הכירות

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחצוף חצוף../images/Emo15.gif

אבל אני מבינה על מה היא מדברת

RenanaD

New member
@#^**$#%@^(&*$%!!! ../images/Emo131.gif

וואי, איך שכחתי שהיא יוצאת איתו! הם התארסו כבר?
זה דני (החתיך
) מ-"לאס וגאס", אחת הסדרות האהובות עלי. BEP הופיעו בעונה הראשונה של הסדרה, ראיתי את הסצנות איתם מיליון פעם בערך
היא מה זה קופצת שם!
איזה מגניב זה אם הם נפגשו שם לראשונה ואז התחילו לצאת

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהגיע הזמן../images/Emo15.gif

לעשות מחקר קטן לא
לאס וגאס לא שמעתי על זה

RenanaD

New member
סדרה מ-ע-ו-ל-ה בערוץ 1 ../images/Emo3.gif ../images/Emo131.gif

יום חמישי, 22:45. הסדרה מספרת על בית מלון בלאס וגאס, העבודה בו מאחורי הקלעים (בעיקר של צוות האבטחה, האירוח וניהול הקזינו והמסעדה במלון) וכל האירועים הביזאריים שמתרחשים שם לפעמים
סדרה ממש טובה! יש עכשיו שידורים חוזרים שלה, אז אולי הפרק עם BEP ישודר בקרוב. כדאי להקליט, יש כמה סצנות איתם (הם מהמרים וכאלה) והם שרים את Let's Get It Started בסוף

RenanaD

New member
וסתם כדרך אגב-הרבה מפורסמים ../images/Emo131.gif

מתארחים שם. זמרים וכאלה, ואפילו פריס הילטון
היא שיחקה שם דמות מאורסת שהארוס שלה שכב עם המארחת של המלון. כשהמארחת גילתה שהוא מאורס היא רצה לספר לפריס והיתה בטוחה שפריס תבטל את החתונה, אבל פריס ענתה לה: "אוי, זה משהו נורא. הגברים האלה...
אבל לא נורא, אני רוצה את הכסף שלו".
!

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

חזק יאא אני רוצה לראות את הפרק איתם

RenanaD

New member
אז תראי את הסדרה ../images/Emo123.gif ../images/Emo131.gif

יש את דני
זה מספיק!

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאהה נכון../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

זו הסדרה עם דני
מתוכננים שידורים חוזרים מההתחלה מתישהו

RenanaD

New member
אין לי מושג מה קורה עם העונות ../images/Emo131.gif

ערוץ 1 האלה לא ברורים בכלל
אבל הפרקים של עכשיו שודרו כבר בעבר, אז אולי אלה שידורים חוזרים מההתחלה.

willo1

New member
הוווווו רייץ'!

*דיליי רציני* מזל טוב! העאאא *מתרגשת* שם:שירן
משהו מעניין שיש לכם לספר? אוהבת את רייץ
(דילגתי בקלילות על השאלות החשובות
)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

הכירות

שם:שיר גיל:13 מקום מגורים: ??? חבר להקה אהוב: פרגי! שיר אהוב: Dont Lie אלבום אהוב: Munkey biunses משהו מעניין לספר: היום ליל הסדר

mamasitaa

New member
מייייייייייייי

שם:יאנה גיל: 14 מקום מגורים: כרכור חבר להקה אהוב:פרגי שיר אהוב: דונט ליי אלבום אהוב: מונקי ביזנס משהו מעניין שיש לכם לספר? =] משעמם ליייייי 244031376 כנסו חחחחחחח

PunkMan

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: אלון גיל: 14 מקום מגורים: ראשון לציון חבר להקה אהוב: פרגי
שיר אהוב: (בהנחה שמתכוונים לבלאק אייד פיז) Feel it אלבום אהוב: כנ"ל - Monkey business משהו מעניין שיש לכם לספר? אני מנגן בבס, בלאק אייד פיז היא אחת הלהקות הראשונות שהתחלתי לשמוע ולאהוב, ולמרות הטעם השונה שלי אני עדיין אוהב את המוזיקה הזאת
.

אני../images/Emo3.gif

שם:בינה גיל:13 מקום מגורים:אשדוד חבר להקה אהוב:פרגי שיר אהוב:dont lie אלבום אהוב:מונקי ביזנס משהו מעניין שיש לכם לספר?אין

galit2510

New member
עונה

שם:גלית גיל:13 וחצי מקום מגורים: בבית של אבא ואמא חבר להקה אהוב:פרגי וויל שיר אהוב:דיסקו קלאב .. מיי סטייל ומיי המפ .. אלבום אהוב:מנקי ביזנס משהו מעניין שיש לכם לספר?שהם אחת הלהקות הטובות בעולם ..ושפרגי יודעת לעשות לעצמה בושות כמו להשתין בהופעות

למעלה