הכיסא הריק

רוני1002

New member
המלכה של כל המלכות. ../images/Emo62.gif

השיר האהוב עלי שלה הוא since you've been gone. שיר פשוט גאוני.

axnholic

New member
שאאאארית

סתם רציתי להראות שייך. שם מלא בבקשה: תאריך לידה מלא בבקשה: [אם גבירתי לא מתביישת לחשוף את גילה]. סרט מטריקס אהוב? [אם לא ראית אף אחד, תתביישי]. דגם מכונית אהוב? נייר טואלט אהוב? צבע מחק אהוב? עץ אהוב? שאלה אהובה? תשובה אהובה? חתימה אהובה? זהו.

רוני1002

New member
ש-ח--ר-!

שם:שרית. תאריך לידה: 16,06,1983. (אין לי בעיה לחשוף את הגיל שלי. אני בת 22). סרט מטריקס אהוב: ראיתי רק את השלישי אז אני מניחה שזה יהיה השלישי. דגם מכונית אהוב: אני לא מבינה ממש במכוניות, אבל ילד בכיתה ג' המליץ לי על מסדה 6. הוא אמר לי שסוברו זה הכי גרוע... חחח נייר טואלט אהוב: הממוחזר??? חה, חה, חה. כמו בצבא ששולחים אותו למיחזור... צבע מחק אהוב: הצבע האהוב עלי זה בורדו אז אני מניחה שזה יהיה בורדו. עץ אהוב: וואלה, לא יודעת. לא חשבתי על זה. שאלה חשובה: מה זאת אהבה? עמוק, לא? תשובה אהובה: אהבה היא הרגש הכי חזק שיש על כדור הארץ. חתימה אהובה: החתימה של חברה שלי מקומונת מלאני סי: Running from yourself is never gonna save you. זה לקוח מתוך שיר של מלאני.

axnholic

New member
את כמו "מדונה"?

אין שם משפחה? עזבי אותך מאהבה. התשובה הכי טובה היא 42
.

רוני1002

New member
למרות שהייתי מאוד רוצה להיות מדונה.

יש לי שם משפחה, אבל אני מעדיפה לא להגיד אותו בפורום דרך האינטרנט. לא הבנתי את העניין עם ה-42
(סליחה על הבורות).

axnholic

New member
סבבה

42 זה ספוילר רציני לספר. אם אני אכתוב את שם הספר, זה די יהרוס אותו.... דילמה קשה.

רוני1002

New member
איך שבא לך...

בעיקרון נראה לי ששמעתי משהו על ה-42. עכשיו כשאתה מזכיר את זה. יש דילמות יותר קשות בחיים- זה בסדר... חחח

רוני1002

New member
ובן כמה אתה אם יורשה לי לשאול../images/Emo35.gif

האם תסכים להסגיר את גילך???

למעלה