הכירות

Good 2b Me

New member
אה זה פרגי לא ג'י?? ../images/Emo217.gif

לא ידעתי
אוקיי אז אני גם אשתדל להגיד פרגי (כדי שלא תתחרפני חס וחלילה
) ד"א איזה מוזר לראות אותך נטולת כחול...!! אני כמעט ולא מזהה אותך
<אותך? לא לזהות? אימפוסבול
>

NoWords

New member
חחח

משחק מילים משעשע עם האימפוסיבול.
ויאפ, זה פרגי. (;

אם כבר אז כבר!

שם: ניצן גיל:14 עוד מעט!! מקום מגורים: צפון חבר להקה אהוב: כולם! באותה המידה! שיר אהוב: בעיקר השירים החדשים אבל הכי אהוב זה "hey mama"! אלבום אהוב: מונקי ביזנס משהו מעניין שיש לך לספר?: !not at all! sorry!

NightAngel

New member
NightAngel

אז ככה... שם: רוזנה גיל:18.5 מקום מגורים: חולון חבר להקה אהוב: הבחורה (אין אליה) שיר אהוב: Pump it אלבום אהוב: the mankies משהו מעניין על עצמי: המממ.... משחקת טניס, מציירת בדובנוב, לומדת בשבח! =)

עדידי15

New member
סוף סוף פתחו להם פורום../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

שם:עדי גיל:14 מקום מגורים:חיפה חבר להקה אהוב:חח מניחה שפרג'י שיר אהוב:כרגע pump it אלבום אהוב:מנקי ביזנס משהו מעניין שיש לכם לספר?אחלה להקה. אני רק אוהבת לשמוע את השירים שלהם אני לא כזאת מעריצה

EcstaZ

New member
הגיע הזמן באמת ../images/Emo3.gif

אפילו פתחו כבר פורום פקאצות [אל תשאלו איך אני יודע], באמת שאלתי את עצמי למה אין פורום עדיין ל Black eyed peas יאללה נתחיל שם : יבגני גיל : 18 מקום מגורים : לוד חבר להקה אהוב : אין העדפה מיוחדת שיר אהוב : lets get it started אלבום אהוב : monkey business [=

Xsposed

New member
אני!!!!!../images/Emo9.gif

שם: טל גיל: עוד 17 ימים ,18 מקום מגורים: ת"א סיטי! חבר להקה אהוב: פרגייייי!!! אהובתי הניצחית , היתי עושה אותה 34897347 פעם אם היא לא אהבה עד כדי כך לשכב עם חבר שלה [למי שראה ערוץ E בגראמי יודע על מה אני מדברת] שיר אהוב: אמממ הכי את "היי מאמא" אלבום אהוב: "אלפנוק" משהו מעניין שיש לכם לספר? אממ אממ אממ לאיודעת
חג שמח לכולם

Xsposed

New member
אמממממ

בשיטח הירוק [נו הוא היה ירוק שם!] אז ג'וליאנה הכתבת המהממת של E ראיינה את פרגי והשיחה התגלגלה להחבר של פרגי , וג'וליאנה שאלה את פרגי מה היא הכי אוהבת בחבר שלה אז פרגי אמרה שאבא שלה יהרוג אותה אם הוא יראה את זה אבל זה בגלל שהוא כל כך טוב במיטה
אותי אישית זה ממש אבל ממש הצחיק כי היא מזה פירגנה לו וכו' וג'וליאנה היתה במבט כזה "עדיף שאבא שלך באמת לא יראה"

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

היא פשוט פרגי
גרררררר

תשבעו ../images/Emo99.gif

פורום לפיז
הלהקה עם הכי הרבה סטייל בעולם. גאד, אפילו אני הבנים שם אני יכול לאנוס |צוחק| פשוט הכי מאאאאאאאגניבים בעולם. ופרגי כלכךךך כוסית
שם
דניאל. גיל
16 מקופ מגורים
אשדוד. חבר להקה אהוב
פרגי |מא|
שיר אהוב
כרגע Bebot החמוד ו- Sexy. אלבום אהוב
אלבום אהוב: הייתי אומר Monkey Business אבל כלכך קשה להגיד כולם מושימושלמים:) משהו שיש לכם לספר
אני כלכךךךךךך בהופעה שלהם בארץ, גם אם אני אאלץ למשכך את הבית ולהתדרדר לזנות בשביל לממן את הכרטיס, (וצריך גם לממן את הטבעת שאני אציע איתה נישואים לפרגי.. היא בטח בחורה עם קלאסה, תדרוש יהלום וכאלה... עניין יקר.) אז.. שלום.

koral669

New member
חחח איזה חמוד ../images/Emo9.gif

פרגי באמת יפה
וויל
אפל
איך קוראים לזה עם השיער החלק?
לא נורא, השלישי

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifתמונות יעזרו../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

למעלה