הכיסא הריק

invisable

New member
הכיסא הריק../images/Emo88.gif

והפעם..................................... שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאארית!!!!!!!!!!
שוטו

darklighter

New member
שרייייייייייייייייייתתת../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif

את אוהבת אותי? שתית מירנדה היום? שתית דיאט קולה לימון היום? מה יותר ממסטל- מירנדה או דיאט קולה לימון? את מתגעגעת לככה זה בחיים? איזה דמות הכי אהבת שם? נכון שבא לך להצטרף לפורום תשוקות? איזה סרט הכי אהבת מהסרטים שראינו לאחרונה? תכניות טלויזיה אהובות: ספר אהוב: דיסק אהוב: זמר/ת (חח זה ברור מי): להקה: באיזה פורומים את בתפוז? נכון שפורום ככה זה בחיים הכי שולט? באיזה קומונות את בתפוז? נכון שקומונות הBAA ו- SUPERNATURAL שליטה? נהנית במפגש פורום? נכון ששחר היה חסר? נכון שהתגעגעת לשחר בשבוע שהוא לא היה? איך הייתי בתור מנהלת יחידה? נכון שאנגלים הם שקסים? נכון שרוברט הוא האנגלי הכי שקסי? אממ... עוד שאלות....זה או זה: אימייל או מסרים? אייסיקיו או מסנג'ר? אימייל או טלפון? אני או איתן? (סתם חח את לא חייבת לענות) שוקו בשקית, קרטון או בקבוק? אול סטאר או סקטצ'רס? במבה או ביסלי? דיאט קולה לימון או פאנטה/מירנדה? פאנטה/מירנדה או סיידר "צלול"? סרט או מועדון? ניקול או שמעון? כחול אורזת או אדום קופאית? משכורת או דמי אבטלה? שאלות מפגרות: מה היית לוקחת איתך לאי בודד? את מי היית לוקחת איתך לאי בודד? מה בא קודם הביצה או התרנגולת? גרב נעל גרב נעל או גרב גרב נעל נעל? מתי בפעם האחרונה- חייכת? צחקת? בכית? היית עצובה? התעצבנת? עיצבנת מישהו (בטח אף פעם חח)? נתת מחמאה? קיבלת מחמאה? היה לך דז/ה וו? ראית מכושפות? שמעת מלאני סי? טוב נגמרו לי השאלות... המגילה היא חצי נקמה על האימיילים
לאב יו

