breakaway
1. אני לא זוכרת אם פגעתי בעצמי פיזית או נפשית. 2. טסטי לטורקיה עם ההורים שלי כשהייתי בת 12, לפני הבת- מצווה ולפני הגיוס בגיל 18 טסטי עם ההורים שלי להונגריה. 3. לא, לא נראה לי שאכלתי משהו שגרם למישהו להקיא. 4. הייתי מאוהבת כמה פעמים בחיים שלי. 5. אף פעם לא הייתי על סמים. 6. לא שחיתי בעירום, אבל זה נשמע חוויה כיפית. 7. זה תלוי כמה דלקת בשתן לפני הגיוס נחשב ל"מקרה חרום רפואי"... 8. לא עברתי ניתוח. 9. לא ברחתי מהבית. נראה לי שגם לא כשהייתי קטנה. 10. לא שיחקתי strip poker. 11. כן, בכיתה ה... 12. לא החטפתי מכות למישהו, לא שזכור לי... 13. כן, התחילו איתי הרבה פעמים. 14. הייתי על במה בכיתה ג' בטקס לזהירות בדרכים. זה אפילו לא היה ריקוד, סתם לעמוד ולשבת. 15. כן, הרבה פעמים ישנתי מחוץ לבית. 16. חשבתי כמה פעמים על התאבדות, אבל זה היה ממש מזמן, בזמן היסודי. 17. כן, זה היה כשנשארתי בצבא לשמירה. לא הצלחתי להירדם כל הליילה. למחרת הייתי שפוכה לגמרי. 18. ביום כיפור אני לא אוכלת ולא שותה יום שלם. 19. לא דיברתי בטלפון כל הליילה. אבל נראה לי שהשיא שלי בשיחות טלפון זה 4 שעות! 20. לא, לא יצא לי לישון עם מישהו מהמין השני בלי סקס. 21. אני לא מאלה שאוהבים לישון יותר מידי בגלל זה אף פעם לא יצא לי לישון כל היום. 22. עד היום לא הרגתי אף אחד! 23. הרבה פעמים היו לי מקרים שחשבתי שאני משתגעת. 24. לא נישקתי מישהו שהוא מאותו מין. 25. לא בגדו בי. 26. לא נראה לי שחלמתי חלום שהוא יתגשם. 27. לא זכור לי שעברתי על החוק... סתם, לא עברתי על החוק אף פעם. 28. כן, רוני סופרסטאר. היא מ-ד-ה-י-מ-ה-! פגשתי אותה פעמיים בחתימות על הדיסק החדש ופעם ביום כיפור בשנה שעברה. 29. אני אוהבת להרוג בכוונה חרקים שנכנסים לי לחדר, זה נחשב להריגת חיה??? 30. לא קרה לי שהרגתי חיה בלי כוונה. 31. אף פעם לא סיפרתי סוד שנשבעתי לא לגלות אותו. 32. לא גנתבי כלום. 33. לא הייתי ברדיו וגם לא בטלוויזיה. 34. לא הייתה לי התמוטטות עצבים. 35. אני לא קפצתי בנג'י, אבל אחי קפץ בנג'י כשהוא היה בחו"ל. 36. כן, אני כל פעם חולמת שאני נופלת מבניין גבוה וכשהייתי קטנה חלמתי הרבה על נחשים. (זאת החיה שאני הכי הרבה שונאת!) 37. אני מאמינה באסטרולוגיה, אבל לא עד הפרטים הקטנים. (אני מזל תאומים דרך אגב.) 38. אני מאמינה בקסמים עד כמה שזה נשמע מוזר. 39. אני מאמינה באלוהים. 40. אני לא מאמינה בשטן. 41. אני לא מאמינה בסנטה קלאוס. 42. אני לא מאמינה ברוחות. (זה עבר לי מגיל 6...) 43. אני לא מאמינה בפיות. 44. אני מאמינה במזל. 45. אני מאמינה באהבה ממבט ראשון. 46. אני מאינה ביין ויאנג. 47. אני לא מאמינה במכשפות (וגם לא ב"מכושפות"- חחח) 48. כל פעם כשכוכב נופל אני מבקשת משאלה. 49. אני לא מאמינה באמונה המסורתית של גן עדן וגיהינום כי לפי דעתי, אין דבר כזה "בן אדם טוב" ו"בן אדם רע". כולנו באמצע. 50. אני לא מאמינה בדת מאורגנת. 51. כן, תמיד דמיינתי לעצמי את אלוהים בתור זכר. וגם לאור המצב החברתי של הנשים בעבר, נראה שאלוהים הוא זכר. תחשבו על זה:מי בעצם יצר את "המין החזק" ו"המין החלש"? 52. אני מאמינה שאחרי המוות עולים למעלה, לשמיים. 53. יש לי חברה שהיא לסבית. היא מקסימה. 54. יש לי שלוש חברות שהם למעשה החברות הכי טובות שלי: עדי, גליה ואנה. שלושתן יודעות עלי הכי הרבה. 55. אחי פעם אמר לי שכשנסגרת מגירה נפתחת מגירה חדשה. זאת אומרת, אחרי שפותרים בעיה בחיים צצה בעיה חדשה. 56. יש לי כל מיני בדיחות פנימיות. אין בדיחה ספציפית שאני אוהבת במיוחד. 