כניסה:
"I Need a Hero" של בוני טיילור.

מהלך מסיים: הסופה המושלמת.

שחקן פוטנציאלי: יואב רוטמן. חנון מאוד, יודע להיות מריר כשצריך... ועובד עם ריף, אנחנו לא צריכים עוד.

מה יהיה? דני נהנה מהחברות שלו עם גפן. הוא חזר להיות טייפון, חזר להיות אהוד, הקהל שוב אוהב אותו והכול נראה לו ורוד. חוץ מהעניין הקטן שגפן מאוד לחוצה בזמן האחרון. דני לא יודע למה, אבל הדבר הזה מטריד.

YossihNew

Well-known member
צליל כהנוב

שיר כניסה:
"זוט עני" של אלה לי להב.

שחקנית פוטנציאלית: יובל גונן. המהממת, האהיבה, עם העיניים המהממות. כתבתי לה תפקיד וביססתי אותו עליה, זאת דמות טבעונית ומחבקת שהיא מין אלומה וכליל ביחד!

מה יהיה? צליל ממשיכה להיות חמודה, רגועה, ישרה ואהובה על כולם. חוץ מהרגעים שהיא חופרת על טבעונות. אבל מישהו עומד לבוא ולהתנגש עם כל סט הערכים שלה. ובפעם הראשונה – צליל שלנו כועסת...

YossihNew

Well-known member
תמיר קונפינו

שיר כניסה:
כל שיר של מי שהוא מלווה, כלומר, השירים של יותם, עופר ובר.

מהלך מסיים: מכת נוקאאוט.

שחקן פוטנציאלי: ניב זילברברג! מהסיבה הפשוטה שהדמות מזכירה לי את גילי מראש גדול, שלמד להתאבק אצל מתאבק אמיתי.

מה יהיה? תמיר שמח להגיד את זה, הוא כבר לא מתאבק יותר! הוא שומר הראש של בר. הוא לא מתאבק פרט לאגרוף קטן כשצריך את זה. הוא שמח מאוד, אבל הוא עדיין זוכר שהוא הבן של דובי. והוא מוכן לקרב.

YossihNew

Well-known member
ליאן חיון

שיר כניסה:
למה אנשים נכנסים עם שירים בכלל?

מהלך מסיים: למה נראה לכם שהיא תעשה את החרא הזה בכלל?

שחקנית פוטנציאלית: לידור אדרי הטהורה, הקדושה, הרבנית והיודעת להצחיק ממש כשהיא צורחת.

מה יהיה? ליאן עדיין חברה של תמיר. והכול בסדר איתו, רק שיש דבר אחד קטן... אם הוא כבר לא מתאבק, למה היא עדיין צריכה לבוא ולראות את הדבילים בטייטס?! לליאן כבר נמאס מהיאבקות, ויימאס לה עוד יותר.

YossihNew

Well-known member
דובי קונפינו

שיר כניסה:
"Voodo Child" של ג'ימי הנדריקס.

מהלך מסיים: לגדרופ.

שחקן פוטנציאלי: מוריס כהן? ולו רק כדי ששיר תקרא.

מה יהיה? הארגון של דובי נהנה מתקופת צמיחה קצרה, אבל זה כבר עבר ועכשיו העסקים חזרו להיות כרגיל. אבל סטוריליין (עלילה) אחד, קטן, שדובי בטוח שירוויח לו הרבה מאוד כסף, עומד לשנות את כל החיים שלו. ושל המתאבקים.

YossihNew

Well-known member
גיא אשכנזי (מכונה גם "דה גיא")

שיר כניסה:
"Seven Nation Army" של ווייט סטרייפס.

מהלך מסיים: נייס גיא.

שחקן פוטנציאלי: ירון בן הרוש. לא, באמת! יש לו אחלה עלילות! נשבע לכם! הוא בסדר!

מה יהיה? גיא הוא מתאבק מוכשר כל כך. הוא אלוף IWC, מנהיג, ויודע לעורר אהדה מהקהל. הוא גם חכם ומבין המון בהיאבקות. טוהר ניסתה לגרום לו לעבור לצד שלהם במשך שנים, אבל גיא סירב בעקביות. מה יקרה כשהם ישתפו פעולה לראשונה?

YossihNew

Well-known member
אביגיל לוטן

שיר כניסה:
"You Know My Name" של כריס קורנל.

מהלך מסיים: אין, היא לא מתאבקת אלא רק הבעלים.

שחקנית פוטנציאלית: אורנה פיטוסי. הדמות נבניתה בהשראת סמדר מ"אליפים", מפחידה מאוד ויודעת לדבר גבוה.

מה יהיה? המנהלת החזקה של ארגון IWC. כריזמטית מאוד, מחושבת, מתוחכמת ובעלת יכולת להשיג את מה שהיא רוצה. מאז שהיא זכתה בלוטו, היא מגשימה את חלומה ומריצה מופעי היאבקות. ועכשיו היא משתפת פעולה עם IWP...

YossihNew

Well-known member
ג'וני דקל (מכונה גם "ההתקפה האווירית")

שיר כניסה:
"Kings Never Die" של אמינם.

מהלך מסיים: שוטינג סטאר DDT.

שחקן פוטנציאלי: אני חושב עידו טאקו. כן, הוא לא מוכר, אבל יש לו פרצוף של ילד שחצן.

מה יהיה? ג'וני הוא מתאבק אווירי, ואתלט מדהים שיודע לעשות מהלכים מרהיבים. הבעיה הקטנה היא שהוא דואג בעיקר לעצמו בזירה, לא משתף פעולה ובקושי שם לב לקצב של הקרב. הוא אנוכי ועוקצני, אבל כל זה בגלל שהוא מסתיר סוד.

YossihNew

Well-known member
מאיה גלבוע

שיר כניסה:
"מיליון דולר" של נועה קירל.

שחקנית פוטנציאלית: נואל ברקוביץ'. כי אם אורן ושחר לא יחזירו אותה לסצנות עם שירה, אני אחזיר.

מה יהיה? אם בר הייתה בוחרת להתאבק ב-IWC, היא הייתה מאיה. בדיוק כמו בר, מאיה בגימיק של סוכנת עשירה. היא ובר דומות מאוד, אבל לא רק בהתנהגות שלהן, אלא גם בעוד משהו חשוב... בנוסף, למאיה יש קשר גורלי למתאבק אחד...

למעלה