רוני1002

New member
איזה כבוד, איזה כבוד../images/Emo70.gif

1. בטח שאני אוהבת אותך. לא רק שאני אוהבת אותך. אני חולה עלייך ואני מרגישה בת- מזל להיות חברה שלך. 2. לא שתיתי מירנדה, אבל עשית לי עכשיו חשק... חחח 3.לא שתיתי דיאט קולה לימון היום, אבל שתיתי דיאט אר סי לימון. זה נחשב? (דיאט קולה לימון יותר טעים לפי דעתי.) 4.כן, אני מאוד מתגעגעת לסדרה- סדרה שולטת. 5.הכי אהבתי את לילי. היא מותק כזאת. 6. בא לי להצטרף לפורום, אבל אני צריכה קודם להתחיל לראות את הסדרה. 7. מהסרטים שראינו לאחרונה, נראה לי שבינתיים "בתול בן 40". זה חמוד. (הסרט הכי אהוב עלי הוא: הרדוף לבן- מסר מדהים!) 8. תוכניות טלויזיה אהובות: ככה זה בחיים, רבלדה בערוץ ויוה, התוכנית של דודו טופז וצעירים חסרי מנוח. 9. ספר אהוב: "ברידג'ט ג'ונס: עובדות החיים" הספר יותר יפה מהסרט. 10. דיסק אהוב: "beautiful intensions" של מלאני סי. זה הדיסק האהוב עלי שלה. לדעתי היא במיטבה. 11.זמרת: מלאני סי. (זה מה שחשבת, נכון
) 12. להקה: ספייס גירלז. 13. הפורומים שאני בתפוז: רוני, ככה זה בחיים, שרון חזיז ושרית חדד. 14. פורום ככה זה בחיים שולט, במיוחד בזכות המנהלת... 15. אני בקומונות: מלאני סי (שווה להיכנס- אנשים מגניבים.), Supernatural, BBA ועוד קומונות על רוני. 16. כן, שתי הקומונות האלה מגניבות לאללה. 17. נהניתי מאוד במפגש פורום. אנחנו פורום מדהים! 18. אני לא מכירה באופן אישי את שחר, אבל מרגישים שהוא היה מאוד חסר פה. 19. אה, נראה לי שכן. עד כמה שאפשר להתגעגע למישהו שלא ממש מכירים. 20. היית מנהלת מדהימה ומשקיענית לא רק בשבוע ששחר לא היה כאן, אלא תמיד. את ליגה, מנהלי פורומים אחרים היו מתים להגיע לרמת המשקיענות שלך. 21. אנגלים הם שקסים לאללה, במיוחד הבריטים. המבטא שלהם חמוד. 22. תראי, זה בעיה. אני לא אכתוב שרוברט שקסי כדי שלא תקנאי ואני גם לא אכתוב שרוברט הוא לא שקסי כי זה פשוט לא נכון. אז בואי נכתוב את האמת: הוא בסדר כאילו, אפשר לכתוב עליו שהוא שקסי. 23. אי מייל או מסרים? תלוי לאיזה מטרה, מסרים זה יותר אישי אי- מייל זה יותר לשטויות וכאלה... (מי שרוצה "למלא" את המייל שלו יש אצלי במייל 550 מיילים שלא נענו עם קבצים ושטויות...) נראה לי שעכשיו אני יותר בקטע של המסרים. 24. איי סי קיו! לא יודעת למה, אבל אני מעדיפה את האיי סי קיו. 25. אני מעדיפה טלפון על אי- מייל. שומעים את הבן- אדם, התקשורת יותר טובה דרך הטלפון. 26. אני מתה על שניכם באותה מידה. זה כמו לשאול אותך את מי את יותר אוהבת: אמא או אבא. 27. אני לא שותה שוקו בדרך -כלל, אבל אם כבר אז בבקבוק נראה לי שיותר נוח משקית או קרטון. 28. האמת שהסקצ'רס יותר נוחות, אבל האולסטאר מגניבות. 29. ביסלי יותר טעים מבמבה. 30. פאנטה/מירנדה יותר טעים מדיאט קולה לימון. 31. סיידר "צלול" יותר טעים ממירנדה/פאנטה. 32. בדרך- כלל הייתי אומרת לך מועדון בלי שום ספק, אבל דווקא בזמן האחרון סרט. 33. אני לא מכירה את שמעון טוב, אז נראה לי שניקול. 34. כחול אורזת- בגללך. אם תהיי קופאית אז אני אכתוב "אדום קופאית"... 35. משכורת. 36. פלאפון, שלושת הדיסקים של מלאני, שני הדיסקים של רוני ואי- מייל... 37. אותך, את צ'יפס, את אנה, את גליה, את רוני סופרסטאר ואת מלאני סי. 38. הביצה או התרנגולת? אני מאמינה שהתרנגולת, אבל לא התעמקתי. 39. לא הבנתי את הפואנטה של השאלה, אבל "גרב נעל גרב נעל", יותר מגוון. 40. חייכיתי לפני כמה דקות כשראיתי שבחרתם אותי לGFC. 41. צחקתי בפעם האחרונה היום באוטובוס כשערס אחד אמר לחבר שלו:"אני לא דוחף, אני מעדיף להיות אחרון." ובידיוק אז דחף את החבר שלו... 42. בכיתי אתמול בערב בפעם האחרונה, לא זוכרת בידיוק למה. 43. הייתי עצובה היום בבוקר כי אמא שלי השתעלה והיא לא הרגישה טוב. (אני רגישה, אני יודעת.) 44. התעצבנתי על כתבת בוואלה שהעבירה ביקורת לא טובה על נינט טייב (אינשאללה שתקרא את זה עכשיו...) 45. עצבנתי מישהו? נראה לי שאת איתן... חחח 46. נתתי מחמאה לאמא של איזה תינוק ברחוב: אמרתי לה שהוא חמוד... 47. קיבלתי מחמאה? טוב, אמרו לי היום שאני בחורה נחמדה. זה נחשב? 48. דה ז'ה וו? כן, התגעגעתי לתקופה שבאי- מייל שלי היה הרבה פחות מ-550 מיילים שלא נקראו... 49. ראיתי מכושפות בפעם האחרונה אצלכם באיזה יום שישי אחד. 50. שמעת מלאני סי? היום בבוקר שמעתי את הדיסק השני שלה "Reason". צר לי להודיע לך, אבל זאת בכלל לא הייתה נקמה. דווקא די נהניתי לענות על השאלות שלך. לאב יו טו.

invisable

New member
me me me../images/Emo70.gif

שרית!!!! מקורה? מנשמע? נכון עדי כוסית? איך איתן נראה? מה עשית בצבא? נכון אוונסנס שליטע? מה יותר מתאים לאמפי- לואי או ג'ימי? איימי לי או אורית שחף? אמפי או דיסקמן? עדי או שחר? [סתם
] רותם- מהממת או מה? נכון haunted פשוט שליטע? זהו

רוני1002

New member
יעל, יעל.