57. יש לי חברה, איילת שאני מכירה אותי הכי הרבה. מאז שאני זוכרת את עצמי אנחנו חברות. 58. אין לי חברה שהכרתי לאחרונה. 59. החברה הכי מצחיקה שלי: יש לי ידיד שקוראים לו אלעד, והוא הבן אדם עם הכי הרבה חוש הומור מהאנשים שאני מכירה. 60. חברה הכי קרובה: גליה, עדי ואנה. 61. חברה הכי מוזרה: יש לי ידיד מוזר. קוראים לו רוני. 62. החברה הכי חכמה: דודה שלי היא אדם מאוד חכם ואינטליגנטי. 63. החברה שאני הכי הרבה מתגעגעת להיות קרובה אליה: גליה (לא אותה גליה מהשאלות הקודמות). היא גרה באוסטרליה. 64. החברה הכי נחמדה: מנהלת הפורום... 65. הזמרת הכי טובה: מלאני סי. 66. הזמרת הכי רועשת שאני אוהבת: אבריל לאבין. 67. לא חשבתי אף פעם על לעשות סקס עם חבר. 68. אני מדברת הכי הרבה באינטרנט עם עדי ואיתן. 69. אני מדברת הכי הרבה בטלפון עם :אסנת, עדי, איתן וגליה. 70. הכי הרבה אני סומכת על עצמי... 71. מי שמקשיב לבעיות שלי הוא: הדובי/היומן... חה, חה, חה! ס-ת-ם-! אחי ואחותי. 72. ללא ספק ובלי מחשבה שנייה: הכי הרבה אני רבה עם אמא שלי!!! 73. לא, הרבה פעמים אני מרגישה שלא מבינים אותי. 74. אני לא סומכת על אחרים כל- כך מהר, אבל אם אני סומכת על מישהו אז אני סומכת עליו... 75. הבית האחרון שהייתי בו: אצל גליה אתמול. 76. החברים שלי מכירים אותי מעולה. 77. בעיקרון אני לא חושבת שהאהבה היא טעות, אבל החבר האחרון שלי היה טעות גדולה! אז בקטע הזה כן, לאהוב אותו היה טעות... 78. כן, הייתי רוצה שזה יהיה יותר מקובל חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה. אם לבנים יש אומץ, למה שלנו לא יהיה? 79. אני לא אובייקטיבית בעניין הזה, אז אני לא יכולה לענות אם המין השני חושב שאני נראית טוב. 80. ללא ספק: רציתי להרוג את הבוסית שלי בעבודה וממש לא אכפת לי שהיא תקרא את זה עכשיו כי זה מגיע לה! 81. האדם האחרון שצחקתי עליו: אמא שלי ואח שלי קנו אותה מתנה לגיסי ליום הולדת שלו.(אותה חולצה בידיוק.) זה היה די מצחיק! 82. האדם האחרון שהלכתי איתו לקניות: גליה. קניתי איתה את האולסטאר השחורות שלי. 83. האדם האחרון ששבר לי את הלב היה החבר האחרון שלי. 84. האדם האחרון שאכזב אותי היה: הדור השלישי... חחח ס-ת-ם-! כשהתקשרו אלי מהמכון הרפואי care להסרת משקפיים וניתקתי לה בפרצוף כמה פעמים אז אחרי שהיא התקשרה בפעם המאה היא אכזבה אותי שהיא עוד לא קלטה שאני לא מעוניינת... 85. האדם האחרון שגרם לי לבכות: אמא שלי. (היא הבן אדם שגורם לי הכי הרבה לבכות). 86. הבן אדם ששימח אותי לאחרונה: איתן. בשיחה האחרונה שלנו. תמיד כיף לדבר איתו כי הוא יודע לעשות מצב רוח טוב. 87. האדם האחרון שראיתי איתו סרט: עדי. זה היה "בתול בן 40". סרט מומלץ. 88. האדם האחרון שדיברתי איתו בטלפון היה: אחי. אז גיליתי שהוא ואמא שלי קנו את אותה מתנה לגיסי. 89. האדם האחרון שראיתי היה: אבא שלי לפני שהוא הלך לישון... 90. אני לובשת כרגע חולצה אדומה וג'ינס שחור. 91. אני נוגעת כרגע בידיים שלי כי הן קרות... 92. על הפד של העכבר שלי כתוב: "קבוצת מיון מחשבים בע"מ". 93. ההרגשה שלי בחמש מילים: קר לי ובחדר שלי בלאגן. 94. אני קוראת עכשיו "ויוה פלוס" של החודש. 95. אני לא מדברת עכשיו עם אף אחד כרגע. 96. אנח גם לא מדברת בטלפון עכשיו. 97. אני הייתי מאוד רוצה להקשיב למוזיקה עכשיו, אבל הרמקולים של המחשב לא עובדים.