הכיצד??

shelycat

New member
הכיצד??

החצי השני שלי יצא למילואים
, ליוו אותו 20 זוגות גרביים תואמות הוא חזר עם 40 גרביים בודדות שבתוכן אין אפילו זוג תואם אחד! הכיצד????

זה קונפירציה של הממשלה....

זה ידוע, הם מנסים לשגע את האזרח הקטן, ומעלימים לו את הגרביים. זה מדהים- אין זוג ששורד כמה כביסות- אני בעד להמציא גרביים עם חיישנים, או גרביים שורקות, או גרביים עם מגנטים, או גרביים שיופרדו עם קוד סודי.

זה ברור: בגלל הדגנרטים.

יש בצבא יותר מדי דטרגנטים ובכביסה ירד הצבע. אפרופו, איזה דטרגנט היה בטלויזיה לפני יומיים ואמר לפרסית שראיינה אותו למה היא מדברת אליו ככה, הרי הוא דגנרלנט! בשביל שלא ימחק לי העוף תופיק הזה אני רק אזכיר שבצבא, כמו בקיבוץ, אתה נותן גרביים לכביסה, ומוצא אותם בנשקייה בתור פלנלית. אז אתה פשוט הולך לאפסנאות ומקבל אותם שם, חדשות, אבל לחלוטין לא תואמות.

shelycat

New member
אבל הפלנלית כמו ה../images/Emo104.gif

אבל פלנלית מתחילה בהירה יחסית (לבן עם פסים כחולים) ואילו הגרביים הצבאיות לא, מה קורה פה???

ParadisE

New member
פטנט../images/Emo91.gif

אם אתם מעונינות , יש פטנט קטן שגרביים ישארו בזוגות... לפני שזורקים את הגרביים לסל הכביסה , לוקחים קצה פתוח של גרב אחת , ופשוט מקפלים אותו על הקצה השני.. וכך הגרביים מתכבסות להן ... וכשמוציאים את הכביסה , הגרביים עדיין נמצאות בזוגות..

shelycat

New member
הבעיה לא בכביסה....

הבעיה היא לא בכביסה אלא.... האיש חוזר ממילואים עם שק כביסה מלא גרביים (מלוכלכות) שאף אחת מהן לא מתאימה לאחרת (וניסיתי את כל הקומבינציות). מה קורה שם בצבא??? הגרביים מטיילות להן לבד?

Lemming

New member
חשיפה! כל האמת על תעלומת הגרביים!

במתחם סגור, מהשמורים בארץ, בין באר שבע לאילת, מצויים להם מחסני ענק בחסות הממשלה שבתוכם מאוחסנים מליארדי גרביים בודדים. ישראל שומרת אותם ליום שבו ערפאת יכלא בישראל, עונשו יהיה לשבת בחדר קטן, צפוף ולוהט, ולנסות למצוא זוגות תאומים בין כמויות הענק של הגרביים. ד"א, מחסנים כאלה נבנו גם למכסי עטים ולכפפות, שישמשו את צוררי ישראל הבאים.

למעלה