1. הכל טוב, כרגיל. 2. נשמע שיהיה טוב. 3. עדי כוסית חבל על הזמן. 4. איתן גבוה, רזה, שיער שחור, עיניים חומות. הוא נראה טוב. 5. הייתי מדריכת יישומי מחשב, זה הדרכה על מערכות מסווגות של הצבא. 6. לאוונסנס יש שירים ממש יפים, בהחלט שליטע. 7. לא הבנתי את השאלה. מי זה לואי? מי זה ג'ימי? (סליחה על הבורות.) 8. אני מעדיפה את איימי לי למען האמת. 9. אמפי יותר מגניב. 10. טוב, את שחר אני לא ממש מכירה, אז אני לא יכולה לענות לך על השאלה. 11. רותם באמת מהממת. היא יפהפייה. היא גם ממש חמודה. 12. נכון, שליטע בהחלט.

invisable

New member
אני גאה בך ../images/Emo9.gif [על איימי לי, מה../images/Emo3.gif]

[וג'ימי ולואי זה שמות לאמפי השקסי שלי
בסוף החלטתי ג'ימי
]

רוני1002

New member
איימי לי פשוט תותחית../images/Emo70.gif

גם אני חושבת שג'ימי זה שם יותר מתאים לאמפי מלואי.

darklighter

New member
מלאני סי 2../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif

פליז תישארי עם הכינוי הזה זה נשמע יותר טוב מרוני...

שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאארית!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחח היי מה המצב? את נחמדה, ידעת? את מכירה את עדי מהצבא? כמה זמן אתן מכירות? יש לך אחים / אחיות? כלב או חתול? זהו נראה לי. את חמודה את

רוני1002

New member
א-א-ו-ו-ר-ר-ט-ט-ל-ל-!-!

1. אצלי הכל טוב. 2. תודה, גם את נחמדה. 3. אני מכירה את עדי מהתיכון, דרך חברה. (אנה). 4. אנחנו מכירות משהו כמו 6 שנים בערך. (הכרנו במסיבת יום הולדת של חברה.) 5. יש לי אח ואחות. שניהם יותר גדולים ממני. אחותי נשואה. 6. אין לי כלב וגם לא חתול. היה לי כלב ליומיים כשהייתי קטנה, לא יודעת כמה זה נחשב...

RoRiL

New member
שריתילה../images/Emo24.gif../images/Emo134.gif

מה נשימע? איך הפורום בנתיים? ממתי עד ועדי חברות? משעממם לך? אין לי מה לשאול
תסלחי לי?

רוני1002

New member
בטח שאני סולחת לך... ../images/Emo151.gif

היי, הכל בסדר. הפורום מדהים, בזכות האנשים המגניבים. אני ועדי חברות מתקופת התיכון. הכרנו דרך חברה. עכשיו לא משעמם לי. אני צריכה לסדר את החדר שלי ואין לי כוח.

breakaway girl

New member
שריתתת....

היכון! הכן! צא! האם אי פעם:
פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין ב:
באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך:
שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון ש:
שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? סתם עוד כמה:
מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

