הכיסא הריק

darklighter

New member
אבל החבר הכי טוב שלי../images/Emo115.gif

בעולם כולו (הוא מטקסס) מנהל סניף מקדונלדס!!!!! אבל הוא שונא אותם...חחחח

darklighter

New member
אני לא מצליחה להתחבר../images/Emo115.gif

אינטרנט לא יציב
ונ.ב- מה אמרתי לך לגבי הודעות ה-מסנג'ר
?

darklighter

New member
אה ו500 הודעות בסגנון../images/Emo115.gif

"נא לא להציף בפורום עם הודעות שיחה והודדעות כגון "סקייפ
" "מסנג'ר
" "אייסי"
(גם בלי הפטיש אסור... בשביל מה יש מסרים????

darklighter

New member
ציטוט מחוקי הפורום:../images/Emo115.gif

ששחר כתב ונמצא פה במאמרים: "שיחות- לעיתים הודעה בפורום נסחפת לשיחה אישית (שלא קשורה לשרשור). שיחות אלו יכולות להעלים מן הגולש מידע חשוב אשר הוסתר בשיחה. כמו כן, שיחות אלו מתפתחות לשרשור מפלצתי שמאט את הטענת דף הפורום. השיחות אלו מתבקשות לעבור לצ´אט הפורום".

אוקיי.

הודעת 'מסנג'ר' לא מעוררת שיחה. אומרים למישהו להיכנס, וזהו. השיחה הסתיימה עוד לפני שהיא התחילה. חוץ מזה שמעולם לא יצא לי לשבת ולקרוא את חוקי הפורום. אני מזכירה לך שאני אפילו לא הצטרפתי לפורום והכל, הגעתי לפה במקרה, ויצא שנשארתי. הכוונה אף פעם לא הייתה להישאר. אז מן הסתם גם אף פעם לא טרחתי לקרוא את החוקים. יודעת מה, פשוט תמחקי את כל השרשור הזה. לא אכתוב פה כבר כלום וזהו. על כל מילה שאני כותבת למישהו יש הערה. קשור לפורום, לא קשור לפורום, מישהו חייב להגיד משהו. אז די. תמחקי תשרשור הזה, הרי את לא רוצה שרשור שיחה מפפלצתי ענקי שיאט את הטענת הדף ויסתיר מידע מהגולשים, וזהו. לילה טוב.

darklighter

New member
לשרשורי שיחה יש שרשורי ../images/Emo32.gif../images/Emo115.gif

וחוץ מזה אני לא אומרת את זה רק לך אפילו הזהרתי את החברה הכי טובה שלי מהמציאות שעכשיו הצטרפה- רוני1002- שלא תגלוש איתי לשיחות על גבי הפורום... וההודעת "מסנג'ר" שכתבת לי לא הייתה רק אחת הייתה עוד אחת בשרשור אחר ומחקתי...

Sinner Girl

New member
מי לא מחכה מי?../images/Emo123.gif

את יודעת איזה יום היום? [כנראה שלא... אני אשים תשובה למטה]-כן היום יום שני
זה שאני מפגרת לא אומר שאני לא יודעת את ימות השבוע. מאיפה המדפסת [חברה]?epson? גשם- ראית היום?אתמול
תמונות- נוף או דיוקן?נוף בכוס או בגביע?יא גביע|חלומי| קומוניזם או קפיטליזם?קפיטליזם
פאשיזם או נאציזם? [כן, הם מאוד דומים].אוקיי בזה אני כבר לא מבינה. ולגבי היום- היום זה היום הבינלאומי נגד מקדונלדס.אה נחמד,עוד אנשים הבינו שזה לא טעים?

../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

עכשיו הבנתי למה איזה אחד בביצפר בא עם חולצה של Mקדונלדס Mוכרים Mוות

למעלה