רוני1002

New member
breakaway

1. אני לא זוכרת אם פגעתי בעצמי פיזית או נפשית. 2. טסטי לטורקיה עם ההורים שלי כשהייתי בת 12, לפני הבת- מצווה ולפני הגיוס בגיל 18 טסטי עם ההורים שלי להונגריה. 3. לא, לא נראה לי שאכלתי משהו שגרם למישהו להקיא. 4. הייתי מאוהבת כמה פעמים בחיים שלי. 5. אף פעם לא הייתי על סמים. 6. לא שחיתי בעירום, אבל זה נשמע חוויה כיפית. 7. זה תלוי כמה דלקת בשתן לפני הגיוס נחשב ל"מקרה חרום רפואי"... 8. לא עברתי ניתוח. 9. לא ברחתי מהבית. נראה לי שגם לא כשהייתי קטנה. 10. לא שיחקתי strip poker. 11. כן, בכיתה ה... 12. לא החטפתי מכות למישהו, לא שזכור לי... 13. כן, התחילו איתי הרבה פעמים. 14. הייתי על במה בכיתה ג' בטקס לזהירות בדרכים. זה אפילו לא היה ריקוד, סתם לעמוד ולשבת. 15. כן, הרבה פעמים ישנתי מחוץ לבית. 16. חשבתי כמה פעמים על התאבדות, אבל זה היה ממש מזמן, בזמן היסודי. 17. כן, זה היה כשנשארתי בצבא לשמירה. לא הצלחתי להירדם כל הליילה. למחרת הייתי שפוכה לגמרי. 18. ביום כיפור אני לא אוכלת ולא שותה יום שלם. 19. לא דיברתי בטלפון כל הליילה. אבל נראה לי שהשיא שלי בשיחות טלפון זה 4 שעות! 20. לא, לא יצא לי לישון עם מישהו מהמין השני בלי סקס. 21. אני לא מאלה שאוהבים לישון יותר מידי בגלל זה אף פעם לא יצא לי לישון כל היום. 22. עד היום לא הרגתי אף אחד! 23. הרבה פעמים היו לי מקרים שחשבתי שאני משתגעת. 24. לא נישקתי מישהו שהוא מאותו מין. 25. לא בגדו בי. 26. לא נראה לי שחלמתי חלום שהוא יתגשם. 27. לא זכור לי שעברתי על החוק... סתם, לא עברתי על החוק אף פעם. 28. כן, רוני סופרסטאר. היא מ-ד-ה-י-מ-ה-! פגשתי אותה פעמיים בחתימות על הדיסק החדש ופעם ביום כיפור בשנה שעברה. 29. אני אוהבת להרוג בכוונה חרקים שנכנסים לי לחדר, זה נחשב להריגת חיה??? 30. לא קרה לי שהרגתי חיה בלי כוונה. 31. אף פעם לא סיפרתי סוד שנשבעתי לא לגלות אותו. 32. לא גנתבי כלום. 33. לא הייתי ברדיו וגם לא בטלוויזיה. 34. לא הייתה לי התמוטטות עצבים. 35. אני לא קפצתי בנג'י, אבל אחי קפץ בנג'י כשהוא היה בחו"ל. 36. כן, אני כל פעם חולמת שאני נופלת מבניין גבוה וכשהייתי קטנה חלמתי הרבה על נחשים. (זאת החיה שאני הכי הרבה שונאת!) 37. אני מאמינה באסטרולוגיה, אבל לא עד הפרטים הקטנים. (אני מזל תאומים דרך אגב.) 38. אני מאמינה בקסמים עד כמה שזה נשמע מוזר. 39. אני מאמינה באלוהים. 40. אני לא מאמינה בשטן. 41. אני לא מאמינה בסנטה קלאוס. 42. אני לא מאמינה ברוחות. (זה עבר לי מגיל 6...) 43. אני לא מאמינה בפיות. 44. אני מאמינה במזל. 45. אני מאמינה באהבה ממבט ראשון. 46. אני מאינה ביין ויאנג. 47. אני לא מאמינה במכשפות (וגם לא ב"מכושפות"- חחח) 48. כל פעם כשכוכב נופל אני מבקשת משאלה. 49. אני לא מאמינה באמונה המסורתית של גן עדן וגיהינום כי לפי דעתי, אין דבר כזה "בן אדם טוב" ו"בן אדם רע". כולנו באמצע. 50. אני לא מאמינה בדת מאורגנת. 51. כן, תמיד דמיינתי לעצמי את אלוהים בתור זכר. וגם לאור המצב החברתי של הנשים בעבר, נראה שאלוהים הוא זכר. תחשבו על זה:מי בעצם יצר את "המין החזק" ו"המין החלש"? 52. אני מאמינה שאחרי המוות עולים למעלה, לשמיים. 53. יש לי חברה שהיא לסבית. היא מקסימה. 54. יש לי שלוש חברות שהם למעשה החברות הכי טובות שלי: עדי, גליה ואנה. שלושתן יודעות עלי הכי הרבה. 55. אחי פעם אמר לי שכשנסגרת מגירה נפתחת מגירה חדשה. זאת אומרת, אחרי שפותרים בעיה בחיים צצה בעיה חדשה. 56. יש לי כל מיני בדיחות פנימיות. אין בדיחה ספציפית שאני אוהבת במיוחד. 57. יש לי חברה, איילת שאני מכירה אותי הכי הרבה. מאז שאני זוכרת את עצמי אנחנו חברות. 58. אין לי חברה שהכרתי לאחרונה. 59. החברה הכי מצחיקה שלי: יש לי ידיד שקוראים לו אלעד, והוא הבן אדם עם הכי הרבה חוש הומור מהאנשים שאני מכירה. 60. חברה הכי קרובה: גליה, עדי ואנה. 61. חברה הכי מוזרה: יש לי ידיד מוזר. קוראים לו רוני. 62. החברה הכי חכמה: דודה שלי היא אדם מאוד חכם ואינטליגנטי. 63. החברה שאני הכי הרבה מתגעגעת להיות קרובה אליה: גליה (לא אותה גליה מהשאלות הקודמות). היא גרה באוסטרליה. 64. החברה הכי נחמדה: מנהלת הפורום... 65. הזמרת הכי טובה: מלאני סי. 66. הזמרת הכי רועשת שאני אוהבת: אבריל לאבין. 67. לא חשבתי אף פעם על לעשות סקס עם חבר. 68. אני מדברת הכי הרבה באינטרנט עם עדי ואיתן. 69. אני מדברת הכי הרבה בטלפון עם :אסנת, עדי, איתן וגליה. 70. הכי הרבה אני סומכת על עצמי... 71. מי שמקשיב לבעיות שלי הוא: הדובי/היומן... חה, חה, חה! ס-ת-ם-! אחי ואחותי. 72. ללא ספק ובלי מחשבה שנייה: הכי הרבה אני רבה עם אמא שלי!!! 73. לא, הרבה פעמים אני מרגישה שלא מבינים אותי. 74. אני לא סומכת על אחרים כל- כך מהר, אבל אם אני סומכת על מישהו אז אני סומכת עליו... 75. הבית האחרון שהייתי בו: אצל גליה אתמול. 76. החברים שלי מכירים אותי מעולה. 77. בעיקרון אני לא חושבת שהאהבה היא טעות, אבל החבר האחרון שלי היה טעות גדולה! אז בקטע הזה כן, לאהוב אותו היה טעות... 78. כן, הייתי רוצה שזה יהיה יותר מקובל חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה. אם לבנים יש אומץ, למה שלנו לא יהיה? 79. אני לא אובייקטיבית בעניין הזה, אז אני לא יכולה לענות אם המין השני חושב שאני נראית טוב. 80. ללא ספק: רציתי להרוג את הבוסית שלי בעבודה וממש לא אכפת לי שהיא תקרא את זה עכשיו כי זה מגיע לה! 81. האדם האחרון שצחקתי עליו: אמא שלי ואח שלי קנו אותה מתנה לגיסי ליום הולדת שלו.(אותה חולצה בידיוק.) זה היה די מצחיק! 82. האדם האחרון שהלכתי איתו לקניות: גליה. קניתי איתה את האולסטאר השחורות שלי. 83. האדם האחרון ששבר לי את הלב היה החבר האחרון שלי. 84. האדם האחרון שאכזב אותי היה: הדור השלישי... חחח ס-ת-ם-! כשהתקשרו אלי מהמכון הרפואי care להסרת משקפיים וניתקתי לה בפרצוף כמה פעמים אז אחרי שהיא התקשרה בפעם המאה היא אכזבה אותי שהיא עוד לא קלטה שאני לא מעוניינת... 85. האדם האחרון שגרם לי לבכות: אמא שלי. (היא הבן אדם שגורם לי הכי הרבה לבכות). 86. הבן אדם ששימח אותי לאחרונה: איתן. בשיחה האחרונה שלנו. תמיד כיף לדבר איתו כי הוא יודע לעשות מצב רוח טוב. 87. האדם האחרון שראיתי איתו סרט: עדי. זה היה "בתול בן 40". סרט מומלץ. 88. האדם האחרון שדיברתי איתו בטלפון היה: אחי. אז גיליתי שהוא ואמא שלי קנו את אותה מתנה לגיסי. 89. האדם האחרון שראיתי היה: אבא שלי לפני שהוא הלך לישון... 90. אני לובשת כרגע חולצה אדומה וג'ינס שחור. 91. אני נוגעת כרגע בידיים שלי כי הן קרות... 92. על הפד של העכבר שלי כתוב: "קבוצת מיון מחשבים בע"מ". 93. ההרגשה שלי בחמש מילים: קר לי ובחדר שלי בלאגן. 94. אני קוראת עכשיו "ויוה פלוס" של החודש. 95. אני לא מדברת עכשיו עם אף אחד כרגע. 96. אנח גם לא מדברת בטלפון עכשיו. 97. אני הייתי מאוד רוצה להקשיב למוזיקה עכשיו, אבל הרמקולים של המחשב לא עובדים.

למעלה